Sziasztok!
Létszíves csatoljátok át hozzám Hornyák Hajnalka lapját,mert Évike12 nekem adta.
Előre is köszönöm.
Adatlapos topik
2013. augusztus 21. 19:58
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline |
Idézet (Filmfan719 @ 2013.08.21. 11:17)
Szeretném elkérni Ringo Starr adatlapját. Az egyik kedvenc énekesem!
Rövid életrajz: Ringo Starr az egyik legismertebb brit zenész, korábban a Beatlesben dobolt. Az együttes szétbomlása után szólistaként is több lemezt kiadott. Színészként is kipróbálta magát 1971-ben, egy spagettiwesternben. A híres dobos 1957-óta tevékenykedik a zenei világban. Olyan híres számai vannak, mint az "Only You", vagy a "Oh My My".
Előre is köszönöm!
Rövid életrajz: Ringo Starr az egyik legismertebb brit zenész, korábban a Beatlesben dobolt. Az együttes szétbomlása után szólistaként is több lemezt kiadott. Színészként is kipróbálta magát 1971-ben, egy spagettiwesternben. A híres dobos 1957-óta tevékenykedik a zenei világban. Olyan híres számai vannak, mint az "Only You", vagy a "Oh My My".
Előre is köszönöm!
Hopsz, félreírtam : SS
2013. augusztus 21. 19:59
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline |
Idézet (DarkXX @ 2013.08.21. 12:27)
Sziasztok!
tegnap nézegettem az adatlapokat és láttam,hogy Meryem Üzerli és Filiz Ahmet adatlapját régen nem frissítette senki. Az lenne a kérésem, hogy áttudnátok-e csatolni hozzám, hogy tudjam frissíteni a dolgokat + új híreket írni?
A segítséget előre is köszönöm.
További szép napot.
tegnap nézegettem az adatlapokat és láttam,hogy Meryem Üzerli és Filiz Ahmet adatlapját régen nem frissítette senki. Az lenne a kérésem, hogy áttudnátok-e csatolni hozzám, hogy tudjam frissíteni a dolgokat + új híreket írni?
A segítséget előre is köszönöm.
További szép napot.
Azt hiszem októberig van még ideje szerkeszteni Filiz-t, ha jól számolok : )
2013. augusztus 21. 21:31
ByeeThe raven |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.08. Hozzászólás: 1384 Csatolások: 85 Azonosító: 148914 offline |
Sziasztok! Lenne egy ksi problémám. Lordi Angel lemondotott Mucsi Zoltán adatlapjáról, csak hogy az enyém lehessen(ergo nekem adta), de nem tudok szerkesztőnek jelentkezni, mert azt írja ki hogy egy héten max 3 aadatlap szerkesztésére lehet jelentkezni. Most mit csináljak? Nem szeretném , hogy más legyen a szerkesztő, mert már nagyon szerttem volna Mucsi adatlapját, és ő az egyik kevdenc színészem.
Kérlek segítsetek!Előre is köszi!
2013. augusztus 21. 22:00
Idézet (RealMadrid1Fan @ 2013.08.19. 11:02)
Sziasztok!Pepeadatlapját szeretném elkérni a staritys profilról,mert nagyon jól ismerem és nagyon rosszul van szerkesztve.Kezdjük ott,hogy Pepe nem brazil,hanem portugáliai...Illetve Fernando Llorentétis elvállalnám,mert nagyon régóta követem karrierjét és még nincs is szerkesztője!
Köszönöm!
Köszönöm!
Bár a Wikipédián is Brazília van írva, abban igazad van, hogy nem vallja magát brazilnak, semmilyen utánpótláscsapatot nem képviselt, szóval lényegében tényleg portugál.
https://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CDEQFjAA&url=http%3A%2F%2Fh....51156542,d.Yms
2013. augusztus 21. 22:02
Idézet (Byee @ 2013.08.21. 21:31)
Sziasztok! Lenne egy ksi problémám. Lordi Angel lemondotott Mucsi Zoltán adatlapjáról, csak hogy az enyém lehessen(ergo nekem adta), de nem tudok szerkesztőnek jelentkezni, mert azt írja ki hogy egy héten max 3 aadatlap szerkesztésére lehet jelentkezni. Most mit csináljak? Nem szeretném , hogy más legyen a szerkesztő, mert már nagyon szerttem volna Mucsi adatlapját, és ő az egyik kevdenc színészem.
Sajnos itt nem lehet sokat tenni, vagy legalábbis Én úgy tudom. Szorítok, hogy ne happolja el senki!
2013. augusztus 21. 22:23
Sziasztok!
River Phoenix adatlapját szeretném elkérni, 2010. 12. 16. óta nem frissült.
Rövid életrajz: River Phoenixet nagy tehetségnek tartották, hiszen 19 évesen Oscar-díjra jelölték. River kivette a részét a veganizmusból, illetve állatvédő is volt. Olyan filmekből ismerhetjük, mint az, Otthonom, Idaho, vagy az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag. Öccse, a világhírű Joaquin Phoenix. Johnny Depp bárjában lett rosszul, miután többfajta kábítószert is fogyasztott. Kivitték a friss levegőre, de a mentők kiérkezése előtt meghalt, öccse karjaiban.
Nagyon szeretném megkapni az adatlapját, Én gondját viselném!
River Phoenix adatlapját szeretném elkérni, 2010. 12. 16. óta nem frissült.
Rövid életrajz: River Phoenixet nagy tehetségnek tartották, hiszen 19 évesen Oscar-díjra jelölték. River kivette a részét a veganizmusból, illetve állatvédő is volt. Olyan filmekből ismerhetjük, mint az, Otthonom, Idaho, vagy az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag. Öccse, a világhírű Joaquin Phoenix. Johnny Depp bárjában lett rosszul, miután többfajta kábítószert is fogyasztott. Kivitték a friss levegőre, de a mentők kiérkezése előtt meghalt, öccse karjaiban.
Nagyon szeretném megkapni az adatlapját, Én gondját viselném!
2013. augusztus 21. 22:25
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline |
Közben megoldódott ez a probléma, elrendeztük
2013. augusztus 21. 22:29
Idézet (zsofeeh @ 2013.08.21. 22:25)
Közben megoldódott ez a probléma, elrendeztük
Akkor jó.
2013. augusztus 21. 23:07
Sziasztok!
Néhány adatlapomtól megválnék időhiány miatt. Ha érdekel valamelyik, akkor privát üzenetben jelentkezz, az üzenet tárgyába a célszeméy neve kerüljön, magába az üzenetbe pedig írd meg, hogy miért szeretéd szerkeszteni. Határidő nincs, az, hogy ki kapja pedig az adott sztárt, az egyéni döntésemtől függ. A lista:
Evan rachel Wood
Lana Parrilla
Kate Upton
Alex O'Loughlin
Tulisa
Shawn Pyfrom
Rita Ora
Néhány adatlapomtól megválnék időhiány miatt. Ha érdekel valamelyik, akkor privát üzenetben jelentkezz, az üzenet tárgyába a célszeméy neve kerüljön, magába az üzenetbe pedig írd meg, hogy miért szeretéd szerkeszteni. Határidő nincs, az, hogy ki kapja pedig az adott sztárt, az egyéni döntésemtől függ. A lista:
Evan rachel Wood
Lana Parrilla
Kate Upton
Alex O'Loughlin
Tulisa
Shawn Pyfrom
Rita Ora
2013. augusztus 22. 00:20
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline |
Shin Min Ah-ból dupla lap van, a Mina néven szereplőt ha kérhetem, töröljétek, szinte semmi önéletrajz nincsen. A másik lapja nálam van, azon pedig ha lehet, szeretnék egy név módosítást kérni. Min-a Shin néven van, de a rendes neve: Shin Min Ah. Előre is köszönöm nektek!
2013. augusztus 22. 09:05
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Idézet (YoubaFelix @ 2013.08.21. 16:40)
Akárhogyan is számolom még van 1 hónapja. Ha nem akkor bocsánat, tévedtem.
Nem is beszélve arról, hogy a szerkesztő aktív! Tisztességesebb lenne előbb megkérdezni őt privátban, mert ez a "hátam mögött elkéred a lapot" dolog sosem vezet jóra.
2013. augusztus 22. 10:13
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Idézet (DarkXX @ 2013.08.22. 10:01)
Sziasztok!
Szeretném elkérni Ice Cube adatlapját ha lehetséges, mert már több mint 6 hónapja nem volt frissítve
Köszi
Szeretném elkérni Ice Cube adatlapját ha lehetséges, mert már több mint 6 hónapja nem volt frissítve
Köszi
Szerintem nem ártana megdobni a tagot egy figyelmeztetéssel, mert van olyan lapja, amelyiknél lejárt a határidő és akad olyan is, amelyiknek abszolút nincs életrajza.
2013. augusztus 22. 11:19
YoubaFelixvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 208621 offline |
Hát.. Ha megvolt a 3 adatlap 1 héten, akkor már nem vehetsz fel újat, még 1 hetet kell várnod, hogy fel tudjad venni, de sajnos már van szerkeztője :/
2013. augusztus 22. 11:22
Majd a moderátorok átcsatolják neki. Egyébként pont az ilyen esetek miatt jobb, hogy ha itt rendezik a cseréket/átadásokat is.
Byeenak azt javaslom, legközelebb körültekintőbb legyen!
Idézet (YoubaFelix @ 2013.08.22. 11:19)
Hát.. Ha megvolt a 3 adatlap 1 héten, akkor már nem vehetsz fel újat, még 1 hetet kell várnod, hogy fel tudjad venni, de sajnos már van szerkeztője :/
1 felhasználónak tetszik:
YoubaFelix
2013. augusztus 22. 12:11
Sziasztok, szeretném elkérni Javier Ríos adatlapját. 2011-ben frissítették utoljára és egyáltalán nem tartalmaz életrajzot. Nagyon szeretném megkapni, az Internátus című sorozatban ő játszotta a kedvenc karakterem
2013. augusztus 22. 12:12
Szia!
Mivel nincs életrajza, egy rövid, 5-6 sort dobj ide, ennek fejében csatolják majd át!
Mivel nincs életrajza, egy rövid, 5-6 sort dobj ide, ennek fejében csatolják majd át!
Idézet (Claudya @ 2013.08.22. 12:11)
Sziasztok, szeretném elkérni Javier Ríos adatlapját. 2011-ben frissítették utoljára és egyáltalán nem tartalmaz életrajzot. Nagyon szeretném megkapni, az Internátus című sorozatban ő játszotta a kedvenc karakterem
YoubaFelix
2013. augusztus 22. 12:40
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline |
Hello, szeretném elkérni a starity profilról Juno Temple lapját:
Juno Angliában született 1989.július 21-én. Anyja Amanda Temple producer, míg apja Julien Temple rendező. Élete első négy évét Amerikában élte, miután szülei odaköltöztek, majd ismét visszaköltöznek Angliába. Négy évesen már eldöntötte, hogy színésznő akar lenni. 15 éves volt, amikor közli a szüleivel, hogy ő komolyan foglalkozni akar ezzel, a hivatásának tekinti a színészkedést. 2009-ben költözött a karrierje és szerelme miatt Los Angelesbe.
Juno több sikeres filmben is szerepelt, mint a: St. Trinian´s- Nem apácazárda, A másik Boleyn lány, Mr. Nobody, A sötét lovag: Felemelkedés.
Juno Angliában született 1989.július 21-én. Anyja Amanda Temple producer, míg apja Julien Temple rendező. Élete első négy évét Amerikában élte, miután szülei odaköltöztek, majd ismét visszaköltöznek Angliába. Négy évesen már eldöntötte, hogy színésznő akar lenni. 15 éves volt, amikor közli a szüleivel, hogy ő komolyan foglalkozni akar ezzel, a hivatásának tekinti a színészkedést. 2009-ben költözött a karrierje és szerelme miatt Los Angelesbe.
Juno több sikeres filmben is szerepelt, mint a: St. Trinian´s- Nem apácazárda, A másik Boleyn lány, Mr. Nobody, A sötét lovag: Felemelkedés.
2013. augusztus 22. 14:26
ByeeThe raven |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.08. Hozzászólás: 1384 Csatolások: 85 Azonosító: 148914 offline |
Idézet (Chelsy @ 2013.08.22. 11:22)
Majd a moderátorok átcsatolják neki. Egyébként pont az ilyen esetek miatt jobb, hogy ha itt rendezik a cseréket/átadásokat is.
Chelsy teljesen igazad van , kövezkezőleg jobban figylek, a probléme elkerülése érdekében. Viszont a problémát már sikeresen megoldottam zsofeeh segítségével, aki felvette addig a lapot amíg nem tudok új lapokat felvenni. Mégegyszer köszi zsofeeh!
zsofeeh
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.