Hogy néz ki álmaink lánybúcsúja?
2013. május 28. 14:44
Hát ha lesz esküvő-m ezeket fogom bevetni lánybúcsú-ra
2013. május 28. 16:03
Viktória 13visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 116 Csatolások: 8 Azonosító: 162875 offline |
hát, ez nagyon tetszett, ha lesz a leánybúcsúm, akkor tuti, h lesznek ilyenek!!!! (mert zűrös, és furi csajok a barátaim...)
2013. május 28. 16:14
Nahát, miket le nem írtak! De, nagyon jó ötlet mindegyik, gratulálok!
2013. május 28. 18:17
A párok sokszor könnyen átesnek a ló másik oldalára, és nem is a szertartásról és az örökkön át tartó hűség intézményéről, hanem az esküvő utáni bebaszcsiról szól a Nagy Nap.
Én persze az egészről azt gondolom hogy felesleges, 'Papír nélkül is van élet', de az már egy másik téma
Én persze az egészről azt gondolom hogy felesleges, 'Papír nélkül is van élet', de az már egy másik téma
2013. május 28. 19:13
Idézet (justcreatesomething @ 2013.05.28. 18:17)
A párok sokszor könnyen átesnek a ló másik oldalára, és nem is a szertartásról és az örökkön át tartó hűség intézményéről, hanem az esküvő utáni bebaszcsiról szól a Nagy Nap.
Szerintem az ember életében a legfontosabb "ivós ünnep", ha annak lehet tekinteni, az a szalagavató utáni buli. Máskor mikor ihatód le a sárgaföldig a tanáraid. Nincs is jobb érzés, mikor hajnali 2-fele kidőlnek mellőled a tanáraid és az osztálytársaid. Persze embere válogatja ki mennyit bír, én egy tízesből sem tudtam kidőlni. (Azóta sem nagyon tesztelem tűrőképességem)
2013. május 28. 19:34
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline |
Ez már nem is Starity... :/
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2013. május 30. 16:09
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline |
Hát ez egy nagyon jó cikk lett !
2013. május 30. 20:50
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline |
Petra12 egyetértek!
2013. május 30. 21:06
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (wrestlingfan @ 2013.05.28. 19:13)
Szerintem az ember életében a legfontosabb "ivós ünnep", ha annak lehet tekinteni, az a szalagavató utáni buli. Máskor mikor ihatód le a sárgaföldig a tanáraid. Nincs is jobb érzés, mikor hajnali 2-fele kidőlnek mellőled a tanáraid és az osztálytársaid. Persze embere válogatja ki mennyit bír, én egy tízesből sem tudtam kidőlni. (Azóta sem nagyon tesztelem tűrőképességem)
Már akinek. Nekem tavaly vége lett a szalagavatómnak olyan kilenc-féltíz körül és olyan fáradt voltam, hogy egyből bedőltem a párom ágyába aludni. Mondjuk lehet, hogy azért, mert alapból nem vagyok az a bulizós és ivós fajta, sőt még a kellő vörösbort sem tudom meginni a vérszegénységem miatt, ám arra mégsem voltam kíváncsi, hogy a szalagavató után ki hogyan issza le magát részegre, hogyan hányja össze magát és a társait, aztán nekem kellett volna azokat a nyomikat figyelni, hogy nehogy valamelyik aspiráljon és belefulladjon a saját hányásába. Nos, én erre nem voltam kíváncsi, úgyhogy hazajöttem, ettem egy jó kis csirkecombot rizzsel, átmentem a páromhoz és durmoltunk együtt. Alapból hülyeségnek tartom ezeket az "Igyuk le magunkat matt részegre!" című történeteket, mert szerintem semmi értelme nincsen. Egyrészt önmagadat mérgezed, másrészt meg nekem ne mondja senki, hogy milyen klafa hót részegen bolyongani, másnap meg megmaradni nem tudsz a másnaposságtól, ami hányással, fejfájással és szédüléssel jár állítólag.
Nyugodtan lehet bulizni alkohol és drog nélkül is egy kólával vagy egy ásványvizes flakonnal a kezedben. Az ilyen esküvő előtti búcsúk meg úgy marhaság, ahogy van. Én sem tartok nagy esélyt arra, hogy nekem lesz valaha ilyenem. Felesleges hülyeség, ami pénzt emészt fel.
2013. május 31. 09:04
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
Fiatalok! Senki nem mondta, hogy a poharakat alkoholos itallal kell megtölteni "a társaság kedvenc italával" ez lehet bármi, amit éppen szeretnek\szerettek nem azért, hogy kötekedjek, de páran olyanokat láttok bele, amiket nem írtam
2013. június 04. 20:02
katie0123k2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 198598 offline |
Klassz cikk ! .. Grat !
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.