Sziasztok!
Légy szíves csatoljátok neki ezt alapot, mert nekem már nincs szükségem rá, és neki adtam!
Előre is köszönöm, és bocsánat, hogy ilyen gyakran írok nektek az adatlapokkal kapcsolatban:
Lilla06
Adatlapos topik
2013. augusztus 25. 22:31
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9319 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Barbus87 @ 2013.08.25. 22:00)
Szeretném elkérni Tinie lapját, mivel az életrajza (ha lehet így nevezni) botrányos. Meg le is járt a határidő.
Talán erre gondolsz:
Tinie Tempah... Van egy bátyja és két nővére,fiatalabbak mit ő.
2013. augusztus 25. 22:53
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.08.25. 22:31)
Talán erre gondolsz:

Meg erre: Az első kislemeze " Pass Out ". Tinie kiadta első dalát 2010 februárjában, " Pass Out "
Tinie támogatta Rihannát négy alkalommal (anyagilag?
2013. augusztus 26. 13:25
|
|
ildicii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 531 Csatolások: 0 Azonosító: 181638 offline
|
Sziasztok! Szeretném elkérni Zlatan Ibrahimovicés Nicklas Bendtner adatlapját, mivel elég rég voltak frissítve, valamint az előbbinek a szerkesztője sem lépett már be egy ideje. Előre is nagyon köszönöm!
2013. augusztus 26. 17:50
Sziasztok!
Szeretném elkérni Florencia de Saracho lapját,mert január 7-én volt utoljára szerkesztve
Köszönöm!
Szeretném elkérni Florencia de Saracho lapját,mert január 7-én volt utoljára szerkesztve
Köszönöm!
2013. augusztus 26. 17:56
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (Nessa123 @ 2013.08.26. 17:50)
Sziasztok!
Köszönöm!
Köszönöm!
A tag aktív, szóval szerintem jobb lenne megdobni egy üzenettel.
2013. augusztus 27. 00:01
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Sziasztok.
szeretném elkérni Miura Haruma adatlapját, írtam egy rövidke életrajzot, amit persze majd bővíteni fogok.
Haruma Miura japán színész és énekes. Tagja az Amuse, Inc.-nek, és elsőnek debütált a Brash Brats bandából. A csapat jelenleg kérdéses ideig szünetel, míg Haruma továbbra is aktív, mint színész. Ami népszerűséget hozott számára, az a Gokusen 3. és a 2007-es film, a Koizora. Hét évesen debütált az NHK drámában, az Agriban.
Előre is köszönöm nektek!
Haruma Miura japán színész és énekes. Tagja az Amuse, Inc.-nek, és elsőnek debütált a Brash Brats bandából. A csapat jelenleg kérdéses ideig szünetel, míg Haruma továbbra is aktív, mint színész. Ami népszerűséget hozott számára, az a Gokusen 3. és a 2007-es film, a Koizora. Hét évesen debütált az NHK drámában, az Agriban.
Előre is köszönöm nektek!
2013. augusztus 27. 08:11
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Idézet (Kazuo @ 2013.08.26. 17:56)
A tag aktív, szóval szerintem jobb lenne megdobni egy üzenettel.
Őszintén szólva azóta, hogy nekiadtam csak a szerkesztem gombot nyomogatta, de érdemi változás nem történt a lapon. Az életrajzát én írtam, de még a profilképe is ugyanaz. Kétlem, hogy nagyon érdekelné a lap...
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.

0 felhasználónak tetszik: