Adatlapos topik
2014. január 13. 02:54
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 595 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline |
Szeretném elkérni Billy Campbell és Genelle Williams lapjait, már több, mint egy éve nem volt frissítve egyik sem. Köszönöm.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2014. január 13. 10:19
ildicii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 531 Csatolások: 0 Azonosító: 181638 offline |
Sziasztok! Újabb kérésem lenne... Ancsin Gábor adatlapja már több, mint egy éve nem volt frissítve, a tulajdonosa sem lépett be egy ideje. Szeretném elkérni, ha lehetséges. Előre is köszönöm!
_ToTo_
2014. január 13. 15:45
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline |
Sziasztok! Én Torrance Coombs adatlapját szeretném elkérni. Igaz, hogy nem járt le a 6 hónap, de a szerkesztője nem aktív október óta. Előre is köszönöm!
_ToTo_
2014. január 13. 18:29
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 25036 Csatolások: 2326988 Azonosító: 180890 offline |
Szasztok. Rodrigo Santoro adatlapját szeretném elkérni. Nem telt le a hat hónap, de nincs bio.
Rodrigo Santoro brazil színész. Első szerepét 1993-ban kapta az Olho no Olho című sorozatban. Az évek során több sorozatban is feltűnt, és több sikerfilmben is bemutatkozott már. Ő alakította Paulo karakterét a Lost - Eltűntek című szériában, valamint ő volt Frank Martinez megformálója a 2013-ban bemutatásra került, Erőnek erejével című filmben.
Rodrigo Santoro brazil színész. Első szerepét 1993-ban kapta az Olho no Olho című sorozatban. Az évek során több sorozatban is feltűnt, és több sikerfilmben is bemutatkozott már. Ő alakította Paulo karakterét a Lost - Eltűntek című szériában, valamint ő volt Frank Martinez megformálója a 2013-ban bemutatásra került, Erőnek erejével című filmben.
_ToTo_
2014. január 13. 19:00
Sziasztok!
Szeretném elkérni az Ő lapját, mivel se szerkesztője, se gombja nincsen. Ezt az életrajzot bővíteném még Előre is köszönöm.
Julia Louis Dreyfus, teljes nevén Julia Elizabeth Scarlett Louis-Dreyfus 1961. január 13-án született Manhattanben, anyukája Judith LeFever, apukája a milliomos üzletember, Gérard Louis-Dreyfus. Első szerepe 1989-ben volt, Karácsonyi vakáció címen, azóta több filmben is szerepelt, és volt egy szinkronszerepe a Repcsik c. animációs filmben is.
Szeretném elkérni az Ő lapját, mivel se szerkesztője, se gombja nincsen. Ezt az életrajzot bővíteném még Előre is köszönöm.
Julia Louis Dreyfus, teljes nevén Julia Elizabeth Scarlett Louis-Dreyfus 1961. január 13-án született Manhattanben, anyukája Judith LeFever, apukája a milliomos üzletember, Gérard Louis-Dreyfus. Első szerepe 1989-ben volt, Karácsonyi vakáció címen, azóta több filmben is szerepelt, és volt egy szinkronszerepe a Repcsik c. animációs filmben is.
_ToTo_
2014. január 13. 23:32
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline |
Idézet (zsofeeh @ 2014.01.13. 15:45)
Sziasztok! Én Torrance Coombs adatlapját szeretném elkérni. Igaz, hogy nem járt le a 6 hónap, de a szerkesztője nem aktív október óta. Előre is köszönöm!
És ha van rá esély, akkor Tom Brady adatlapját is, mert nincs szerkesztője meg gomb sincs, hogy szerkeszthessem
_ToTo_
2014. január 14. 15:47
Sziasztok! Megint ÉN !
Ha nem Gond Elkérném http://starity.hu/sztarok/oguri-shun/ sztáradatlapját
Ha nem Gond Elkérném http://starity.hu/sztarok/oguri-shun/ sztáradatlapját
_ToTo_
2014. január 14. 16:00
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline |
sziasztok bocsi,hogy én is zaklatlak titeket,de légyszíves szóljatok,annak a felhasználónak,aki Jennifer Stone adatlapját szerkeszti,mivel bár aktív,a lappal nem nagyon törődik. És ha esetleg lemond a lapról,én szívesen elvállalom , illetve Maria Canals Barrera adatlapja már lassan 7 hónapja nincs frissítve.
2014. január 14. 16:27
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 25036 Csatolások: 2326988 Azonosító: 180890 offline |
Idézet (Genoveva01 @ 2014.01.14. 16:00)
sziasztok bocsi,hogy én is zaklatlak titeket,de légyszíves szóljatok,annak a felhasználónak,aki Jennifer Stone adatlapját szerkeszti,mivel bár aktív,a lappal nem nagyon törődik. És ha esetleg lemond a lapról,én szívesen elvállalom , illetve Maria Canals Barrera adatlapja már lassan 7 hónapja nincs frissítve.
Jennifer szerkesztője kiemelt tag, és ahogy látom a lap is fríss infórmációkat tartalmazz, így nem értem mi lehet a bajod vele. Ami Maria lapját illeti, ott még a hat hónap sem telt le, így sokat nem lehet tenni ellene
Lindsay019
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.