Adatlapos topik
2013. november 03. 18:19
emriszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.16. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 173571 offline |
sziasztok. legyetek szivesek csatoljátok át kurucz sándort http://starity.hu/profil/156416-dominica-j/ hozzá és martha juliát pedig hozzám köszönöm
1 felhasználónak tetszik:
Dominica J
2013. november 03. 18:40
Austin and Allyvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.10.09. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 213186 offline |
Köszönöm a gyors csatolást bocsi a késő válaszért!!!
2013. november 03. 22:29
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
Syasztok, lenne egy adatlapcserés kérésünk
GomNaNa-hoz át kéne csatolni Baro adatlapját,
hozzám pedig Hyomin-ét
Előre is ezer köszönet érte
GomNaNa-hoz át kéne csatolni Baro adatlapját,
hozzám pedig Hyomin-ét
Előre is ezer köszönet érte
1 felhasználónak tetszik:
Betti90
2013. november 04. 15:26
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Köszönöm a moderátoroknak,hogy még a múlt héten megkaptam Katie White adatlapját és azóta sokat javítottam rajta meg kiegészítettem.A héti 3 új sztáradatlap,amit kérek az 3 egyik kedvenc focistám lenne.Az egyik ROBERTO CARLOS,akinek 2010-ben frisiteték utoljára és vannak hibák és hiányosságok az életrajza pedig nem igazán áttekinthető.A másik 2 az GIUSEPPE ROSSI és MATS HUMMELS lenne,akiknek 2011-ben volt utoljára szerkesztve és hiányosságok vannak.
2013. november 04. 17:17
Sziasztok!
Szeretném elkérni Natalia Navarro adatlapját, mert nincs ott a szerkesztőnek jelentkezem gomb.
Előre is köszönöm!
Szeretném elkérni Natalia Navarro adatlapját, mert nincs ott a szerkesztőnek jelentkezem gomb.
Előre is köszönöm!
2013. november 04. 19:22
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Idézet (holczerd1997 @ 2013.11.04. 19:18)
Szeretném André Schürrle és Eljero Elia sztáradat lapját birtokba venni,mivel már régnem frissitették egyiket se.
Mindkettőhöz 5-6 soros életrajz kell, csakis annak ellenében kaphatod meg!!!
2013. november 04. 19:43
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2851 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline |
Sziasztok!
Bocsi, hogy írok, de ez mi?! Hol a portré és az Amit tudni kell róla szöveg egyszerűen katasztrófa, egy árva szó nincs leírva normálisan. Ha lehet róla szó ráncba szedném, de még sajnos nem járt le a megadott határidő. Ilyenkor mit lehet tenni?
Bocsi, hogy írok, de ez mi?! Hol a portré és az Amit tudni kell róla szöveg egyszerűen katasztrófa, egy árva szó nincs leírva normálisan. Ha lehet róla szó ráncba szedném, de még sajnos nem járt le a megadott határidő. Ilyenkor mit lehet tenni?
2013. november 04. 19:44
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Idézet (Lilla06 @ 2013.11.04. 19:43)
Sziasztok!
Viszont az a helyzet, hogy nincs biója, szóval szerintem ha írsz egy 5-6 soros életrajzot, akkor megkaphatod. )
2013. november 04. 19:49
Szép estét!
Axwell lapjának úgy látom nincs szerkesztője, jócskán 1000 fölötti a sorszáma és nincs életrajza sem. Szeretném átvenni a lapját, és ha jól tudom ilyenkor egy rövid életrajzot kell róla írni:
Axwell, születési nevén Axel Hedfors, 1977. december 18. Lundban született, a Swedish House Mafia nevű svéd DJ trió tagja volt a banda felbomlásáig. 2004 vége felé robbant a köztudatba igazán Feel The Vibe című dalával. 2003-ban Axwell egy londoni lemezkiadó cégnek, a SuSu-nak dolgozott Starbeach néven. 2005-ben létrehozta saját lemezkiadóját, az Axrone-t. 2006 tavaszán Axwell Steve Angello, Supermode néven remixelték Bronski Beat "Smalltown Boy"-át, "Tell Me Why" néven. A későbbiekben Eric Prydzzal állt össze, és Axer néven elkészítették a 123-as és a 321-es számot. 2008-ban összeállt a Swedish House Mafia, és egészen 2012. júniusáig dolgozott együtt Steve Angello, Sebastian Ingrosso és Axwell triója. Feleségével, Gloriával él jelenleg Svédországban.
Szerintem ez nagyon zanzásított, de remélem elfogadható.
További kellemes estét, Gabby
Axwell lapjának úgy látom nincs szerkesztője, jócskán 1000 fölötti a sorszáma és nincs életrajza sem. Szeretném átvenni a lapját, és ha jól tudom ilyenkor egy rövid életrajzot kell róla írni:
Axwell, születési nevén Axel Hedfors, 1977. december 18. Lundban született, a Swedish House Mafia nevű svéd DJ trió tagja volt a banda felbomlásáig. 2004 vége felé robbant a köztudatba igazán Feel The Vibe című dalával. 2003-ban Axwell egy londoni lemezkiadó cégnek, a SuSu-nak dolgozott Starbeach néven. 2005-ben létrehozta saját lemezkiadóját, az Axrone-t. 2006 tavaszán Axwell Steve Angello, Supermode néven remixelték Bronski Beat "Smalltown Boy"-át, "Tell Me Why" néven. A későbbiekben Eric Prydzzal állt össze, és Axer néven elkészítették a 123-as és a 321-es számot. 2008-ban összeállt a Swedish House Mafia, és egészen 2012. júniusáig dolgozott együtt Steve Angello, Sebastian Ingrosso és Axwell triója. Feleségével, Gloriával él jelenleg Svédországban.
Szerintem ez nagyon zanzásított, de remélem elfogadható.
További kellemes estét, Gabby
2013. november 05. 13:08
ildicii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 531 Csatolások: 0 Azonosító: 181638 offline |
Sziasztok! Szeretném elkérni Michael Socha adatlapját, mivel egy ideje már nem volt frissítve, valamint a szerkesztője sem volt belépve egy ideje. Előre is nagyon köszönöm!
2013. november 05. 17:17
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline |
Idézet (holczerd1997 @ 2013.11.05. 16:33)
Nem értem miért nem került hozzám André Schürrle és Eljero Elia?Mikor én mindig jól végzem a szerkesztéseket.Szépen áttekinthető,kiemelem a fontosab dolgokat .Szóval nem értem?
Életrajza egyiküknek sincs, írj 5-6 sort hogy megkapd. Egyébként meg a moderátorok is emberek akiknek van élete és nincsenek fent 24 órában, tehát türelem adatlapot terem.
2013. november 05. 17:25
Kedves holczerd1997!
Véletlen a te hozzászólásod töröltem ki Jeckyll-é helyett, de válaszolok!
Nem értem én sem, hogy miért nem olvasod el a szabályokat a topik elején. Ott részletesen le van írva minden. Ha olyan adatlapot kérsz el, aminek nincsen életrajza neked kell írnod 5-6 sorosat kb., hogy megkaphasd, ha nem írsz kérlek ne is követeld egyik moderátoron se az adott adatlapokat, mert nem vagy tisztában a szabályokkal.
Véletlen a te hozzászólásod töröltem ki Jeckyll-é helyett, de válaszolok!
Nem értem én sem, hogy miért nem olvasod el a szabályokat a topik elején. Ott részletesen le van írva minden. Ha olyan adatlapot kérsz el, aminek nincsen életrajza neked kell írnod 5-6 sorosat kb., hogy megkaphasd, ha nem írsz kérlek ne is követeld egyik moderátoron se az adott adatlapokat, mert nem vagy tisztában a szabályokkal.
9 felhasználónak tetszik:
Kazuo,
DennyKeh,
Reija,
Luckie,
Shenayla,
idone,
Alison Lerman,
Bloodrage12,
kurrek
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.