Adatlapos topik
2013. november 05. 23:36
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Sziasztok!
Ha nem nagy gond, szeretném elkérni Starity profilról Ryan Phillippe adatlapját! Előre is köszi!
Rövid életrajz:
Matthew Ryan Phillippe néven látta meg a napvilágot 1974 Szeptember 10.-én, a Delaware állambeli New Castle városában. Itt is nevelkedett és élt 3 testvérével és szüleivel. Filmes karrierjét 18 évesen, 1992-ben kezdte, mikor is a One Life to Live című sorozatban formálta meg Billy Douglas karakterét 13 epizódon keresztül. Az elismerést mégis a Tudom mit tettél tavaly nyáron és a Kegyetlen játékok című film hozta meg neki. 8 évig élt házasságban a Kegyetlen Játékok-beli kolléganőjével, Reese Witherspoonnal akivel két gyerekük is született, majd végül 2008ban elváltak útjaik. Jelenleg 2 filmje van készülőben.
Ha nem nagy gond, szeretném elkérni Starity profilról Ryan Phillippe adatlapját! Előre is köszi!
Rövid életrajz:
Matthew Ryan Phillippe néven látta meg a napvilágot 1974 Szeptember 10.-én, a Delaware állambeli New Castle városában. Itt is nevelkedett és élt 3 testvérével és szüleivel. Filmes karrierjét 18 évesen, 1992-ben kezdte, mikor is a One Life to Live című sorozatban formálta meg Billy Douglas karakterét 13 epizódon keresztül. Az elismerést mégis a Tudom mit tettél tavaly nyáron és a Kegyetlen játékok című film hozta meg neki. 8 évig élt házasságban a Kegyetlen Játékok-beli kolléganőjével, Reese Witherspoonnal akivel két gyerekük is született, majd végül 2008ban elváltak útjaik. Jelenleg 2 filmje van készülőben.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2013. november 06. 10:05
ildicii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 531 Csatolások: 0 Azonosító: 181638 offline |
Halihó! Nagyon köszönöm a gyors csatolást! Újabb kéréssel jöttem hozzátok. Naveen Andrews lapja nem volt már egy ideje frissítve, szeretném elkérni, valamint Emma Rigby lapját is szívesen szerkeszteném. Előre is nagyon köszönöm!
Rövid életrajz Emmához:
Emma St Helens-ben született 1989-ben. Első szerepét 13 évesen kapta: a Brookside című sorozatban játszotta Elena Jonest, igaz, csak 3 rész erejéig. Legismertebb szerepe a Hollyoaks című sorozatban volt, melynek köszönhetően 2008-ban megkapta az Anglia legjobb színésznőjének járó díjat. 2005 és 2013 között voltak kisebb szerepei, de ezek nem alkottak maradandót. Idén azonban bekerült az Egyszer volt, hol nem volt spin-off sorozatába, az OUAT in Wonderland-be, melyben a Vörös Királynőt testesíti meg.
Rövid életrajz Emmához:
Emma St Helens-ben született 1989-ben. Első szerepét 13 évesen kapta: a Brookside című sorozatban játszotta Elena Jonest, igaz, csak 3 rész erejéig. Legismertebb szerepe a Hollyoaks című sorozatban volt, melynek köszönhetően 2008-ban megkapta az Anglia legjobb színésznőjének járó díjat. 2005 és 2013 között voltak kisebb szerepei, de ezek nem alkottak maradandót. Idén azonban bekerült az Egyszer volt, hol nem volt spin-off sorozatába, az OUAT in Wonderland-be, melyben a Vörös Királynőt testesíti meg.
2013. november 06. 13:03
Szép napot!
vikike0614 nevű felhasználónak adtam Rebel Wilson adatlapját, szeretnék megkérni egy felelőst, hogy csatolja hozzá. Köszönöm.
vikike0614 nevű felhasználónak adtam Rebel Wilson adatlapját, szeretnék megkérni egy felelőst, hogy csatolja hozzá. Köszönöm.
2013. november 06. 17:28
Tamina Snuka:
Sarona Reiher 1978 január 10.-én születettProfi birkozó,jelenleg a WWE-ben van mint Tamina Snuka.Sarona a lánya a Hall of Famer Jimmy "Superfly" Snuka-nak és a húga Deuce-nek.
Bokker T:
Booker Tio Huffman 1965 március 1.én született.Amerikai félig visszavonult pankrátor és kommentátor.Jelenleg a WWE-nél van mint Booker T és King Booker.Booker legismertebb idejét a World Championship Wrestling (WCW),World Wrestling Federation / Entertainment (WWF/E),Total Nonstop Action Wrestling (TNA).
Sarona Reiher 1978 január 10.-én születettProfi birkozó,jelenleg a WWE-ben van mint Tamina Snuka.Sarona a lánya a Hall of Famer Jimmy "Superfly" Snuka-nak és a húga Deuce-nek.
Bokker T:
Booker Tio Huffman 1965 március 1.én született.Amerikai félig visszavonult pankrátor és kommentátor.Jelenleg a WWE-nél van mint Booker T és King Booker.Booker legismertebb idejét a World Championship Wrestling (WCW),World Wrestling Federation / Entertainment (WWF/E),Total Nonstop Action Wrestling (TNA).
2013. november 06. 18:14
UnchartedPs gamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 2066 Csatolások: 0 Azonosító: 210588 offline |
Szeretném még egyszer elkérni André Schürrle adatlapját.Írok hozzá élet rajzot is
Ezt kifogom egészíterni,ha már megkaptam a lapot!!!
Klubb karrierje,kezdetek
Schürrle a Ludwigshafener SC ifiakadémiáján kezddet el futbalozni.10 év után a mainzi utánpótláscsapat figyelte meg tehetségét, itt több mint 3 évet játszott, csapatával megnyerte a Német Ifjúsági Kupát is. 2009 augusztusában, a szezon legelején bemutatkozott a felnőttek között a Bayer Leverkusen csapata ellen, a mérkőzés végeredménye 2-2 lett.A Chelsea-be 2013 nyarán igazolt.
Felnött válogatott
Schürrle szülőhazájában, a Ludwigshafener SC ifiakadémiáján kezdte el pályafutását. 10 év után a
mainzi utánpótláscsapat figyelte meg tehetségét, itt több mint 3 évet játszott, csapatával megnyerte a Német Ifjúsági Kupát is. 2009 augusztusában, a szezon legelején bemutatkozott a felnőttek között a Bayer Leverkusen csapata ellen,[1] a mérkőzés végeredménye 2-2 lett. Nemsokkal a meccs után, pontosan szeptember 19-én ő szerezte az első 2 gólt a VfL Bochum ellen, a mérkőzést a csapata 3-2-re nyert meg. Ezek után még ebben a hónapban a Leverkusen vezetősége megkereste a fiatal csatárt, és megállapodtak vele egy 5 éves szerződésben, potom 8 millió euróért csábították el a mainzi egyesülettől.
Klubb karrierje,kezdetek
Schürrle a Ludwigshafener SC ifiakadémiáján kezddet el futbalozni.10 év után a mainzi utánpótláscsapat figyelte meg tehetségét, itt több mint 3 évet játszott, csapatával megnyerte a Német Ifjúsági Kupát is. 2009 augusztusában, a szezon legelején bemutatkozott a felnőttek között a Bayer Leverkusen csapata ellen, a mérkőzés végeredménye 2-2 lett.A Chelsea-be 2013 nyarán igazolt.
Felnött válogatott
Schürrle szülőhazájában, a Ludwigshafener SC ifiakadémiáján kezdte el pályafutását. 10 év után a
mainzi utánpótláscsapat figyelte meg tehetségét, itt több mint 3 évet játszott, csapatával megnyerte a Német Ifjúsági Kupát is. 2009 augusztusában, a szezon legelején bemutatkozott a felnőttek között a Bayer Leverkusen csapata ellen,[1] a mérkőzés végeredménye 2-2 lett. Nemsokkal a meccs után, pontosan szeptember 19-én ő szerezte az első 2 gólt a VfL Bochum ellen, a mérkőzést a csapata 3-2-re nyert meg. Ezek után még ebben a hónapban a Leverkusen vezetősége megkereste a fiatal csatárt, és megállapodtak vele egy 5 éves szerződésben, potom 8 millió euróért csábították el a mainzi egyesülettől.
2013. november 06. 21:02
Kiaraagame over™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 1042 Csatolások: 2 Azonosító: 145209 offline |
Sziasztok! Kérlek szépen,hogy Steve Irwin lapját csatoljátok Lori_4_Everhez.Köszönöm szépen
2013. november 07. 11:23
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Sziasztok. Szeretném elkérni Diego Ramost, mert nincs szerkesztője, de gomb sincs, hogy felvegyem. Kérlek csatoljátok hozzám. köszönöm!
2013. november 07. 15:37
2013. november 07. 17:01
Sziasztok! Szeretném ha átcsatolnátok Gillian lapját eva tarkohoz, hozzám pedig Stephaniet.
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!
2013. november 07. 18:50
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
Idézet (Kareast @ 2013.11.07. 17:01)
Sziasztok! Szeretném ha átcsatolnátok Gillian lapját eva tarkohoz, hozzám pedig Stephaniet.
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!
Bocsi, már nem azért, de eva tarko 10.-ik hó 28.-a óta nem lépett be, és így nem nagyon értem, hogy miért pont most írsz ezzel kapcsolatban...
Csak mert a múltkor is bekamuztál Nicole Jung adatlapjával, itt a topikban, hogy tegyék át hozzád, és közbe a szerkesztőjével meg sem beszélted... (ezt maga a szerkesztője mondta nekem, Csipkerózsi).
Azon kívül elég valószínűtlennek tartom, hogy eva tarko egy ilyen másodrangú sztárra elcserélné Stephanie Hwang lapját, aki jóval 1000 alatti És másik nagy kedvence... gondolom ezt abból, hogy a kedvencei listájából is látszik, meg anno mondta még nekem, hogy az SNSD-s lapjai közül talán ha Sunny-t hajlandó lenne cserélni... mondjuk az hogy hogy szerkeszt, az már más tészta, azt nem az én posztom eldönteni, de ezért a "csere" dologért gondoltam szólok valamit, csak mert nem éreztem annyira reálisnak, sorry
2013. november 07. 18:52
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline |
2 adatlap érdekelne ^^
A szerkesztési idejük lejárt, és a szerkesztő tag
Billy Ray Cyrus
Brandi Cyrus
Ha nem lenne baj, szeretném őket átvenni :333
Billy Ray Cyrus
Brandi Cyrus
2013. november 07. 19:03
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5824 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline |
Idézet (Stay Strong Bogi @ 2013.11.07. 18:52)
2 adatlap érdekelne ^^
Billy Ray Cyrus
Brandi Cyrus
Billy Ray Cyrus
Brandi Cyrus
Szia!
Mivel ők 1000 alattiak szerintem pályázat útján lehet majd őket megkapni (és tudtommal még nem volt rájuk pályázat írva)
Idézet
Bocsi, már nem azért, de eva tarko 10.-ik hó 28.-a óta nem lépett be, és így nem nagyon értem, hogy miért pont most írsz ezzel kapcsolatban...
Csak mert a múltkor is bekamuztál Nicole Jung adatlapjával, itt a topikban, hogy tegyék át hozzád, és közbe a szerkesztőjével meg sem beszélted... (ezt maga a szerkesztője mondta nekem, Csipkerózsi).
Azon kívül elég valószínűtlennek tartom, hogy eva tarko egy ilyen másodrangú sztárra elcserélné Stephanie Hwang lapját, aki jóval 1000 alatti rolleyes.gif És másik nagy kedvence... gondolom ezt abból, hogy a kedvencei listájából is látszik, meg anno mondta még nekem, hogy az SNSD-s lapjai közül talán ha Sunny-t hajlandó lenne cserélni... mondjuk az hogy hogy szerkeszt, az már más tészta, azt nem az én posztom eldönteni, de ezért a "csere" dologért gondoltam szólok valamit, csak mert nem éreztem annyira reálisnak, sorry rolleyes.gif
Forrás: http://starity.hu/forum/topik/388829-adatlapos-topik/oldal/105/#ixzz2jz4KVNpC
Azon kívül elég valószínűtlennek tartom, hogy eva tarko egy ilyen másodrangú sztárra elcserélné Stephanie Hwang lapját, aki jóval 1000 alatti rolleyes.gif És másik nagy kedvence... gondolom ezt abból, hogy a kedvencei listájából is látszik, meg anno mondta még nekem, hogy az SNSD-s lapjai közül talán ha Sunny-t hajlandó lenne cserélni... mondjuk az hogy hogy szerkeszt, az már más tészta, azt nem az én posztom eldönteni, de ezért a "csere" dologért gondoltam szólok valamit, csak mert nem éreztem annyira reálisnak, sorry rolleyes.gif
Forrás: http://starity.hu/forum/topik/388829-adatlapos-topik/oldal/105/#ixzz2jz4KVNpC
Teljesen igazazat adok neked, ugyanis valóban 28.-án lépett be utoljára és nem is értem, hogy beszélhették meg a csrét, Tiffany meg azon kívűl, hogy 1000 alatti lap jól is van szerkesztve, legalább is nincs ok az elkérésre, más részről meg, eva tarkonak kedvelni kellene a hozzászólást, ugyan is az új szabály szerint csak akkor helyeznek át lapot a moderátorok ha mind a két tag kedvelte, éppen azért, hogy elkerüljék az ilyen helyzeteket, arra, hogy a bizonyos tag beleegyezett volna ebbe a cserébe és jóváhagyja a cserét elég kevés esélyt látok, hiszen fő kedvence.
2013. november 07. 20:06
Idézet (holczerd1997 @ 2013.11.06. 18:14)
Szeretném még egyszer elkérni André Schürrle adatlapját.Írok hozzá élet rajzot is
Klubb karrierje,kezdetek
Felnött válogatott
Klubb karrierje,kezdetek
Felnött válogatott
Ezzel kellett volna kezdeni...!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.