Lapjaikra lehet jelentkezni:
http://starity.hu/profil/78306-ladygaga/sztaradatlapok/
http://starity.hu/profil/87069-rossa/sztaradatlapok/
Adatlapos topik
2014. augusztus 17. 13:41
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Hello mindenkinek!
Mivel vasárnap van, ezért nekileselkedtem és szétnéztem a jelentkezők közt, figyelembevéve néhány szempontomat és a következőre jutottam: Gen Cortese és Allen Haff gazdára találtak, az új tulajdonosuknak nagyon sok sikert kívánok a szerkesztéshez!
Viszont a helyzet a következő: Kiss Ádám lapjára kaptam jónéhány jelentkezőt, de az a nagy helyzet, hogy mindegyik "pályázónak" ugyanaz volt a szépséghibája. Nevet nem fogok említeni, mert úgy vélem, hogy ez rám és a jelentkezőre tartozik. Nem fogom olyan emberre bízni a lapomat, aki egy-két lapja kivételével az összeset cseréli vagy lemond róla felelős szerkesztő javára!
Mivel a többi sztáradatlapra nem jött érdeklődő, ezért továbbra is lehet engem bombázni a levelekkel és most már nincs határidő, az első, felelősnek tartott szerkesztő kapja a lapot. A szabályok továbbra is ugyanazok!
Mivel vasárnap van, ezért nekileselkedtem és szétnéztem a jelentkezők közt, figyelembevéve néhány szempontomat és a következőre jutottam: Gen Cortese és Allen Haff gazdára találtak, az új tulajdonosuknak nagyon sok sikert kívánok a szerkesztéshez!
Viszont a helyzet a következő: Kiss Ádám lapjára kaptam jónéhány jelentkezőt, de az a nagy helyzet, hogy mindegyik "pályázónak" ugyanaz volt a szépséghibája. Nevet nem fogok említeni, mert úgy vélem, hogy ez rám és a jelentkezőre tartozik. Nem fogom olyan emberre bízni a lapomat, aki egy-két lapja kivételével az összeset cseréli vagy lemond róla felelős szerkesztő javára!
Mivel a többi sztáradatlapra nem jött érdeklődő, ezért továbbra is lehet engem bombázni a levelekkel és most már nincs határidő, az első, felelősnek tartott szerkesztő kapja a lapot. A szabályok továbbra is ugyanazok!
2014. augusztus 17. 14:20
Idézet (kilari111 @ 2014.08.17. 11:29)
Sziasztok
Elkérném az ő: http://starity.hu/sztarok/regine-nehy/ adatlapját mert a szerkesztője 2011-ben szerkesztette utoljára
előre is köszönöm
Elkérném az ő: http://starity.hu/sztarok/regine-nehy/ adatlapját mert a szerkesztője 2011-ben szerkesztette utoljára
előre is köszönöm
ezt a hozzászólásomat visszavonnám, köszönöm
2014. augusztus 17. 15:11
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1197848 Azonosító: 91559 offline |
Kedves ToTo, Bessie és Lizzy Lewis!
Kérlek csatoljátok át kurreknek Andrew Seeley lapját és hozzám pedig Matt Czuchry lapját, előre is köszönöm
Kérlek csatoljátok át kurreknek Andrew Seeley lapját és hozzám pedig Matt Czuchry lapját, előre is köszönöm
1 felhasználónak tetszik:
kurrek
2014. augusztus 17. 16:29
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
adatlapokat gyűjtök,szóval elszeretném kérni Tatár Csilla, Jessica Nigri,Tom Ford,Faragó András,Rebecca Epley profilját:) előre is köszönöm
2014. augusztus 17. 16:35
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2014.08.17. 16:29)
adatlapokat gyűjtök,szóval elszeretném kérni Tatár Csilla, Jessica Nigri,Tom Ford,Faragó András,Rebecca Epley profilját:) előre is köszönöm
Hát ha így kijelented, hogy gyűjtesz, nem hiszem, hogy rád bízná bárki is a lapokat. Ha már lapszerkesztő szeretnél lenni, ne a mennyiség legyen a fontos, hanem a minőség! Egyébként is heti 3 adatlap kérhető el. Ha elolvastad volna az első oldalon található szabályokat, tisztában lennél vele.
Szerk.: Valamint a jelenlegi adatlapjaidat elnézve, nem is igazán értem, minek neked még, amikor csak felesleges munkát csinálsz, ha fél év múlva el kell venni tőled, mert csak a gombot nyomogatod. Oké, egy kivételével mindenkinek van adatlapja, de átfutva őket, nem mindegyik a legfrissebb. Először szépen olvasd el a szabályzatot, csináld meg a mostani sztárjaid profilját, utána kérj további lapokat.
12 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Kazuo,
lucymharding,
WWE Rajongó20,
idone,
Misuzu86,
iannina,
menthol,
FruFruChan,
Shenayla,
LexiCobain,
Darkness
2014. augusztus 17. 16:37
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2014.08.17. 16:29)
már egyszer elmondtuk neked! Minek erőlködsz? Úgysem fogod megkapni! Annyira utálom, hogy valaki csak gyűjti a lapokat, de nem gondoskodik róla..
Ne csodálkozz majd, ha egyik moderátor sem csatolja hozzád!
amúgy azt is vedd figyelemben, hogy hetente 3 adatlapot lehet elkérni, és akárhogyan is számolom, ez meghaladja azt.
Olvass szabályzatot.
9 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
lucymharding,
Misuzu86,
iannina,
menthol,
FruFruChan,
Shenayla,
Darkness,
rammievengeance
2014. augusztus 17. 21:30
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Szeretném elkérni a srácokat.
http://starity.hu/sztarok/hp-baxxter/
http://starity.hu/sztarok/rick-j-jordan/
Rick 6 éve nem frissült, H.P.-nek még életrajza sincs.
H.P. Baxxter (eredeti nevén Hans Peter Geerdes) 1966. március 16-án született a németországi Leer városában.
H.P. német zenész és a világhírű technobanda, Scooter frontembere.
1985-ben érettségizett a Teletta-Groß-Gymnasiumban, majd egy évig jogot hallgatott, végül ácsnak tanult és képesítést szerzett.
1987-ben alapította az első bandáját a barátjával, Rick J. Jordannel, de a Scooter csak 1993-ban született meg.
2006. május 6-án feleségül vette barátnőjét, Simone-t.
2013-ban szólókarrierrel is megpróbálkozott és két kislemezt készített.
http://starity.hu/sztarok/hp-baxxter/
http://starity.hu/sztarok/rick-j-jordan/
Rick 6 éve nem frissült, H.P.-nek még életrajza sincs.
H.P. Baxxter (eredeti nevén Hans Peter Geerdes) 1966. március 16-án született a németországi Leer városában.
H.P. német zenész és a világhírű technobanda, Scooter frontembere.
1985-ben érettségizett a Teletta-Groß-Gymnasiumban, majd egy évig jogot hallgatott, végül ácsnak tanult és képesítést szerzett.
1987-ben alapította az első bandáját a barátjával, Rick J. Jordannel, de a Scooter csak 1993-ban született meg.
2006. május 6-án feleségül vette barátnőjét, Simone-t.
2013-ban szólókarrierrel is megpróbálkozott és két kislemezt készített.
2014. augusztus 18. 09:25
Üdv!
Szeretném elkérni Zámbó Jimmy adatlapját http://starity.hu/sztarok/zambo-jimmy/
Szeretném elkérni Zámbó Jimmy adatlapját http://starity.hu/sztarok/zambo-jimmy/
2014. augusztus 18. 12:46
sziasztok! szeretném Drew Chadwick adatlapját elkérni, 1 éve nem volt szerkesztve és a szerkesztője sem lépett fel már vagy 3 hónapja
előre is köszönöm!
előre is köszönöm!
2014. augusztus 18. 13:04
Tom44 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 668 Csatolások: 97 Azonosító: 202956 offline |
Szeretném elkérni Naima Mora és Eva Marcille adatlapját!
2014. augusztus 18. 14:27
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Helló mindenkinek!Azért írok,hogy szeretném,ha hozzám csatolnátok Xavi Hernández adatlapját,hisz jó barátom Dominica J úgy döntőt,hogy nálam jobb helye lenne és ezért odaadja,ha bárkinek kétsége lenne e felől,akkor őt is meglehet kérdezni.Köszönöm előre is!
Dominica J
2014. augusztus 18. 14:51
kiskepikehvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 479 Csatolások: 16478 Azonosító: 153838 offline |
Sziasztok Kérlek szépen titeket,hogy a lapomhoz csatoljátok hozzá Victor Webster adatlapját. Előre is köszönöm
2014. augusztus 18. 15:50
Kedves moderátorok!
Kérlek csatoljátok ezt a lapot lucymharding-nak, mert neki adtam. Nagyon szépen köszönöm!
Kérlek csatoljátok ezt a lapot lucymharding-nak, mert neki adtam. Nagyon szépen köszönöm!
lucymharding
2014. augusztus 18. 17:01
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
köszönöm a 3 adatlapot amit megkaptam a múltkor
2014. augusztus 18. 17:02
Idézet (June @ 2014.08.17. 16:37)
már egyszer elmondtuk neked! Minek erőlködsz? Úgysem fogod megkapni! Annyira utálom, hogy valaki csak gyűjti a lapokat, de nem gondoskodik róla..
amúgy azt is vedd figyelemben, hogy hetente 3 adatlapot lehet elkérni, és akárhogyan is számolom, ez meghaladja azt.
Olvass szabályzatot.
Olvass szabályzatot.
én foglalkoznék lapokkal eddig kaptam 3-mat és mindet szerkesztettem,profilképet változtattam stb,értékelném a lapokat!
2014. augusztus 18. 17:03
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2014.08.18. 17:02)
én foglalkoznék lapokkal eddig kaptam 3-mat és mindet szerkesztettem,profilképet változtattam stb,értékelném a lapokat!
De egy héten csak 3-mat kaphatsz.Mint ahogy mondták,olvasd el a szabályzatot
2 felhasználónak tetszik:
rammievengeance,
Szandi0820
2014. augusztus 18. 17:07
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6086 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline |
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2014.08.18. 17:01)
szeretném elkérni Peter Krause,Szecsődi Kari,Gundel takács gábor,és Rena Sofer profilját ! előre is köszönöm az adatlapokkal foglalkoznék,mint ahogy eddig az összessel amit megkaptam.
Először is szia! Egy héten csak három adatlapot lehet felvenni. Olvass szabályzatot ,mely az első oldalon található.
rammievengeance
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.