Idézet (_ToTo_ @ 2013.11.25. 15:32)
itsjustme és hana001 is jelentkezett valóban, ők azért nem kerültek fel a listára, mert feleslegesnek tartottuk egy sokadik angolos fordítót is beírni, így velük abban maradtam, hogy ehelyett valamivel több tennivalójuk lesz majd ezekkel a lapokkal. Hana01-ét összeállítottam, de itsjust me-ét kifelejtettem, így ezt mindjárt pótlom és akkor neked nem kell választani, hanem a 8.as csomag lesz majd a tied.
AmyVie, ahogy írtam, ha sok olyan lap - ez esetbe ázsiai lap kerül hozzád a csomagban, akkor azokat az alsó hosszabb listából ki tudjuk cserélni, de akár te is fodulhatsz azokhoz, akik vállalták, hogy az ázsiai sztárokkal segítenek a többieknek.
Valójában ennél sokkal több ázsiai híresség van még a starity profilon, csak kiszűrtem belőle a színészeket, énekeseket, de maradt egy halom olyan aki egy 8-10-15 fős csapat tagjai. Ráadásul megszüntek vagy nem aktívak 1-2 éve, így azokat kihagytam.
Betti90, neked az előző oldalon (vagy előtte lévőn) található csomagokból kellene választan, mert te arra jelentkeztél. Ott a 8 és 13-as csomag szabad még.
Nemsokára átcsatolom a többieknek amit kértek, de előtte ebédelek
AmyVie, ahogy írtam, ha sok olyan lap - ez esetbe ázsiai lap kerül hozzád a csomagban, akkor azokat az alsó hosszabb listából ki tudjuk cserélni, de akár te is fodulhatsz azokhoz, akik vállalták, hogy az ázsiai sztárokkal segítenek a többieknek.
Valójában ennél sokkal több ázsiai híresség van még a starity profilon, csak kiszűrtem belőle a színészeket, énekeseket, de maradt egy halom olyan aki egy 8-10-15 fős csapat tagjai. Ráadásul megszüntek vagy nem aktívak 1-2 éve, így azokat kihagytam.
Betti90, neked az előző oldalon (vagy előtte lévőn) található csomagokból kellene választan, mert te arra jelentkeztél. Ott a 8 és 13-as csomag szabad még.
Nemsokára átcsatolom a többieknek amit kértek, de előtte ebédelek
Rendben, akkor Betti helyett átveszem a hármas csomagot és akkor cserét szeretnék erre a kettőre: Heo Chan Mi "ChanMi és Maya Arulpragasam "M.I.A." esetlegesen Molly Ringwaldra és Carly Pope-ra.
Nekem személy szerint nincs bajom az ázsiai hírességekkel, de róluk szerintem max olyan tud írni, aki tényleg komolyabban - éves szinten - foglalkozott már életében velük. Én még a nevüket sem tudom, még egyetlen egy anime-t sem néztem életem során. Persze, ezeket a lapokat is rendbe kell tenni, értem én ezt, de akkor lehetne, hogy olyanok tegyék ezt meg, akik mondjuk jártasabb a témákban. Segítséget persze, hogy lehet kérni, szerintem az lenne még a legoptimálisabb.