Sziasztok!
Ha lehetséges tudnátok csatolni hozzám az ő adatlapját?
Szívesen szerkeszteném.
Adatlapos topik
2013. szeptember 15. 21:38
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok Queen Latifah adatlapját hozzá, Katie Leclerc lapját pedig hozzá, mert nekik adtam. Előre is köszönöm.
Kérlek csatoljátok Queen Latifah adatlapját hozzá, Katie Leclerc lapját pedig hozzá, mert nekik adtam. Előre is köszönöm.
2013. szeptember 16. 15:44
Gurs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 945 Csatolások: 8137 Azonosító: 193043 offline |
tothbianka nekem adja Mackenzie Foy lapját, csak jeleztem, hogy nekem nem jó ez az időpont, ezért át tudjátok nekem csatolni? Köszönöm.
1 felhasználónak tetszik:
tothbianka
2013. szeptember 16. 16:33
Idézet (LoveAngel @ 2013.09.15. 14:57)
Helló!
Remélem nem gond, ha zavarok, de nagyon szeretném azt, hogy átcsatolnátok-e hozzám Ala és Tola adatlapját. Mivel elég régóta volt már szerkesztve, és 1000 felettiek, így én szívesen elvállalnám a szerkesztést.
Ala:
Ala Boratyn 2005-ben kezdte karrierjét legjobb barátnőjével, Tolával. A lányok egy bandát alkottak, melynek neve, Blog 27. Ám Ala egy évvel később kilépett a bandából, de tovább folytatta zenei karrierjét.
Tola:
Tola Szlagowska a Blog 27 énekesnője. 2005-ben legjobb barátnőjével, Ala Boratyn-nal kezdte az egészet, ám a lány kilépett egy évvel később, de Tola nem adta fel, és a Blog 27-et megtartotta, és azzal folytatta karrierjét.
Remélem nem gond, ha zavarok, de nagyon szeretném azt, hogy átcsatolnátok-e hozzám Ala és Tola adatlapját. Mivel elég régóta volt már szerkesztve, és 1000 felettiek, így én szívesen elvállalnám a szerkesztést.
Ala:
Ala Boratyn 2005-ben kezdte karrierjét legjobb barátnőjével, Tolával. A lányok egy bandát alkottak, melynek neve, Blog 27. Ám Ala egy évvel később kilépett a bandából, de tovább folytatta zenei karrierjét.
Tola:
Tola Szlagowska a Blog 27 énekesnője. 2005-ben legjobb barátnőjével, Ala Boratyn-nal kezdte az egészet, ám a lány kilépett egy évvel később, de Tola nem adta fel, és a Blog 27-et megtartotta, és azzal folytatta karrierjét.
Nagyon szépen köszönöm, CanDee!
Örökké hálás leszek
2013. szeptember 16. 17:04
Megint én vagyok és azt szeretném mondani, hogy ennek az adatlapnak bár van szerkesztője már másfél éve volt utoljára szerkesztve. Én szívesen átvenném, valamint ezt a lapot kéne csatolni Gabbynak, meg van vele beszélve. Köszönöm előre is! ♥
2013. szeptember 16. 17:54
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline |
Idézet (zsofeeh @ 2013.09.15. 14:25)
Szeretném elkérni ezt a két adatlapot. Az egyiknél nincs Szerkesztem gomb, a másik pedig több mint 2 éve nem volt szerkesztve és a szerkesztője sem aktív. (Amúgy ha már nem aktív, akár a lapjai átkerülhetnek a Starity profilra.)
Tom Green (II)
Thomas Green ausztrál táncos, színész. Színészi pályáját 2005-ben kezdte egy színházban, majd 2008-ban szerepet kapott a Emerald Falls televíziós filmben, mint Zac Ferguson. A hírnevet az ABC csatorna sorozata, a Dance Academy hozta meg neki. Magáénak tudhatja a St. Kilda Film Festival Legjobb színésznek járó díját, melyet 2009-ben kapott meg. 2013-ban pedig az NBC nyári sorozatában, a Campben játszotta Kip szerepét.
Nikolai Nikolaeff
Nikolai Nikolaeff ausztrál színész. A színészkedést 12 évesen kezdte, de igazán csak 1999 óta színészkedik aktívan, leginkább tévés sorozatokban lehet őt látni. Legismertebb szerepei a Sea Patrol, a Power Rangers Jungle Fury és a Wicked Science sorozatokban voltak. Művészeti diplomáját a caulfieldi Monash Egyetemen szerezte meg. 2013-ban főszereplő volt az NBC nyári sorozatában, a Campben.
Tom Green (II)
Thomas Green ausztrál táncos, színész. Színészi pályáját 2005-ben kezdte egy színházban, majd 2008-ban szerepet kapott a Emerald Falls televíziós filmben, mint Zac Ferguson. A hírnevet az ABC csatorna sorozata, a Dance Academy hozta meg neki. Magáénak tudhatja a St. Kilda Film Festival Legjobb színésznek járó díját, melyet 2009-ben kapott meg. 2013-ban pedig az NBC nyári sorozatában, a Campben játszotta Kip szerepét.
Nikolai Nikolaeff
Nikolai Nikolaeff ausztrál színész. A színészkedést 12 évesen kezdte, de igazán csak 1999 óta színészkedik aktívan, leginkább tévés sorozatokban lehet őt látni. Legismertebb szerepei a Sea Patrol, a Power Rangers Jungle Fury és a Wicked Science sorozatokban voltak. Művészeti diplomáját a caulfieldi Monash Egyetemen szerezte meg. 2013-ban főszereplő volt az NBC nyári sorozatában, a Campben.
Írjak még róluk?
2013. szeptember 16. 18:15
Türelem! Tegnap kérted a lapokat!
Idézet (zsofeeh @ 2013.09.16. 17:54)
Írjak még róluk?
2013. szeptember 16. 18:29
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline |
Idézet (Chelsy @ 2013.09.16. 18:15)
Türelem! Tegnap kérted a lapokat!
Türelmes vagyok, csak érdeklődtem, mert akik utánam kérték, mind megkapták. Semmi több, nem fogok hajtóvadászatot indítani!
2013. szeptember 16. 20:13
Idézet (zsofeeh @ 2013.09.16. 18:29)
Türelmes vagyok, csak érdeklődtem, mert akik utánam kérték, mind megkapták. Semmi több, nem fogok hajtóvadászatot indítani!
Jobb is, hogy beírtad, mert még csak nem is emlékszem, hogy lett volna ilyen kérés. Ezer bocsika!
2013. szeptember 17. 06:52
Gold_Star×_× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1405 Csatolások: 93 Azonosító: 129697 offline |
Üdv!Már rég jártam ebben a topikban, de találtam 2 adatlapot amit szívesen szerkesztenék.
Kertész Marcella
Édesapja opera rendező volt,anyukája pedig táncosként és francia-magyar szakos tanárként az asszisztense volt. Zeneművészeti szakközépiskolában érettségizett,elsőre nem vettek fel a színművészetire, négy évig magánének szakon tanult a zeneművészeti főiskolán. Amikor operett-musical szak indult a színművészetin Szinetár Miklós osztályába került.A Szolnoki Szigligeti Színházban Kertész Marcella az elmúlt évadokban sok nagy szerepet játszott.Szerepeinek többsége zenés szerep.Szolnok egyik legnépszerűbb színésznője.
Balázs Péter
1965-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Főleg komikus szerepeiről ismert, több filmben is játszott, és népszerű szinkronszínész.2007 óta a Szolnoki Szigligeti Színház igazgatója.2013-ban pályázatot adott be a Vígszinház és az Operett színház igazgatói posztjára.
Kertész Marcella
Édesapja opera rendező volt,anyukája pedig táncosként és francia-magyar szakos tanárként az asszisztense volt. Zeneművészeti szakközépiskolában érettségizett,elsőre nem vettek fel a színművészetire, négy évig magánének szakon tanult a zeneművészeti főiskolán. Amikor operett-musical szak indult a színművészetin Szinetár Miklós osztályába került.A Szolnoki Szigligeti Színházban Kertész Marcella az elmúlt évadokban sok nagy szerepet játszott.Szerepeinek többsége zenés szerep.Szolnok egyik legnépszerűbb színésznője.
Balázs Péter
1965-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Főleg komikus szerepeiről ismert, több filmben is játszott, és népszerű szinkronszínész.2007 óta a Szolnoki Szigligeti Színház igazgatója.2013-ban pályázatot adott be a Vígszinház és az Operett színház igazgatói posztjára.
2013. szeptember 17. 07:02
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Idézet (Gold_Star @ 2013.09.17. 06:52)
Üdv!Már rég jártam ebben a topikban, de találtam 2 adatlapot amit szívesen szerkesztenék.
Kertész Marcella
Balázs Péter
Kertész Marcella
Balázs Péter
Szerintem a szerkesztőjétől szabadon el lehet kérni a lapokat - akiket esetleg érdekel -, mivel már egy hónapja nem lépett be és a lapjai sincsenek rendben.
2013. szeptember 17. 13:00
zsofeehshadowhunter |
Idézet (CanDee Sweet @ 2013.09.16. 20:13)
Jobb is, hogy beírtad, mert még csak nem is emlékszem, hogy lett volna ilyen kérés. Ezer bocsika!
Semmi baj! Köszönöm szépen a csatolásokat
2013. szeptember 17. 17:03
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2851 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline |
Kedves Moderátorok!
Megegyeztünk Dominica J-vel, hogy neki adomNicky Hilton adatlapját, cserébeIndia Eisley-ért.
Előre is köszönöm a csatolást,
Lilla06
Megegyeztünk Dominica J-vel, hogy neki adomNicky Hilton adatlapját, cserébeIndia Eisley-ért.
Előre is köszönöm a csatolást,
Lilla06
1 felhasználónak tetszik:
Dominica J
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.