Anyukája áll ki Zayn Malik mellett
2013. május 30. 13:36
Ez aranyos tőle, de hát ez a dolga! Doniya-n meg sírok! ez nagyon jó volt! <3
2013. május 30. 21:45
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline |
Most tegyük félre, azt hogy valaki rajongó-e vagy sem, az más tészta. De az, hogy egy másik embert, szándékosan szidalmaznak, meg bántanak szavakkal, szónak a súlya gyakran nagyobb mint a fizikai sérelmeké. Senki nem érdemli meg, hogy így bánjanak vele, mindenki megérdemli azt, hogy tiszteljék, én itt arra gondolok, hogy úgy tiszteljék mint bármelyik embert az utcán akivel szembe jössz, nem ismered, és nem is esel neki, és szidod a felmenőid, mindenki iránt tiszteletet kell nyújtani valamilyen szinten, és nincs kivétel, még azok iránt is akik valami nagyon rossz dolgot tettek.
2013. május 31. 14:21
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Nagyszerű családja van, ilyen háttérrel nincs kitől, mitől félnie. Számomra érthetetlen, miért kell őt utálni, nem tett semmi botrányosat és nincs elszállva magától, attól, hogy a One Direction létezik senkinek nem lesz rossz napja. Ha nem tetszik, ne hallgasd, ennyi.
2013. május 31. 17:29
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline |
Ez nagyon rendes volt a Családjától
<3 Az utálkozók meg elmehetnek a büdös p*csába!!!!!!!
<3 Az utálkozók meg elmehetnek a büdös p*csába!!!!!!!
2013. június 02. 11:53
Thekidvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.30. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 192751 offline |
Szánalmas amit az utálkozok csinálnak. Persze én sem szeretem az összes előadó, minden számát, de akkor sem bántom. Azok akik utálkoznak, azok szeret hiányos, élet unt emberek, akiknek nem mellesleg nincs is életük. Csak szívják a port, és a fórumokat búlják, azt keresvén kibe, és milyen gyermekded indokkal köthetnek bele!
2013. június 04. 12:43
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
Akik utálkozó üzenetekkel bombázzák azokat a hírességeket, akik nem éppen az ő kis szeszélyeinek felelnek meg, azok a legszánalmasabb emberek a Földön. nem tűnik fel nekik, hogy ez ugyanaz, mintha őt csesztetnék az osztálytársai, vagy éppen akárki más, persze ezek a sztárok figyelembe sem veszik a létezésüket, és nem is ismerik őket. csak az a baj, hogy a híres emberek sokkal több utálkozást kapnak, mint azok a nyomorékok akik nekik irogálnak... Zayn anyukája nagyon aranyos és jól tette, hogy regisztrált twitterre. Zaynt pedig sajnálom, hogy ilyen idiótákkal kell csak egy másodpercig is foglalkoznia...
2013. június 09. 16:55
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline |
És ezek az utálkozók ezek utál jól érzik magukat?! Szánalmas... szegény Zayn!!
2013. június 11. 16:10
ReniDirectionerCuléúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.02. Hozzászólás: 84 Csatolások: 1 Azonosító: 201241 offline |
:'(((((( Fuck Peoples.. xx
2013. június 13. 18:59
vikcsi12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 183779 offline |
Idézet (PandD1Der @ 2013.05.28. 18:27)
Zayn egy nagyon kedves fiú! Lehet hogy én vagyok ennyire hülye de egyszerűen nem bírom felfogni h. miért kell piszkálni. Mert félig pakisztáni?? Igen félig muszlim. ÉS?? Tényleg soha senkinek sem ártott!! Már nagyon sokat sírt emiatt. Tényleg jó lenne,ha leállnának!!!
A családja pedig nagyon rendes,hogy kiáll mellette!
Igen...akkor a the wantedet mért fikázod?
2013. június 15. 14:35
Bius03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 201132 offline |
Forrás: http://starity.hu/magazin/38448-anyukaja-all-ki-zayn-malik-mellett/#comment#ixzz2WHtU1ud6
Azért vikcsi12 mert én se ezekszerint ő sem meg még egy pár directioner se szereti a The Wantedet.És egyrész azért nem mert ők piszkálják az 1D-t!
Azért vikcsi12 mert én se ezekszerint ő sem meg még egy pár directioner se szereti a The Wantedet.És egyrész azért nem mert ők piszkálják az 1D-t!
2013. június 15. 14:35
Bius03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 201132 offline |
PandD1Der írta:
Zayn egy nagyon kedves fiú! Lehet hogy én vagyok ennyire hülye de egyszerűen nem bírom felfogni h. miért kell piszkálni. Mert félig pakisztáni?? Igen félig muszlim. ÉS?? reklamalo.gif Tényleg soha senkinek sem ártott!! Már nagyon sokat sírt emiatt. Tényleg jó lenne,ha leállnának!!! mad.gif
Forrás: http://starity.hu/magazin/38448-anyukaja-all-ki-zayn-malik-mellett/#comment#ixzz2WHuLLr00
Forrás: http://starity.hu/magazin/38448-anyukaja-all-ki-zayn-malik-mellett/#comment#ixzz2WHuNFmBe
Zayn egy nagyon kedves fiú! Lehet hogy én vagyok ennyire hülye de egyszerűen nem bírom felfogni h. miért kell piszkálni. Mert félig pakisztáni?? Igen félig muszlim. ÉS?? reklamalo.gif Tényleg soha senkinek sem ártott!! Már nagyon sokat sírt emiatt. Tényleg jó lenne,ha leállnának!!! mad.gif
Forrás: http://starity.hu/magazin/38448-anyukaja-all-ki-zayn-malik-mellett/#comment#ixzz2WHuLLr00
Forrás: http://starity.hu/magazin/38448-anyukaja-all-ki-zayn-malik-mellett/#comment#ixzz2WHuNFmBe
2013. július 13. 12:05
Még szép hogy kiáll mellette az anyukája! Amúgy elmehetnek a fenébe azok, aki bántják Zaynt!
2013. július 14. 19:03
one direction 13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.30. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 204888 offline |
csak azért piszkálják szegényt mert unalmas az életük
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.