A One Direction új könyvvel jelentkezik
2013. május 22. 18:23
Ez olyasmi lesz, mint az Ezeregy éjszaka meséi? Csak a célközönség miatt gondolom...
2013. május 22. 18:24
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (csakegydirectioner @ 2013.05.22. 18:17)
jóó, akkor nézd. nem érdekel. én csak azt mondtam, hogy ha nem tetszik akkor ne KOMIZZ. így már érthető? nem azt mondtam "NEM OLVASHATOD" hanem "HA NEM TETSZIK AKKOR NE KOMIZZ!!" érted a szót? ko-mi.
Ez egy fórum. Mindenki hozzászólhat bármilyen témához, akár pozítiv, akár negatív hangnemben.
Nehogy már te szabd meg, ki mit csinálhat...
2013. május 22. 18:25
vida.veronikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 195923 offline |
Bogii98 Ha modi lenne sem tilthatná meg!
2013. május 22. 18:25
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline |
Láttam az előző könyv egyikét... Tele volt hamis infókkal és hülyeségekkel. Kiadni sem érdemes nem hogy megvenni ( Mielőtt nekem ugrik valaki közlöm, hogy nincs bajom a srácokkal, egyszerűen a könyv volt béna. Ennyi )
2013. május 22. 18:26
Idézet (csakegydirectioner @ 2013.05.22. 17:54)
figyeljetek utálók, hogy kerültök ide? ha szeretnének könyvet írnak, ha akarjátok, ha nem. te még helyesen se tudsz írni nemhogy könyvet -.- veled mi történt a elmúlt 3 évben? ültél az iskolapadban, kaptad sorra az egyeseket? igen. ők meg? 3. albumjukat adják majd ki, turnét indítanak, filmet forgatnak, és hogy több MILLIÓ rajongójuk van. hogy elmentek afrikába segíteni a beteg gyerekeken? hogy új videoklippeket forgattak? igen! ne beszéljünk arról, hogy még kvízek is lesznek... szóval -.- elég sok mindent írhatnak. amit pedig te írhatnál:
ültem a sulipadban és írogattam a leckémet.
VÉGE
ennyi -.-
amúgy meg nagyon jó, tuti megveszem ♥♥♥♥) annyira édiik♥♥☺
ültem a sulipadban és írogattam a leckémet.
VÉGE
ennyi -.-
amúgy meg nagyon jó, tuti megveszem ♥♥♥♥) annyira édiik♥♥☺
Nem látod?!
Semmi gond sincs vele, hogy irogatnak, de nem gondolod, hogy egy picit korai?
Én azt érzem, hogy addig, amig még ismertek mindent megpróbálnak elsózni a nevükkel. És persze lesz olyan, aki megveszi. Emlékezz vissza, milyen hisztit rendeztek egyesek, mikor megtudták, hogy lesz 1d bolt és, Magyarországra még csak nem is jöttek.
Hát persze, a legtöbb magyar nem engedheti meg magának, hogy kilóra vásároljon egy ilyen boltba, mig azon ország rajongói nem egy-egy darabot veszegetnek ott, hanem rengeteget. Tudják, hogy a magyar pénztárcának az megterhelő lenne, nincs értelme üzletet nyítni. De ez a könyv biztos kapható lesz hazánkban WC papírra nyomtatva, mint Twillight, mindent a lehető legnagyobb haszon reményében.
Egy kis személyeskedés: Amit fönt írtál, azt magadból kiindulva írtad?
Az elmúlt két évem mozgalmasabb volt, mint nekik, én azt nem tartom mozgalmasnak, hogy itt-ott felléptek, tökön rúgták egymást, sz@rrá tetováltatták magukat, sírva fakadtak a zombik elött. Nagyon izgalmas.
Szegény afrikai gyerekeken segítettek, ja persze, tíz millió kamera elött. (Nem vagyok érzéketlen, de a 3. világra én nem áldozok pénzt, van Európának ép elég baja.) Én iskolapadba űltem, közben dolgozgattam, izgalmas helyszínek feladatok, új emberek. Amit ők csináltak azt mókuskeréknek hívják, végső soron minden azzá válik.
Én nem fikáztam senkit sem, csak tényeket közöltem, amivel szembe kellene nézni. Ezzel a könyvvel nem lenne semmi baj, ha várnának vele, még 10 évet.
Komolyan volt szerencsém/szerencsétlenségem végig nézni közel az összes tiniknek szoló "siker" könyvet, az igényességgel még csak köszönőviszonyba sincsenek nagy részt. Kezdve a papír minőségétől, a tintán keresztűl a történetig. Képzelem milyen mélyen szántó gondolataik lehetnek, de remélem tévedek és tulajdonképpen az idétlen külső és a gyenge hangok mögött született irodalmárok vannak.
2013. május 22. 18:29
vida.veronika
na látod még úgyse tilthatja, így meg akkor főleg nem
na látod még úgyse tilthatja, így meg akkor főleg nem
2013. május 22. 18:30
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline |
csakegydirectioner teljes mértékben egyet értek veled!
2013. május 22. 18:41
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 195923 offline |
Bogii98 Úgy tűnik eddig tartott tökéleteskisasszony rinyálása
2013. május 22. 18:45
vida.veronika
szerintem elkezdődött az adás a Minimaxon ...
szerintem elkezdődött az adás a Minimaxon ...
2013. május 22. 18:48
Vagy anyuci elküldte aludni! A minimax érettebbeknek való
2013. május 22. 18:50
na jó a te megállapításod ésszerűbbnek és reálisabbnak tűnik valljuk be
2013. május 22. 18:54
Minden estre sosem fogja kiheverni, hogy megsértettük az 5 langyi kisfiúját
2013. május 22. 18:55
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Én mindenkinek megadom a tiszteletet, de tényleg, ha nem érdekel a dolog ne foglalkozz vele, tudom, hogy szólás szabadság van, de ha csak sz*r dobbálás megy, inkább ne szólj hozzá az ügyhöz. Mert attól a One Direction ugyanolyan híres marad, sőt még híresebb is, mint pl. Justin, többen utálják, mint szeretik mégis generációnk egyik leggazdagabb, leghíresebb tinije, pedig aztán nem sokat tett érte.
2013. május 22. 18:56
icarlyluvAnti-Fairy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 1142 Csatolások: 1 Azonosító: 196679 offline |
Miről tudnak ezek írni? (Bár kétlem, hogy ők írjàk) Alig 3 éve vannak a zeneiparban és amit ezalatt tettek az is egyenlő a nullával. Ezért fogok belenézni a könyvbe, bármennyire is utálom ezt a bandát. Majd jó lesz agysejtcsökkentésre, esetleg röghetek rajta.
2013. május 22. 18:57
Jajj elnézést, hogy egy hülye kislány belém kötött!
2013. május 22. 19:00
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Idézet (TheDanush @ 2013.05.22. 18:55)
Én mindenkinek megadom a tiszteletet, de tényleg, ha nem érdekel a dolog ne foglalkozz vele, tudom, hogy szólás szabadság van, de ha csak sz*r dobbálás megy, inkább ne szólj hozzá az ügyhöz. Mert attól a One Direction ugyanolyan híres marad, sőt még híresebb is, mint pl. Justin, többen utálják, mint szeretik mégis generációnk egyik leggazdagabb, leghíresebb tinije, pedig aztán nem sokat tett érte.
Hát ilyen emberek vannak. Sokan mihelyst belépnek, meglátnak egy One Direction-ös, Justin-os, vagy egyéb számukra tucatsztárról szóló cikket, mosolyogva kattintanak, majd írják is a terjedelmesebbnél terjedelmesebb utálkozós szövegeiket. Minden egyes nap, nagyjából mindig ugyanazt, csak épp más cikkek alá. Hihetetlen, hogy egyeseknek ez miért jó? Elvégre szerintem nem azért kéne feljárni, hogy mások kedvenceit fikázzuk. Meg ki is van írva, hogy (elvileg) tilos lenne olyat írni, ami másokra vagy mások kedvenceire sértő...Ez minek van kiírva, ha senki sem tartja be? Mi joguk van egyeseknek, hogy egy előadót vagy éppen tagot mindennek lehordjanak ? Ha még szabályellenes is.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.