Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2014.08.18. 17:02)
én foglalkoznék lapokkal eddig kaptam 3-mat és mindet szerkesztettem,profilképet változtattam stb,értékelném a lapokat!
Nem tudom, az a "stb" nálad miben merül ki, de egyedül nála van 2012-nél frissebb adat, a többieknél nem találtam. Nem csak profilképet kell cserélni, meg átírni egy-két szót, hanem bővíteni is az adatlapot. Oké, nem kell újat írni, én sem szoktam mindig, ha az előző gazdája szépen megírta, viszont rendbe szedni még lehet. Sokkal esztétikusabb lenne például sorkizártan az összes, valamint azért átnézném, van-e szóismétlés, esetleg elírás, és ha igen, javítanám. Nem kioktatás, csupán neked akarok jót, szerintem a többiek is, de ha elolvastad volna a szabályzatot, és be is tartanád, nem kellene feleslegesen tépni a szánkat. Plusz még mindig heti 3 lap kérhető, nem a duplája!
(És nyilván akkor kapsz majd több lapod, ha előtte bizonyítod, hogy foglalkozol velük, eddig így volt szokás, emlékszem, egyszer leveleztem az egyik moderátorral még a régi profilomról, és megmondta kerek perec, addig ne kérjek lapot, amíg a többi nincs rendben. Így korrekt. Oké, ha esetleg egy vagy kettő még nem kész, de érted... )