Idézet (Choice @ 2014.07.19. 14:22)
Kedves Moderátorok!
PunkBarbie tagnál érdeklődtem Bethany Mota lapja után.Aznap még aktív volt,a levelet a jelek szerint olvasta.Szívesen szerkeszteném a lapot,de nem adott választ,átadná-e.Beszéltünk már előtte is,és szóba került,hogy nem szerkeszti már annyira,de amikor a kérdést feltettem,már nem válaszolt,és azóta nem aktív.Tudom,még nem járt le,de ha jól emlékszem ő a lap második tulajdonosa,és csak a képeket szerkesztette,a szöveget át sem fogalmazta.Ezt,hogy nem reagált a levélre,nemnek lehet venni,de azért valami visszajelzést vártam volna.Ebben az esetben a lap mikortól kerül átadásra??Akkor,ha lejárt a lap/inaktív/vagy esetleg azonnal??
Előre is köszönöm a választ!
Várjunk csak,
te honnan tudod, hogy ő a lap második tulaja, amikor 3 napja regisztráltál?
Én úgy tudom, hogy már 3 azonos IP-s profilon volt már a lap.
Az egy dolog, hogy nincs mit szerkeszteni rajta, mert már nem aktív, az meg egy másik dolog, hogy rendesen meg van csinálva és nincsen semmi csinálni rajta. Én is néha szoktam profilképeket cserélni úgy, hogy az életrajzhoz hozzá sem nyúlok. Gondolom ezzel sokan vannak így.
Mivel még nem járt le, és a szerkesztőjénél sem járt le a 3 hónap, így nagyon csekély az esély arra, hogy át lesz csatolva hozzád!
Ha valami gondod van a lappal, inkább szólj Mota tulajának. Ha nem válaszol, fordulj egy Moderátorhoz!
Persze ezt nem úgy értem, hogy írsz neki, és vársz 5 percet és "Úristen nem írt, szaladok a Modikhoz!", hanem minimum egy hetet kéne várnod, hogy reagáljon. Ha nem teszi, utána írj nekik