Starity

Justin Bieberre kihívták a rendőrséget, de nem állt szóba velük

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 28. 21:10 #81
sztamsi
sztamsi
új tag

StátuszAmi a szívemen a számon.:)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 54
Csatolások: 0
Azonosító: 199032
Zavarja?biggrin.gif Költözzön el... Gondolom ha más száguldozik az nem is érdekli... Am meg rohadtul nem érdekli, hogy kihívogatják rá a rendőrséget félig igaz történetekkel... Szánalmasok, csak röhögni lehet rajtuk biggrin.gif
2013. május 28. 21:16 #82
botond96
botond96

StátuszARTPOP get ready for ARTPOP!
Hozzászólás: 2265
Csatolások: 1
Azonosító: 146247
Idézet (devilrose @ 2013.05.28. 20:26)
Ha lett volna indok, gondolom bementek volna a rendőrök. A sima szomszédok is milyen  sz*rkavarók tudnak lenni, ez azért a gazdagéknál se lehet másképp. Nem védem ezt a gyereket, de nem értem, hogy mi ez a mérhetetlen utálat, ami felé árad. Messze van még Lindsay Lohan vagy két tucat luxus autó törésétől és drogos tivornyáitól.

sajnos nem áll messze Lindsay Lohan tól LIndsey pl nem is drogozott sokat kb 1x neki az alkohollal gyült meg a baja és több botránya van mint JB-nek de nem sokkal ám a rendőrök érthető hogy nem mentek be hiszen az magán laksértés lenne ahoz nekik is végzés kell
2013. május 28. 21:18 #83
JadeB
JadeB
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Még ha hozzá is tettek volna a cikk írók,vagy azok akik kihívták a zsarukat,hogy drogozott meg bármi,akkor nem hiszem,hogy így viselkedett volna...Bezárkózik,stb,gondolom ha szóra méltatja a rendőröket,leszúrják,hogy valami tényleg nem okés..biggrin.gif
2013. május 28. 21:23 #84
Sunwell
Sunwell

Státusz„Cheater's just a fancy word for winner.”
Hozzászólás: 880
Csatolások: 59
Azonosító: 186812
Milyen kis "cuki". glare.gif Le merném fogadni, ha nem Justin Bieber-ről lenne szó, azok akik még most is védik, osztanák itt az észt, hogy milyen felelőtlen dolog gyorsan hajtani meg mekkora barom, hogy drogozik és még aztán kocsiba ül. Dehát kérem szépen ő Justin Bieber, aki mindent megtehet.
3 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Lizania, ViviOsztCshőő
2013. május 28. 21:24 #85
NinaScene
NinaScene
Bitch please, I'm Boss!

StátuszOhh, hogy hagynál már békén végre, Imádom, hogy süket vagy és nem lépsz még le..
Hozzászólás: 1187
Azonosító: 172971
És ki hisz a rosszakaró szomszédoknak? Istenem.xD Nem kell Justin mellett lakni, költözzön el.És meg majd beköltözök és vigyázok Justinra.:$$$ biggrin.gifD
2013. május 28. 21:26 #86
- törölt felhasználó -    
Egyébként ezen az oldalon Justinról mindig csak a rosszakat hozzák fel..? jó hogy nem engedi be, mivel ahoz papír kéne. De ennek nincs semmi hitelessége.. szánalmas. Nem rég #gyermekéhezésvégetér programmal volt egy iskolában de erről nem láttam semmi cikket, csak a rosszat semmi mást.. én nagyon szívesen megírnám csak nem hiszem hogy kitennék mert sokszor szarul fogalmazok xd de ehez már tényleg nem tudok már mint hozzá szólni.. smileeee.gif
2013. május 28. 21:46 #87
rozi12
rozi12

StátuszZayn and Brad <3
Hozzászólás: 1231
Azonosító: 199480
Ha ez igaz, sajnálom hogy Justin folyton a rossz utat választja... Remélem ennél jobban nem rontj el az életét!
2013. május 28. 21:47 #88
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Belőle is Amanda Bynes és Lindsay Lohan keverék lesz...
2013. május 28. 21:47 #89
- törölt felhasználó -    
Idézet (b e l i v e @ 2013.05.28. 21:26)
Egyébként ezen az oldalon Justinról mindig csak a rosszakat hozzák fel..? jó hogy nem engedi be, mivel ahoz papír kéne. De ennek nincs semmi hitelessége.. szánalmas. Nem rég  #gyermekéhezésvégetér programmal volt egy iskolában de erről nem láttam semmi cikket, csak a rosszat semmi mást.. én nagyon szívesen megírnám csak nem hiszem hogy kitennék mert sokszor szarul fogalmazok xd de ehez már tényleg nem tudok már mint hozzá szólni.. smileeee.gif

Próbáld meg, én a hosszabb szösszeneteket (csak kommenteket írok) wordből vágom ki, annak sem 100% a helyesírása, de legalább a nagyon kritikus hibákat és elgépeléseket észre veszi.
1 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning
2013. május 28. 21:49 #90
esszti
esszti
persona non grata
Hozzászólás: 1350
Azonosító: 177910
Jó dolgába a kutya is megvész.
2013. május 28. 22:01 #91
méa0211
méa0211
új tag

StátuszOlvasgatok a stariyn
Hozzászólás: 71
Azonosító: 200380
de utálom ezt a b*zit sad.gif
2013. május 28. 22:03 #92
- törölt felhasználó -    
Idézet (sztamsi @ 2013.05.28. 21:10)
Zavarja?biggrin.gif Költözzön el... Gondolom ha más száguldozik az nem is érdekli... Am meg rohädtul nem érdekli, hogy kihívogatják rá a rendőrséget félig igaz történetekkel... Szánalmasok, csak röhögni lehet rajtuk biggrin.gif

Attól mert nincs önkritikája, legalább a repujára figyelhetne.

Melyik részét tartod féligazságnak? Hogy arról beszélnek szerek hatása alatt lehetet vagy, hogy száguldozik? Szerencsére nem történt semmi, de történhetet volna.

Kiváncsi lennék, mit szólnál hozzá, ha egy päraszt csak a táskáddat súrólná. Volt részem benne, 30-as övezet zebránál gondolt egyet a bärom és megelőzte az álló autókat, alig mehetet 55-60-nal, nem jó érzés, csak azért maradtam meg a talpamon, mert 95 kiló vagyok. Szerinted a 40-50 kilód hogy reagálna, ha csak a táskádat kapná el?
2013. május 28. 22:18 #93
TheStig
TheStig
új tag

StátuszJó, na!
Hozzászólás: 94
Csatolások: 9
Azonosító: 197225
Nagyon menő ez a gyerek. Ha már be van rángatva legalább ne hívná fel magára a figyelmet. Igennagybalfasz.
2013. május 28. 23:20 #94
- törölt felhasználó -    
Ejnye Bieber, most se figyelsz oda.. Gondolom ez mind annak a következménye, hogy megtudta szerepel a legnépszerűbb hölgyek között.. Na de a viccet félretéve, azt hiszi, hogy ő az angol király? Még ilyet se hallottam, hogy valaki elutasitja a sünöket, hogy beszéljenek hozzá. o_O Bieber túl sok mindent megenged magának. De én azt mondom, hogy élvezze ki ezt az életformát mig lehet, mert semmi sem tart örökké 'öcsém.. ; )
2013. május 29. 05:43 #95
belieber4ever
belieber4ever

StátuszI wish we had another time I wish we had another place
Hozzászólás: 657
Azonosító: 193770
Justin megpróbált visszavonulni, de nem hagyták békén, akkor mégis mit várnak tőle??

de amugy nagyon sajnálom, h ilyenek történnek vele :'(
2013. május 29. 06:02 #96
Revens
Revens
visszatérő vendég

Státuszsuli :S
Hozzászólás: 421
Csatolások: 43
Azonosító: 195644
b e l i v e -vel kell egyetértenem itt mindig csak a rosszat irjátok le a jót sosem már a f*****m kivan ezzel szégyeljétek magatokat
2013. május 29. 06:49 #97
gizike1998
gizike1998

Státusz❤❤❤JUSTIN DREW BIEBER IMÁDLAK ❤❤❤
Hozzászólás: 773
Csatolások: 337
Azonosító: 156036
Egye értek én is az előttem lévő két emberel .
Nem értem mért kell folyton szidni Justint amikor el követ egy hibát .. Ti talán nem szoktatok hibázni ??? ... vagy mi ?!
2013. május 29. 07:02 #98
- törölt felhasználó -    
Ez szerintem több a soknál. Drogozik, gyorshajt, utána meg úgy viselkedik, mint valami elkényeztetett díva. Talán le kéne szállnia a magas lóról. És ha mondjuk ilyen állapotban elüt egy kisgyereket? Az nem számít, mert ő híresség? Komolyan, akik itt véditek, gondolkodjatok egy kicsit kérlek! Ennek a gyereknek feltűnési viszketegsége van, mert ezeken az akcióin kívül igazából semmivel sem tudja felhívni magára a figyelmet. Hangja nincs, ez tény. Tehetsége sem, hacsak nem a botrányokhoz, meg ilyen magánakciókhoz. Méghogy vissza akar vonulni... Inkább élvezi, hogy vele foglalkoznak, ezért csinál ilyeneket. Kíváncsi vagyok, ha majd valaki meghal az ilyen dolgai miatt, akkor is védeni fogjátok-e.
2013. május 29. 07:29 #99
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
Jézusom... A belieberek a legszánalmasabb, legprimitívebb, legostobább, leggyökerebb rajongó tábor az egész világon. Egy ilyen után még biebert véditek? Meg azt mondjátok, hogy a szomszédok költözzenek el? A pofám leszakad. Ennek a szánalmas kis senkinek már rég a börtönben kéne lennie, mivel emberek életét fenyegeti. Én, ha a szomszédja lennék, az biztos, hogy már fejbeb@sztam volna egy baseball ütővel.

Budaházi Dorina, sztamsi, NinaScene, meg a többi, nektek is annyi IQ-tok van, hogy azon is csodálkozom, hogy tudjátok hogy kell levegőt venni. Igazából meg is értem, miért lettetek belieberek. Gyökér sztárnak gyökér rajongókat...
2 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Lizania
2013. május 29. 07:45 #100
- törölt felhasználó -    
Mindenkinek akinek rossz véleménye van erről akkor nagyon igaza van.Én is utálom de azért ez több a sokknál még másokat is zargat?Mekkora egy b_rom.Pedig ma majdnem bejelöltem a kedvencem -nek. Szánalom.
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok