Starity

Sokkoló tények Justin Bieber bulijairól

12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 22. 21:19 #61
kesty
kesty
Dreamer

StátuszBetter do it and regret than to regret that I did not do it!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1338
Csatolások: 79
Azonosító: 125014
Ha ez így is van akkor sem hiszem hogy bármi is történne azokon a híres bulikon! Ez csak egy felhívás 1. azok számára akik mindenáron be akarnak jutni egy ilyen helyre és megpróbálják ezzel elijeszteni őket... (kisebb nagyobb sikerrel) 2. hogy ha elmész számolja azzal hogy arról hogy ott voltál csak te és még max 5-10 másik ember tud majd... de nem hiszem hogy bármi baj is történne a bulikon... mert eddig én még nem hallottam soha sem arról hogy a mentő vagy a rendőrség ment volna ki egy-egy bulit megzavarni vagy beszüntetni!
2013. május 22. 21:21 #62
zsanet02
zsanet02
visszatérő vendég
Hozzászólás: 271
Csatolások: 0
Azonosító: 179230
Kisebb, illetve katasztrofális sérülések is történhetnek a bulin, beleértve a halált!

Szóval az baj ha kikerül egy kép Justinról.....de ha meghal valaki az no problem,vagy ez most hogy van????Már bocs de ha ez igaz akkor gáz....
2013. május 22. 21:26 #63
mikieger
mikieger
visszatérő vendég

Státusz♥Tom Holland, Dylan O'Brien♥
Hozzászólás: 340
Csatolások: 457
Azonosító: 124537
ezt most ki hiszi el??? ilyen listát én is tudok írni wink.gif TMZ meg az igazság, köhög a bolha biggrin.gif
2013. május 22. 21:26 #64
Vikuskaa
Vikuskaa
új tag
Hozzászólás: 47
Azonosító: 198429
Igaza van!!! Végülis érthető, hogy nem akarja, hogy képek vagy más kikerüljön a buliról.. A média úgyis egyből rossznak állítaná be.. És a helyében én sem akarnám, hogy amikor éppen bulizok, lazulok ,még akkor is ott vegyenek a telefonokkal meg STB... úgyhogy a telefonokat is megértem smileeee.gif
2013. május 22. 21:27 #65
- törölt felhasználó -    
Úr anyám! Mégjobban utálom!
2013. május 22. 21:28 #66
Claudia Bloom
Claudia Bloom
új tag

StátuszI know, you got your wall wrapped all the way around your heart.
Hozzászólás: 74
Azonosító: 184925
igaza van smileeee.gif bár, szerintem ez csak pletyka.. mint ez az egész oldal.
2013. május 22. 21:28 #67
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Ez mekkora lista már, de komolyan. Persze, ha ez valóban egy érvényes dolog, nem igazán hiszem, hogy ő állította össze, mert mint tudjuk, bíbőr az enyhén szólva - nem kicsit - elcsökevényesedett agyával, aligha bírna gondolkodni. Úgy gondolom, hogy ez az egész hercehurca izéke azért van, hogy nehogy valaki felnyomja őt drog birtoklásért, mert, mint tudjuk azért az USA-ban már keményen büntetnek függetlenül attól, hogy az most egy kis fű vagy heroin. Nem veti meg a drogokat, szóval a kutya inkább itt lehet elásva, mintsem, hogy védi a kis privátszféráját, ami amúgy sincsen neki, hisz a megrendezett lámúrját is szalonnával a médiában élte. Egyébként meg egy internet, féjszbukk, tvitter, ájped, ájfón és okostelefon központú világában biztos, hogy nem tudnak minden egyes készüléket kiszűrni, hogy ne kerüljön be a buliba, főleg, ha már egy jó kis 100-200 fős partiról van szó. Szerintem meg úgy kamu az egész, ahogy van. unsure.gif Már a könyökömön jön ki ez a kölök. Másról nem tudtok írni?! blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Jolie_77
2013. május 22. 21:29 #68
CsiCsen
CsiCsen

StátuszLet your smile change the world, but don't let the world change your smile. :)
Hozzászólás: 877
Csatolások: 1
Azonosító: 132090
OMG, kíváncsian várom a fejleményeket. biggrin.gif Amúgy érdekelne, hogy mit terveznek erre a bulira, hogy halállal is végződhet... Ha igaz, ha nem, azért elég durva. biggrin.gif
2013. május 22. 21:30 #69
- törölt felhasználó -    
1. Ha a TMZ benne van, akkor az már rég rossz
2. Chelsy: idézem egy pár mondatod: " Ennek a gyereknek tényleg csak a pénz számít! És ez undorító. Egy kaliforniai otthon... hány van neki? Ahelyett, hogy támogatna valami szervezetet...-.-"
Na akkor. Sztár, akinek csak a pénz számít az Paris Hilton, Justin biztos, hogy nem. 1 kaliforniai otthon hány van neki? Ne mondd már hogy most meglepődtél. Melyik sztárnak van csak 1 háza?Annyi pénzük van, mint a szemét, ja és te is hülyeségetek beszélsz mint a többi utáló. Innet látszik, hogy csak az utálat beszél belőled. Csak úgy felvilágosítalak, hogy nem csak egy szervezetnek segít+ több iskolának is adott már adományt.
Puszika:)
2013. május 22. 21:33 #70
viktoriak01
viktoriak01
új tag
Hozzászólás: 43
Azonosító: 200567
Eddig se szerettem Justint,de ha ez igaz,még annyira se szeretem.
2013. május 22. 21:33 #71
JB_Biebs
JB_Biebs
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 154485
Ezt megint csak a szarkeverő TMZ hozta napvilágra. semmi alapja nincs ennek az egésznek
2013. május 22. 21:34 #72
fannika6
fannika6
visszatérő vendég

StátuszImádlak Justin Bieber!! életem szerelme ;) <3 örökkön örökké LOVEEEEE
Hozzászólás: 327
Azonosító: 184299
najò ez nevetségees!!!!!!! ilyet én is tudok kitalálni !!!! vicc h miket találnak kiiii
2013. május 22. 21:35 #73
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9491
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Szerintem az utolsón kívül mind normális. Sajnos a média annyira rá van kattanva szerencsétlen srácra, hogy köpni nem tud egyet anélkül, hogy fotó és nyilatkozat készülne róla :/ ami azért nem egy klasz dolog, bár végül is ő (meg a reklámozói) tehetnek az egész hirverésről körülötte smileeee.gif amúgy micsoda bulik lehetnek nála...xd ő is tudja, hogy kell (túl) vadul élni az életet^^
2013. május 22. 21:36 #74
Barbygirl95
Barbygirl95
'M'aime pour qui je suis..." :)
Hozzászólás: 2041
Csatolások: 2421
Azonosító: 130850
Hát ezen tátva maradt a szám, te jó Isten! Abban JazmynBelieber igazad van, hogy tényleg jótékonykodik, ezzel nem lehet vitatkozni, de azért reálisan kell látni a dolgokat, amik mostanság derülnek ki róla, én kicsit kételkedve is, de nem tudom nem elhinni, sajnos! :/ Én nem vagyok utáló, de hatalmas fan sem, de régen még nagyon szerettem, a zenéit mai napig meghallgatom és tetszenek, de ez a gyerek egyre lejjebb süllyed, pedig még hova eljuthatott volna, de így... :/
2013. május 22. 21:38 #75
dasom410
dasom410
visszatérő vendég

Státusz„Ismerd meg az ellenfeledet - és tudd meg, mi a kedvenc sportja!”~Nelson Mandela
Hozzászólás: 376
Csatolások: 39
Azonosító: 195022
TMZ. Ha a TMZ irja akk nem igaz. biggrin.gif
2013. május 22. 21:40 #76
- törölt felhasználó -    
Hú, de be lettem oltva blink.gif blink.gif
Miért beszélnék hülyeséget? Sztem én sokkal reálisabban látom a dolgokat, mint Te, akit elvakít a rajongás rózsaszín köde! smileeee.gif Ismerek olyan sztárt, akinek csak egy otthona van. Attól, h valakinek annyi a pénze, h a s*ggét is kitörölheti vele, az nem jelenti azt, h kell vennie 8 házat a világ különböző pontjain. Miért beszélne belőlem az utálat? Én nem utálok senkit. Az már más, h vkit nem kedvelek. Ennyit erről! wink.gif

Idézet (JazmynBelieber @ 2013.05.22. 21:30)
1. Ha  a TMZ benne van, akkor az már rég rossz
2. Chelsy: idézem egy pár mondatod: " Ennek a gyereknek tényleg csak a pénz számít! És ez undorító. Egy kaliforniai otthon... hány van neki? Ahelyett, hogy támogatna valami szervezetet...-.-"
Na akkor. Sztár, akinek csak a  pénz számít az Paris Hilton, Justin biztos, hogy nem. 1 kaliforniai otthon hány van neki? Ne mondd már hogy most meglepődtél. Melyik sztárnak van csak 1 háza?Annyi pénzük van, mint a szemét, ja és te is hülyeségetek beszélsz mint a többi utáló. Innet látszik, hogy csak az utálat beszél belőled. Csak úgy felvilágosítalak, hogy nem csak egy szervezetnek segít+ több iskolának is adott már adományt.
Puszika:)
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. május 22. 21:42 #77
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
valaki nagyon unatkozhatott. Amúgy meg csak én unom hogy ezen az oldalon minden másopdik hír dzsásztín bíbörről és szelena gomezről szól?
2013. május 22. 21:49 #78
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Tisztára úgy hangzik, mintha valami maffia-összejövetel lenne biggrin.gif Érdekes, hogy képeket nem lehet csinálni, azt hittem Justin szeret feltűnősködni.
Az utolsó no komment, bár nekem az egész kicsit kamuszagú.
2013. május 22. 21:49 #79
- törölt felhasználó -    
Őszinte leszek én a TMZ-nek nem igazán hiszek el semmit.Az utolsón kívűl elég hihető az összes de a halál-os dolog? Pöppet erős de lehetséges hogy én vagyok maradi.Az a szitu hogy én még mindig egy ritka elvakult Belieber vagyok aki ezt nem hiszi el róla.Ahogy ránézek Justinra egyáltalán nem tudom róla elképzelni hogy képes lenne erre.Annyi kedves és jó ember veszi körül hogy ez képtelenség.Szegényt pár hónapja olyan szinten (elnézést!!!!) ba*ztatja a sajtó hogy valamilyen szinten meg is értem hogy bekattant.19 éves ha bulizni akar hát bulizzon.Nem fogja Ő ezt 40 éves koráig csinálni.Egy idő után kinövi ezt az egészet és 20-21 éves korára benő a fejelágy.Legalábbis remélem.Valamilyen oknál fogva számomra Ő még mindig az az egyszerű srác akit 4-5 éve megismertem és a kanapén ülve videójátékozot valamint azt énekelte: "I'ma tell you one time..".Szinte biztos hogy nem vagyok ez által normális,de az én szemmeben Ő nem változott meg.Még mindig az a srác aki a rajongóiért és a családjáért él.Tudom ez nem normális de ez van. smileeee.gif
2013. május 22. 21:50 #80
mollyka80000
mollyka80000
visszatérő vendég

Státusz~A tegnap történelem.A ma rejtély.A holnap ajándék..!~ :$
Hozzászólás: 277
Azonosító: 178109
ohm hat joo! szerintem kamuu az egesz ! marmint lhete h igaz de nem nagyon hiszem el ! de ha igaz is akk meg ... nem tom szentem nem igaz es kesz
12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok