Magyarországon több mint 150 meleg vízi fürdő és 1000 meleg forrás található, melyek világszerte ismertek. Cikkünkben bemutatunk néhányat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Irány a hazai gyógyfürdő!
2013. május 26. 08:53
Majdnem mindenhol jártam már, nekem némelyik elég nagy csalódás volt a nagy hírverés miatt, de azért nem voltak szörnyűek, csupán kicsit alább adták, mint a reklámokban, stb. Hajdúszoboszló remek hely, ott még a fiatalabb generáció is kiélheti magát, csak úgy, mint Miskolcon.
2013. május 26. 10:09
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
Gyulán , Hévízen , és Hajdúszoboszlón voltam.LittleWalker egyetértek!
2013. május 26. 10:12
|
|
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline
|
Én néhányban voltam is, nem rosszak!
2013. május 26. 10:27
Majd, ha nyugdíjas leszek, lesz nyugdíjam, majd pici feleségemmel végig járom. De ameddig nem úsznám meg a dolgot 5-10 ezer forintból, addig esélytelen. Miskolctapolca, Sárvár, eddig csak ezek vannak meg a listán, meg Igal.
2013. május 26. 10:29
Mezőkövesd és Hajdúszoboszló ♥ Már alig várom, hogy elmenjünk oda *-*
2013. május 26. 11:23
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Az utolsó előtti a legszebb.
2013. május 26. 11:35
Ja, egy ilyen cikkre céloztam a kastélyos gyűjtésnél
Hévíz és Harkány kötelező, a gyulai és a miskolctapolcai nagyon szép, az első két helyen még nem voltam. Jó még a kehidakustányi, pápai és siófoki fürdő is, nem is beszélve a pestiekről
Hévíz és Harkány kötelező, a gyulai és a miskolctapolcai nagyon szép, az első két helyen még nem voltam. Jó még a kehidakustányi, pápai és siófoki fürdő is, nem is beszélve a pestiekről
2013. május 26. 12:16
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Mi nagyritkán elmegyünk a tapolcai barlangfürdőbe,mert hogy az as legnormálisabb strand a városban,és nagyon szép a barlang,meg az egyik kedvencem mikor áramlás van és körbe és körbe megyünk
Am a Hajdúszoboszlói is nagyon tetszett,mikor tavaly voltunk,a belső tér nagyon szépen ki van alakítva,sok féle van,és a külső is jó,bár az szerintem nem olyan érdekes,kivéve a hullámzást,ahol nagyon nagyok és erősek voltak a hullámok,tetszett nekem és a tesómnak is
2013. május 26. 13:06
Én ezek közül eddig csak a Harkányban voltam. Szívesen kipróbálnám a többit is. A képek alapján jók lehetnek.
2013. május 26. 14:03
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Én még egyikben sem voltam, de szívesen elmennék mert imádom az ilyen fürdőket! De biztos nem olcsó mulatság.
2013. május 26. 15:27
Egyedül Hévízen voltam és nekem tetszett. Elég mély a víz de aki tud úszni annak nem gond.
Miskolctapolcára úgy elakarok menni.
Miskolctapolcára úgy elakarok menni.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.

1 felhasználónak tetszik: