A One Direction új könyvvel jelentkezik
2013. május 22. 20:50
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
nekik jó, a Directionereknek jó... én meg röhögök egy jót mindkét csapaton
1 felhasználónak tetszik:
x Maite_Sandra x
2013. május 22. 21:22
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Idézet (csakegydirectioner @ 2013.05.22. 17:54)
figyeljetek utálók, hogy kerültök ide? ha szeretnének könyvet írnak, ha akarjátok, ha nem. te még helyesen se tudsz írni nemhogy könyvet -.- veled mi történt a elmúlt 3 évben? ültél az iskolapadban, kaptad sorra az egyeseket? igen. ők meg? 3. albumjukat adják majd ki, turnét indítanak, filmet forgatnak, és hogy több MILLIÓ rajongójuk van. hogy elmentek afrikába segíteni a beteg gyerekeken? hogy új videoklippeket forgattak? igen! ne beszéljünk arról, hogy még kvízek is lesznek... szóval -.- elég sok mindent írhatnak. amit pedig te írhatnál:
ültem a sulipadban és írogattam a leckémet.
VÉGE
ennyi -.-
amúgy meg nagyon jó, tuti megveszem ♥♥♥♥) annyira édiik♥♥☺
ültem a sulipadban és írogattam a leckémet.
VÉGE
ennyi -.-
amúgy meg nagyon jó, tuti megveszem ♥♥♥♥) annyira édiik♥♥☺
Igen, az elmúlt három évben az iskolapadban ültem, írtam a leckémet, készültem az érettségire, különórákra jártam, felkészítőkre mentem, ott volt a zenekultúra vizsgám, ami magába foglalt összesen 8 vizsgát (4 szolfézs, 2 teoria és 2 hangszer). Tanultam mint egy idióta, és ötösökat kaptam, nem egyeseket, és jelenleg a középiskolába készülök bíratkozni, a község legerősebb iskolájába. Az elmúlt években majd' beleszakadtam a tanulásba, de meghozta a gyümölcsét. Egy gyereknek ez a dolga, a legfőbb kötelezettsége: tanulni. Ha nem tanulsz, hiába van jó hangod. Én úgy gondolom, hogy helyesen is tudok írni 6 éves korom óta, tehát a magad nevében beszélj. Egyébként NEM ők fogják írni a könyvet, ezt csak úgy zárójelben. Jaj, és akkor én mit kezdjek azzal, hogy jelentkeztek egyenként az ikszfaktorba és ott EGYIK SEM jutott volna tovább, hanem összerakták őket egy csapatba. Még csak nem is ők akartak együttest faragni magukból, hanem Nicole. Miért jó az, ha valakinek még a középiskolája sincs meg? Figyelj, nem lehet mindenki One Direction, nem lehet mindenki híres. Az emberek dolgoznak, van aki naphosszat van az irodában, van aki a földeken kapál, csak hogy legyen mit tennie az asztalra, és hogy meg bírjon élni ebben a szörnyű világban. Tudod, nem mindenkinek adatik meg a tehetség a zenéhez, vagy ha adatik is, nincs lehetőségük felfedni azt. És rengetegen vannak ilyen, vagy hasonló helyzetben. Hol érint az éngem, hogy hány rajongójuk van, hogy albumokat adnak ki és filmet forgatnak (amit nem is forgatnak, hanem valamelyik hozzáértő összevágja)? Szép dolog a segítség, de miért kell nagydobra verni? Ez így kissé álszent szerintem. Én is szoktam segíteni, igaz, nem Afrikában, hanem a saját városomban önkénteskedek a kórházban, vagy a szomszéd néninek elmegyek bevásárolni, mert szegény nem tud már 92 éves létére szatyrokkal mászkáni, még menni is alig bír. Magamhoz és a lehetőségeimhez mérten én is próbálok jót tenni.
Az utsó mondat elárul mindent: amúgy meg nagyon jó, tuti megveszem (...) annyira édiik" Annyira édik, uramistenszűzmária annyira édik... Édik...
Cikkhez szólva: Mi lesz ebben a könyvben? Szerintem olyan 50 oldalból állhat, ami olyan 49 oldal képet jelenthet. A maradék oldalon bizti valami ileysmi áll:
Olyan aranyosak vagyunk, hogy díjaztak minket.
Olyan sok rajongónk van, hogy díjaztak minket.
Olyan jó stylistunk van, hogy díjaztak minket.
Olyan szép arcvonásunk van, hogy díjaztak minket.
Olyan jókat tvittelünk, hogy díjaztak minket.
Olyan fiatalok vagyunk, hogy díjaztak minket.
Merthogy igazi, zenei sikerekről nemigen beszélhetünk. Csupa olyan "díjat" kaptak, amit nem értelmes, érett gondolkodású, tapasztalt zsűri ítélt nekik, hanem 12 ÉVES KISLÁNYOK. Érezzük már egy kicsit a különbséget, könyörgöm...
2013. május 22. 21:26
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (MadHatter @ 2013.05.22. 21:22)
Igen, az elmúlt három évben az iskolapadban ültem, írtam a leckémet, készültem az érettségire, különórákra jártam, felkészítőkre mentem, ott volt a zenekultúra vizsgám, ami magába foglalt összesen 8 vizsgát (4 szolfézs, 2 teoria és 2 hangszer). Tanultam mint egy idióta, és ötösökat kaptam, nem egyeseket, és jelenleg a középiskolába készülök bíratkozni, a község legerősebb iskolájába. Az elmúlt években majd' beleszakadtam a tanulásba, de meghozta a gyümölcsét. Egy gyereknek ez a dolga, a legfőbb kötelezettsége: tanulni. Ha nem tanulsz, hiába van jó hangod. Én úgy gondolom, hogy helyesen is tudok írni 6 éves korom óta, tehát a magad nevében beszélj. Egyébként NEM ők fogják írni a könyvet, ezt csak úgy zárójelben. Jaj, és akkor én mit kezdjek azzal, hogy jelentkeztek egyenként az ikszfaktorba és ott EGYIK SEM jutott volna tovább, hanem összerakták őket egy csapatba. Még csak nem is ők akartak együttest faragni magukból, hanem Nicole. Miért jó az, ha valakinek még a középiskolája sincs meg? Figyelj, nem lehet mindenki One Direction, nem lehet mindenki híres. Az emberek dolgoznak, van aki naphosszat van az irodában, van aki a földeken kapál, csak hogy legyen mit tennie az asztalra, és hogy meg bírjon élni ebben a szörnyű világban. Tudod, nem mindenkinek adatik meg a tehetség a zenéhez, vagy ha adatik is, nincs lehetőségük felfedni azt. És rengetegen vannak ilyen, vagy hasonló helyzetben. Hol érint az éngem, hogy hány rajongójuk van, hogy albumokat adnak ki és filmet forgatnak (amit nem is forgatnak, hanem valamelyik hozzáértő összevágja)? Szép dolog a segítség, de miért kell nagydobra verni? Ez így kissé álszent szerintem. Én is szoktam segíteni, igaz, nem Afrikában, hanem a saját városomban önkénteskedek a kórházban, vagy a szomszéd néninek elmegyek bevásárolni, mert szegény nem tud már 92 éves létére szatyrokkal mászkáni, még menni is alig bír. Magamhoz és a lehetőségeimhez mérten én is próbálok jót tenni.
Az utsó mondat elárul mindent: amúgy meg nagyon jó, tuti megveszem (...) annyira édiik" Annyira édik, uramistenszűzmária annyira édik... Édik...
Cikkhez szólva: Mi lesz ebben a könyvben? Szerintem olyan 50 oldalból állhat, ami olyan 49 oldal képet jelenthet. A maradék oldalon bizti valami ileysmi áll:
Merthogy igazi, zenei sikerekről nemigen beszélhetünk. Csupa olyan "díjat" kaptak, amit nem értelmes, érett gondolkodású, tapasztalt zsűri ítélt nekik, hanem 12 ÉVES KISLÁNYOK. Érezzük már egy kicsit a különbséget, könyörgöm...
Éppem ideje volt, hogy írj. Minden szavad igaz.
(És sok sikert a középiskolához!)
2013. május 22. 21:38
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.22. 21:26)
Éppem ideje volt, hogy írj. Minden szavad igaz.
(És sok sikert a középiskolához!)
Köszi Az ilyen témáknál ha egyszer elkezdem kiírni magamból amit gondolok, akkor általában olyan gyorsan gépelek, hogy mindig megdöntöm a saját rekordomat Kicsit meg vagyok ijedve a felvételivel kapcsolatban, mert vannak olyan pletykák az iskolában, hogy nem is magyarul lesz. Jól tudok szerbül, de azért annyira nem, hogy egy felvételit visszakézből megcsináljak. Mindegy, majd meglátjuk. Az viszont már nagyedik éve aggaszt, hogy ugye a max pontszám 100 és ebbe a középiskolába, amire kiskorom óta csorog a nyálam, 96 pont a minimum, hogy bejuss. Szóval érdekes egy esemény lesz...
2013. május 22. 21:55
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (MadHatter @ 2013.05.22. 21:22)
Ámen Testvérem!
Csak tudod az a probléma, hogy magyarázhatod ezeknek azt, hogy bizony a nagybetűs élet nem olyan, mint a habos sütemény, nem fogják felfogni, mert szimplán csak gyerekek, akiknek nem egydé kéne, hanem Barbie, suli, mesék és Minimax. Nem is érthetik a világ nagy dolgait, azt, hogy valakinek problémái vannak. Én speciel vasárnap óta görcsben vagyok eléggé, mert alulról sajnos jön belőlem a vér, és sajnos dobálnak a kórházak között, s nem hajlandóak ellátni, megvizsgálni és segíteni. Igen, eszembe jutott az is, hogy mi van, ha ebből nem jövök ki és meghalok? - Kérdem én, ezeknek a nagyvolumemű, kisstílű firkáló kislánynak volt valaha ilyen nemű problémája? Kellett valaha is kihagynia egy étkezést, mert otthon nem volt mit enni? Gondolom nem. A kedves tag is minap azt írta, hogy egydé koncertjegyet kihisztizte magának, amit tegnap kissé tirpák stílusban meg is jegyeztem egy másik témában. Az ilyeneknek magyarázhatod azt, hogy más nyolc-tizenkét órát dolgozik azért, hogy tudjon mit enni adni a gyerekeinek, de ők lesz*rják, mert mindenük megvan: laptop, ájfón, ájped stb. Semmiben sem szenvedtek hiányt az életükben, mert a kedves szülők minden szirsz*rt megvettek nekik, csak,hogy végképp ne kelljen a gyerekkel foglalkozniuk. Ez undorító, hogy őszinte legyek. Én személy szerint nem várom el egy fiatal kisgyermektől, hogy a vállára vegye a világ terheit, de azt mégis nehezen tudom lenyelni, mikor ezek a kiskrumplik játsszák el a Hattyú Halálát, hogy mennyire sz*r életük van. Ha tudnák, hogy más úgy örülne egy szelet száraz kenyérnek, mint ők egy ájfónnak...
Undorítónak, visszataszítónak és kegyetlenül eltorzultnak látom a mai gyermekeket, és egy nagy részt a szülők hibája. Amikor én gyermek voltam az udvaron játszottam, könyveket olvastam, írtam és játszottam a húgommal, nem pedig éjt nappallá téve az internet előtt lógtam, sőt az első telefonomat is csak tizenöt évesen kaptam meg, amikor elkezdtem Budapestre gimnáziumba járni, de azt is csak azért, hogyha nincs vonat, akkor telefonáljak, és bejöjjenek értem. Megdöbbentő, hogy az eszmei értéket nem is nézik, csak az a lényeg, hogy milyen kis cukkerek legyenek a kedvenceik. Esküszöm, az ilyen kislányok/kisfiúk gyermekeit már előre sajnálom.
Ja igen, annyit hozzátennék, hogy amit MadHatter csinál az nem semmi, le a kalappal előtte, ugyanis kórházban önkénteskedni, hát ember van gyomrod, az fix. Én speckó heti hét alkalommal nyolc órát, igaz, hogy szakmai gyakorlat keretein belül, de januártól kezdve rengeteg emberen segítettem és tartottam bennük a lelket. Pelenkáztam, öltöztettem, etettem őket stb., de mégsem vertem nagy dobra. Kéne? Amikor a rehabilitációs osztályon kaptam egy nénitől egy dobozos orchideát, hát meg kell mondjam, sírva fakadtam, mert én nem ezért csináltam, és csinálom azt, amit. Ha valaki jótékonykodni akar, akkor ugyan má' ne a hírnévért és a dicsért tegye, mert az nem szívből teszi, hanem azért, hogy növelje az egóját. Egy igazán jótékonykodó ember, akit valóban a segítés és a jószándék hajt SEMMILYEN viszonzást nem vár el cserébe. Nekem már az is nagyon jól tud esni, ha valaki a segítséget megköszöni. Itt el kéne gondolkodnia egyes dájreksönernek a világ nagy dolgain és akkor jártatni a szájukat, ugyanis lókakit nem tudnak sem az életről, sem pedig az emberekről...
2013. május 22. 22:21
Idézet (Beyla @ 2013.05.22. 20:25)
Gondoltam, hogy ez fog jönni, hogy nem olyan híresek meg blabla. Igaz, egy Nickelback, egy Bon Jovi, egy Linkin Park vagy Simple plan lókakit sem ér a ti egydétekhez képest.
A probléma egyedül az, hogy ők semmit sem dolgoztak, és mindent a valaguk alá toltak, legalábbis eddig, hiszen, ha jól tudom Cowell rakta őket össze, és orrvérzésig tolják bele az emberek arcába. Úgy gondolom, hogy a cukipofihoz maximum anyuci és apuci közös munkája van benne, de, hogy nem az övéké, az is biztos. Egyébként, ha engem lenyikhajoznának, akkor kábé le se tojnám, annyira nem érdekelne. Amúgy tudtad, hogy a "nyikhaj" kifejezés azt jelenti, hogy életre nem való? Csak gondoltam megosztom veled. Én úgy gondolom, hogy ők minden, csak nem éppen önállóak...
A probléma egyedül az, hogy ők semmit sem dolgoztak, és mindent a valaguk alá toltak, legalábbis eddig, hiszen, ha jól tudom Cowell rakta őket össze, és orrvérzésig tolják bele az emberek arcába. Úgy gondolom, hogy a cukipofihoz maximum anyuci és apuci közös munkája van benne, de, hogy nem az övéké, az is biztos. Egyébként, ha engem lenyikhajoznának, akkor kábé le se tojnám, annyira nem érdekelne. Amúgy tudtad, hogy a "nyikhaj" kifejezés azt jelenti, hogy életre nem való? Csak gondoltam megosztom veled. Én úgy gondolom, hogy ők minden, csak nem éppen önállóak...
Dehogy is, más kedvenc bandái rögtön kukába valóak, ha nem a híres-neves One Direction nevet viselik. Annyira nagyon érdekes, hogy azoknak a bandáknak a rajongói, akiknek a zenéje érzelmet közöl, mind értelmesebbek, felnőttesebb felfogásúak (ha tinikről van szó), és a többségnek eszében sem lenne vagdosni magát, vagy gyilkossággal fenyegetőzni, csak egy banda miatt. Meg aztán szerintem sok rajongó egymásra is hatással van, de nem tudom, hogy a nagy részük mitől ennyire primitív és éretlen. De azt a jó büdös életben sosem fogom megérteni, hogy akárki is hogy rajonghat ennyire elvakultan egy ilyen kaliberű bandáért.
2013. május 22. 22:27
directHúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.15. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 194104 offline |
Úristen emberek ! Itt szajkozzátok, hogy ti hány meg hány èvet jártatok iskolába és, ájuljunk el attól, hogy mennyi ilyen meg olyan vizsgátok volt miközben ugyan annyira szánalmasan viselkdtek mint egy sima "hétköznapi ember". Ha már annyira nagyra vagy az IQ dal akkor használd is!!
2013. május 22. 22:30
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (directH @ 2013.05.22. 22:27)
Úristen emberek ! Itt szajkozzátok, hogy ti hány meg hány èvet jártatok iskolába és, ájuljunk el attól, hogy mennyi ilyen meg olyan vizsgátok volt miközben ugyan annyira szánalmasan viselkdtek mint egy sima "hétköznapi ember". Ha már annyira nagyra vagy az IQ dal akkor használd is!!
Ha itt valaki szánalmas, akkor azok az elvakult tinikék, akik még helyesen sem tudnak írni, nemhogy értelmeset mondani.
2013. május 22. 22:36
MadHatterfunkycrime |
Idézet (Beyla @ 2013.05.22. 21:55)
Ja igen, annyit hozzátennék, hogy amit MadHatter csinál az nem semmi, le a kalappal előtte, ugyanis kórházban önkénteskedni, hát ember van gyomrod, az fix. Én speckó heti hét alkalommal nyolc órát, igaz, hogy szakmai gyakorlat keretein belül, de januártól kezdve rengeteg emberen segítettem és tartottam bennük a lelket. Pelenkáztam, öltöztettem, etettem őket stb., de mégsem vertem nagy dobra. Kéne? Amikor a rehabilitációs osztályon kaptam egy nénitől egy dobozos orchideát, hát meg kell mondjam, sírva fakadtam, mert én nem ezért csináltam, és csinálom azt, amit. Ha valaki jótékonykodni akar, akkor ugyan má' ne a hírnévért és a dicsért tegye, mert az nem szívből teszi, hanem azért, hogy növelje az egóját. Egy igazán jótékonykodó ember, akit valóban a segítés és a jószándék hajt SEMMILYEN viszonzást nem vár el cserébe. Nekem már az is nagyon jól tud esni, ha valaki a segítséget megköszöni. Itt el kéne gondolkodnia egyes dájreksönernek a világ nagy dolgain és akkor jártatni a szájukat, ugyanis lókakit nem tudnak sem az életről, sem pedig az emberekről...
Mondták is már párszor, hogy egész jól bírom a kórházi dolgokat. Igazából nem is nagyon értem, hogy miért undorító az, ami tulajdonképpen hozzánk tartozik, például a vér. Ha akarnék sem tudnék rosszul lenni tőle. Én főleg nyáriszünetben és téliszünetben volontőrködök, iskolaidőben ritkán. Sokszor van olyan, hogy vigyem ide vagy oda ezt a papírt, keressem meg az igazgatót, hogy lepecsételjen valamit...stb., de van olyan is, hogy legyek egy kicsit a nénivel, beszélgessek vele és hasonlók. Szeretem látni az arcukon a boldogságot, sajnálom őket, amikor valamelyik nővér jól leteremti őket, mert nem értették meg először, amit mondott nekik. Emellett teljes bedobással kell használnom a szerb tudásomat is, mivel Szerbiában több mint valószínű, hogy 10 betegből 6 nem magyar. Szerintem ez az egész tök jó alapozást az nekem az Általános Egészségügyi Középiskolához, ahova akarok menni. Sőt, a (remélhetőleg) jövendőbeli tanáraimmal is összeismerkedhetek.
Beyla
2013. május 22. 22:47
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (MadHatter @ 2013.05.22. 22:36)
Mondták is már párszor, hogy egész jól bírom a kórházi dolgokat. Igazából nem is nagyon értem, hogy miért undorító az, ami tulajdonképpen hozzánk tartozik, például a vér. Ha akarnék sem tudnék rosszul lenni tőle. Én főleg nyáriszünetben és téliszünetben volontőrködök, iskolaidőben ritkán. Sokszor van olyan, hogy vigyem ide vagy oda ezt a papírt, keressem meg az igazgatót, hogy lepecsételjen valamit...stb., de van olyan is, hogy legyek egy kicsit a nénivel, beszélgessek vele és hasonlók. Szeretem látni az arcukon a boldogságot, sajnálom őket, amikor valamelyik nővér jól leteremti őket, mert nem értették meg először, amit mondott nekik. Emellett teljes bedobással kell használnom a szerb tudásomat is, mivel Szerbiában több mint valószínű, hogy 10 betegből 6 nem magyar. Szerintem ez az egész tök jó alapozást az nekem az Általános Egészségügyi Középiskolához, ahova akarok menni. Sőt, a (remélhetőleg) jövendőbeli tanáraimmal is összeismerkedhetek.
Viccelsz? Ez fantasztikus alapozás! Ha nem is csinálhatod a szakdolgokat (vérvétel, infúzió, transzfúzió, injekciózás stb.), akkor is látod vagy egy milliószor, és sokkal könnyebben fog menni a megtanulása. Sőt mindemellett a nyelvet is tudod gyakorolni! Őszintén szólva, kalapot emelek előtted és minden elismerésem a tiéd, mert én így most szakmánál, hát kissé remegő lábakkal léptem be az első gyakorlati helyre, hogy mi lesz. Persze, már egész jól belerázódtam, de én először nagyon féltem. Mindenesetre nagyon örülök neki, hogy lehet, hogy egészségügyi szakdolgozó lesz belőled, valamint hajrá a dolgokkal, ne hagyd magadat lebeszélni és kívánom, hogy minden klappoljon! Abszolúte megérdemled.
MadHatter
2013. május 22. 23:33
zsanet02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 179230 offline |
Nem azért de mit tud le írni ez az öt úgymond még senki már bocsánat a rajongóknak,akik még csak 3 éve híresek??Igen elég híresek mert a sok tini lány lohol utánuk.Egyébként is ezer más sztár vagy banda is van amiről írhatnának de nem teszik inkább írnak az 1D-ről mert a sok tini lány aki megőrül értük csak azt tudják hajtogatni hogy olyan "cukik" hát szerintem sz 1D csakis azért híres mert a 12-14 éves kis csajszik odavannak értük.Nem kérek beszólásokat.Mindenkinek lehet véleménye.
2013. május 23. 00:03
MadHatterfunkycrime |
Látom tökéletesen megértetted a mondanivalómat. Gratulálok hozzá.
2013. május 23. 11:38
HopeForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 194786 offline |
Várni fogom.
2013. május 23. 12:21
Ez lesz az első augusztus 27-én! Meg fogom szerezni azt a könyvet!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. május 23. 13:38
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Amikor eloszor hallottam, azt mondtam nagyon jo a cime Majd konyvborito is tokre tetszett En mindenkepp a polcomra szeretnek szamuzni egyett Bar nem lesz olcso...az biztos. De hat egy ilyen konyvet nem lehet kihagyni <3
2013. május 23. 15:23
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Nem azért, de Madhatter csak elmondta a véleményét arról, hogy más ember jobban küzd nap, mint nap azért, hogy jobb életet élhessen. Azzal nincs gond, hogy megnyilvánítja, hogy milyen vizsgái vannak, mert ez egy fórum.
Visszatérve, jó sok minden történt enné la cikknél mióta utoljára jártam itt. És értsétek meg directionerek, hogy mi egyáltalán azért írjuk le ezeket, mert annyira nem tudjuk valamivel lefoglalni magunkat, hanem felnyitni a szemeteket, hogy a szivárványok és a rózsaszín felhők mögött is van élet. Ha rossz szót írunk ,akkor egyből lehordtok.Nem azért, de ti sem vagytok különbek, mint mi.
Ja és még azért is tépik a szájukat miattatok, hogy segítsenek rajtatok. Ugyan is, amit csináltok legtöbben az már kiveri a biztosítékot. Nem értitek meg, sőt nem is értékelitek, hogy az ember itt töri magát. Hihetetlen, hogy mennyi önfejű van, komolyan már szégyellem azt, hogy a tini korosztályba tartozok.
És milyen érdekes az is számomra, hogy hirtelen mindenki megrohamozná a könyvesboltot, közbe életükbe talán csak egyszer járt(aki nem inge ne vegye magára). Nem azért kell venni ilyen-olyan dolgot, mert én vagyok a legnagyobb fan azzal ,hogy minden dolgom 1D-s, hanem azért, mert egyszer tényleg hasznát veszed. Most őszintén ti kidobok egy csomó pénzt ilyen-olyan haszontalan 1D dologért, aminek az életbe nem veszed hasznát? Mert, hogy ettől a könyvtől nem lesz hasznotok az egyszer biztos. Ezzel is csak azt mutatjátok ki, ha nem veszitek meg, akkor nem vagyok olyan nagy rajongók. Pedig fölösleges, mivel egy igazi rajongónak tök mindegy, hogy van-e dolga a kedvenc sztárjáról, ha őszinte szereti. Egyedül a lemez, ami értékelhető a sztároktól, de az, hogy párna húzat, bögre vagy egyéb más dolog tele legyen az arcképükkel tökre felesleges...ráadásul még, ah hasznát se veszed csak bámulod naphosszat és mondogatod magadnak, de jó nekem van ilyenem.
Ennyi az én véleményem. És ez saját vélemény, és felőlem jöhetnek az utálkozó kommentek én elmondtam ,hogy én mit gondolok erről az egész történetről.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.