Justin Bieberre kihívták a rendőrséget, de nem állt szóba velük
2013. május 28. 21:10
sztamsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.30. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 199032 offline |
Zavarja? Költözzön el... Gondolom ha más száguldozik az nem is érdekli... Am meg rohadtul nem érdekli, hogy kihívogatják rá a rendőrséget félig igaz történetekkel... Szánalmasok, csak röhögni lehet rajtuk
2013. május 28. 21:16
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline |
Idézet (devilrose @ 2013.05.28. 20:26)
Ha lett volna indok, gondolom bementek volna a rendőrök. A sima szomszédok is milyen sz*rkavarók tudnak lenni, ez azért a gazdagéknál se lehet másképp. Nem védem ezt a gyereket, de nem értem, hogy mi ez a mérhetetlen utálat, ami felé árad. Messze van még Lindsay Lohan vagy két tucat luxus autó törésétől és drogos tivornyáitól.
sajnos nem áll messze Lindsay Lohan tól LIndsey pl nem is drogozott sokat kb 1x neki az alkohollal gyült meg a baja és több botránya van mint JB-nek de nem sokkal ám a rendőrök érthető hogy nem mentek be hiszen az magán laksértés lenne ahoz nekik is végzés kell
2013. május 28. 21:18
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline |
Még ha hozzá is tettek volna a cikk írók,vagy azok akik kihívták a zsarukat,hogy drogozott meg bármi,akkor nem hiszem,hogy így viselkedett volna...Bezárkózik,stb,gondolom ha szóra méltatja a rendőröket,leszúrják,hogy valami tényleg nem okés..
2013. május 28. 21:23
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline |
Milyen kis "cuki". Le merném fogadni, ha nem Justin Bieber-ről lenne szó, azok akik még most is védik, osztanák itt az észt, hogy milyen felelőtlen dolog gyorsan hajtani meg mekkora barom, hogy drogozik és még aztán kocsiba ül. Dehát kérem szépen ő Justin Bieber, aki mindent megtehet.
2013. május 28. 21:26
Egyébként ezen az oldalon Justinról mindig csak a rosszakat hozzák fel..? jó hogy nem engedi be, mivel ahoz papír kéne. De ennek nincs semmi hitelessége.. szánalmas. Nem rég #gyermekéhezésvégetér programmal volt egy iskolában de erről nem láttam semmi cikket, csak a rosszat semmi mást.. én nagyon szívesen megírnám csak nem hiszem hogy kitennék mert sokszor szarul fogalmazok xd de ehez már tényleg nem tudok már mint hozzá szólni..
2013. május 28. 21:47
Idézet (b e l i v e @ 2013.05.28. 21:26)
Egyébként ezen az oldalon Justinról mindig csak a rosszakat hozzák fel..? jó hogy nem engedi be, mivel ahoz papír kéne. De ennek nincs semmi hitelessége.. szánalmas. Nem rég #gyermekéhezésvégetér programmal volt egy iskolában de erről nem láttam semmi cikket, csak a rosszat semmi mást.. én nagyon szívesen megírnám csak nem hiszem hogy kitennék mert sokszor szarul fogalmazok xd de ehez már tényleg nem tudok már mint hozzá szólni..
Próbáld meg, én a hosszabb szösszeneteket (csak kommenteket írok) wordből vágom ki, annak sem 100% a helyesírása, de legalább a nagyon kritikus hibákat és elgépeléseket észre veszi.
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. május 28. 22:03
Idézet (sztamsi @ 2013.05.28. 21:10)
Zavarja? Költözzön el... Gondolom ha más száguldozik az nem is érdekli... Am meg rohädtul nem érdekli, hogy kihívogatják rá a rendőrséget félig igaz történetekkel... Szánalmasok, csak röhögni lehet rajtuk
Attól mert nincs önkritikája, legalább a repujára figyelhetne.
Melyik részét tartod féligazságnak? Hogy arról beszélnek szerek hatása alatt lehetet vagy, hogy száguldozik? Szerencsére nem történt semmi, de történhetet volna.
Kiváncsi lennék, mit szólnál hozzá, ha egy päraszt csak a táskáddat súrólná. Volt részem benne, 30-as övezet zebránál gondolt egyet a bärom és megelőzte az álló autókat, alig mehetet 55-60-nal, nem jó érzés, csak azért maradtam meg a talpamon, mert 95 kiló vagyok. Szerinted a 40-50 kilód hogy reagálna, ha csak a táskádat kapná el?
Charlotte Benning
2013. május 28. 23:20
Ejnye Bieber, most se figyelsz oda.. Gondolom ez mind annak a következménye, hogy megtudta szerepel a legnépszerűbb hölgyek között.. Na de a viccet félretéve, azt hiszi, hogy ő az angol király? Még ilyet se hallottam, hogy valaki elutasitja a sünöket, hogy beszéljenek hozzá. o_O Bieber túl sok mindent megenged magának. De én azt mondom, hogy élvezze ki ezt az életformát mig lehet, mert semmi sem tart örökké 'öcsém.. ; )
Charlotte Benning
2013. május 29. 05:43
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline |
Justin megpróbált visszavonulni, de nem hagyták békén, akkor mégis mit várnak tőle??
de amugy nagyon sajnálom, h ilyenek történnek vele :'(
de amugy nagyon sajnálom, h ilyenek történnek vele :'(
2013. május 29. 06:49
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 773 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline |
Egye értek én is az előttem lévő két emberel .
Nem értem mért kell folyton szidni Justint amikor el követ egy hibát .. Ti talán nem szoktatok hibázni ??? ... vagy mi ?!
Nem értem mért kell folyton szidni Justint amikor el követ egy hibát .. Ti talán nem szoktatok hibázni ??? ... vagy mi ?!
2013. május 29. 07:02
Ez szerintem több a soknál. Drogozik, gyorshajt, utána meg úgy viselkedik, mint valami elkényeztetett díva. Talán le kéne szállnia a magas lóról. És ha mondjuk ilyen állapotban elüt egy kisgyereket? Az nem számít, mert ő híresség? Komolyan, akik itt véditek, gondolkodjatok egy kicsit kérlek! Ennek a gyereknek feltűnési viszketegsége van, mert ezeken az akcióin kívül igazából semmivel sem tudja felhívni magára a figyelmet. Hangja nincs, ez tény. Tehetsége sem, hacsak nem a botrányokhoz, meg ilyen magánakciókhoz. Méghogy vissza akar vonulni... Inkább élvezi, hogy vele foglalkoznak, ezért csinál ilyeneket. Kíváncsi vagyok, ha majd valaki meghal az ilyen dolgai miatt, akkor is védeni fogjátok-e.
2013. május 29. 07:29
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Jézusom... A belieberek a legszánalmasabb, legprimitívebb, legostobább, leggyökerebb rajongó tábor az egész világon. Egy ilyen után még biebert véditek? Meg azt mondjátok, hogy a szomszédok költözzenek el? A pofám leszakad. Ennek a szánalmas kis senkinek már rég a börtönben kéne lennie, mivel emberek életét fenyegeti. Én, ha a szomszédja lennék, az biztos, hogy már fejbeb@sztam volna egy baseball ütővel.
Budaházi Dorina, sztamsi, NinaScene, meg a többi, nektek is annyi IQ-tok van, hogy azon is csodálkozom, hogy tudjátok hogy kell levegőt venni. Igazából meg is értem, miért lettetek belieberek. Gyökér sztárnak gyökér rajongókat...
Budaházi Dorina, sztamsi, NinaScene, meg a többi, nektek is annyi IQ-tok van, hogy azon is csodálkozom, hogy tudjátok hogy kell levegőt venni. Igazából meg is értem, miért lettetek belieberek. Gyökér sztárnak gyökér rajongókat...
2 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning,
Lizania
2013. május 29. 07:45
Mindenkinek akinek rossz véleménye van erről akkor nagyon igaza van.Én is utálom de azért ez több a sokknál még másokat is zargat?Mekkora egy b_rom.Pedig ma majdnem bejelöltem a kedvencem -nek. Szánalom.
Charlotte Benning
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.