Starity

A One Direction új könyvvel jelentkezik

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 22. 18:23 #121
- törölt felhasználó -    
Ez olyasmi lesz, mint az Ezeregy éjszaka meséi? Csak a célközönség miatt gondolom... rolleyes.gif
2013. május 22. 18:23 #122
- törölt felhasználó -    
értjük ezt a négy karakterből álló két szótagos meghatározást, ami a "kommentár" szó szlengje, de ahhoz is van jogunk h komizzunk biggrin.gif
ha modi lennél max akkor mondhatnád h neee.
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. május 22. 18:24 #123
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Idézet (csakegydirectioner @ 2013.05.22. 18:17)
jóó, akkor nézd. nem érdekel. én csak azt mondtam, hogy ha nem tetszik akkor ne KOMIZZ. így már érthető? nem azt mondtam "NEM OLVASHATOD" hanem "HA NEM TETSZIK AKKOR NE KOMIZZ!!" érted a szót? ko-mi. smileeee.gif

Ez egy fórum. Mindenki hozzászólhat bármilyen témához, akár pozítiv, akár negatív hangnemben.
Nehogy már te szabd meg, ki mit csinálhat... omg.gif
6 felhasználónak tetszik: Szandiiii, Im a SlaveForBritney, Beyla, MadHatter, Alison Lerman, Blaze
2013. május 22. 18:25 #124
vida.veronika
vida.veronika
visszatérő vendég

Státusz"Grunge, isn't that some gross shade of greenish orange?"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 138
Csatolások: 0
Azonosító: 195923
Bogii98 Ha modi lenne sem tilthatná meg!
2013. május 22. 18:25 #125
Baybee
Baybee
Fly, fly dragonfly.

StátuszI chose to love you in silence, for in silence I found no rejection
Hozzászólás: 1079
Azonosító: 144550
Láttam az előző könyv egyikét... Tele volt hamis infókkal és hülyeségekkel. Kiadni sem érdemes nem hogy megvenni smileeee.gif ( Mielőtt nekem ugrik valaki közlöm, hogy nincs bajom a srácokkal, egyszerűen a könyv volt béna. Ennyi smileeee.gif )
2013. május 22. 18:26 #126
- törölt felhasználó -    
Idézet (csakegydirectioner @ 2013.05.22. 17:54)
figyeljetek utálók, hogy kerültök ide? ha szeretnének könyvet írnak, ha akarjátok, ha nem. te még helyesen se tudsz írni nemhogy könyvet -.- veled mi történt a elmúlt 3 évben? ültél az iskolapadban, kaptad sorra az egyeseket? igen. ők meg? 3. albumjukat adják majd ki, turnét indítanak, filmet forgatnak, és hogy több MILLIÓ rajongójuk van. hogy elmentek afrikába segíteni a beteg gyerekeken? hogy új videoklippeket forgattak? igen! ne beszéljünk arról, hogy még kvízek is lesznek...  szóval -.- elég sok mindent írhatnak. amit pedig te írhatnál:
ültem a sulipadban és írogattam a leckémet.
VÉGE
ennyi -.-
amúgy meg nagyon jó, tuti megveszem ♥♥♥♥smileeee.gif) annyira édiik♥♥☺

Nem látod?!
Semmi gond sincs vele, hogy irogatnak, de nem gondolod, hogy egy picit korai?
Én azt érzem, hogy addig, amig még ismertek mindent megpróbálnak elsózni a nevükkel. És persze lesz olyan, aki megveszi. Emlékezz vissza, milyen hisztit rendeztek egyesek, mikor megtudták, hogy lesz 1d bolt és, Magyarországra még csak nem is jöttek.
Hát persze, a legtöbb magyar nem engedheti meg magának, hogy kilóra vásároljon egy ilyen boltba, mig azon ország rajongói nem egy-egy darabot veszegetnek ott, hanem rengeteget. Tudják, hogy a magyar pénztárcának az megterhelő lenne, nincs értelme üzletet nyítni. De ez a könyv biztos kapható lesz hazánkban WC papírra nyomtatva, mint Twillight, mindent a lehető legnagyobb haszon reményében.

Egy kis személyeskedés: Amit fönt írtál, azt magadból kiindulva írtad?
Az elmúlt két évem mozgalmasabb volt, mint nekik, én azt nem tartom mozgalmasnak, hogy itt-ott felléptek, tökön rúgták egymást, sz@rrá tetováltatták magukat, sírva fakadtak a zombik elött. Nagyon izgalmas.
Szegény afrikai gyerekeken segítettek, ja persze, tíz millió kamera elött. (Nem vagyok érzéketlen, de a 3. világra én nem áldozok pénzt, van Európának ép elég baja.) Én iskolapadba űltem, közben dolgozgattam, izgalmas helyszínek feladatok, új emberek. Amit ők csináltak azt mókuskeréknek hívják, végső soron minden azzá válik.

Én nem fikáztam senkit sem, csak tényeket közöltem, amivel szembe kellene nézni. Ezzel a könyvvel nem lenne semmi baj, ha várnának vele, még 10 évet.
Komolyan volt szerencsém/szerencsétlenségem végig nézni közel az összes tiniknek szoló "siker" könyvet, az igényességgel még csak köszönőviszonyba sincsenek nagy részt. Kezdve a papír minőségétől, a tintán keresztűl a történetig. Képzelem milyen mélyen szántó gondolataik lehetnek, de remélem tévedek és tulajdonképpen az idétlen külső és a gyenge hangok mögött született irodalmárok vannak.
3 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, Beyla, MadHatter
2013. május 22. 18:29 #127
- törölt felhasználó -    
vida.veronika
na látod még úgyse tilthatja, így meg akkor főleg nem biggrin.gif tongue.gif
2013. május 22. 18:30 #128
Directioner fever
Directioner fever
visszatérő vendég

StátuszI Can’t Change
Hozzászólás: 304
Csatolások: 33
Azonosító: 186136
csakegydirectioner teljes mértékben egyet értek veled! smileeee.gif
2013. május 22. 18:34 #129
- törölt felhasználó -    
Cukiiiiiiiii! Megveszem!
2013. május 22. 18:41 #130
vida.veronika
vida.veronika
visszatérő vendég

Bogii98 Úgy tűnik eddig tartott tökéleteskisasszony rinyálása biggrin.gif
2013. május 22. 18:44 #131
Meisan
Meisan
∆ spica ∆
Hozzászólás: 2261
Csatolások: 88
Azonosító: 156156
Na, még egy könyv, amit biztos nem veszek meg.
2013. május 22. 18:45 #132
- törölt felhasználó -    
vida.veronika
szerintem elkezdődött az adás a Minimaxon biggrin.gif...
2013. május 22. 18:48 #133
vida.veronika
vida.veronika
visszatérő vendég

Vagy anyuci elküldte aludni! A minimax érettebbeknek való wink.gif
2013. május 22. 18:50 #134
- törölt felhasználó -    
na jó a te megállapításod ésszerűbbnek és reálisabbnak tűnik valljuk be biggrin.gif
2013. május 22. 18:54 #135
vida.veronika
vida.veronika
visszatérő vendég

Minden estre sosem fogja kiheverni, hogy megsértettük az 5 langyi kisfiúját smileeee.gif
2013. május 22. 18:54 #136
- törölt felhasználó -    
oh hát max felvagdossa értük az ereit... biggrin.gif
2013. május 22. 18:55 #137
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Én mindenkinek megadom a tiszteletet, de tényleg, ha nem érdekel a dolog ne foglalkozz vele, tudom, hogy szólás szabadság van, de ha csak sz*r dobbálás megy, inkább ne szólj hozzá az ügyhöz. Mert attól a One Direction ugyanolyan híres marad, sőt még híresebb is, mint pl. Justin, többen utálják, mint szeretik mégis generációnk egyik leggazdagabb, leghíresebb tinije, pedig aztán nem sokat tett érte.
2013. május 22. 18:56 #138
icarlyluv
icarlyluv
Anti-Fairy

StátuszFollow the blood
Hozzászólás: 1142
Csatolások: 1
Azonosító: 196679
Miről tudnak ezek írni? (Bár kétlem, hogy ők írjàk) Alig 3 éve vannak a zeneiparban és amit ezalatt tettek az is egyenlő a nullával. Ezért fogok belenézni a könyvbe, bármennyire is utálom ezt a bandát. Majd jó lesz agysejtcsökkentésre, esetleg röghetek rajta.
2013. május 22. 18:57 #139
vida.veronika
vida.veronika
visszatérő vendég

Jajj elnézést, hogy egy hülye kislány belém kötött!
2013. május 22. 19:00 #140
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9491
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Idézet (TheDanush @ 2013.05.22. 18:55)
Én mindenkinek megadom a tiszteletet, de tényleg, ha nem érdekel a dolog ne foglalkozz vele, tudom, hogy szólás szabadság van, de ha csak sz*r dobbálás megy, inkább ne szólj hozzá az ügyhöz. Mert attól a One Direction ugyanolyan híres marad, sőt még híresebb is, mint pl. Justin, többen utálják, mint szeretik mégis generációnk egyik leggazdagabb, leghíresebb tinije, pedig aztán nem sokat tett érte.

Hát ilyen emberek vannak. Sokan mihelyst belépnek, meglátnak egy One Direction-ös, Justin-os, vagy egyéb számukra tucatsztárról szóló cikket, mosolyogva kattintanak, majd írják is a terjedelmesebbnél terjedelmesebb utálkozós szövegeiket. Minden egyes nap, nagyjából mindig ugyanazt, csak épp más cikkek alá. Hihetetlen, hogy egyeseknek ez miért jó? Elvégre szerintem nem azért kéne feljárni, hogy mások kedvenceit fikázzuk. Meg ki is van írva, hogy (elvileg) tilos lenne olyat írni, ami másokra vagy mások kedvenceire sértő...Ez minek van kiírva, ha senki sem tartja be? Mi joguk van egyeseknek, hogy egy előadót vagy éppen tagot mindennek lehordjanak tongue.gif? Ha még szabályellenes is. unsure.gif omg.gif
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok