Másodjára vádolják meg azzal a 19 éves énekest, hogy gyermeket nemzett anélkül, hogy tudna róla.
A teljes cikkhez kattints ide!
Eltitkolt gyereke van Justin Biebernek?
2013. május 30. 21:22
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline |
Hány gyereke lesz még Bieber-nek? 147854?
2013. május 30. 21:22
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Már megint ez az ügy? Nem unják már az ilyeneket?
2013. május 30. 21:24
Ott megbukott a sztori, hogy gyermeket nemzett. Mivel?
8 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Luckie,
dijansalihu,
Pink Carnation,
Szandiiii,
Minimanó94,
Elody,
TizzyHeart
2013. május 30. 21:28
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Na persze.
Nekem is van gyerekem tőle. Sőt, az unokatesómnak meg a szomszéd néninek is xd
Nekem is van gyerekem tőle. Sőt, az unokatesómnak meg a szomszéd néninek is xd
1 felhasználónak tetszik:
ViviOsztCshőő
2013. május 30. 21:29
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.30. 21:26)
Ki kell használni Bieber hírnevét, amíg van neki... az is nevetséges, hogy egy kisgyerek (főleg egy lány) kiköpött mása egy felnőttnek.
Abszolút egyetértek! Nagy marhaság az, hogy egy gyermek teljes mértékben hasonlít egy felnőttre. Persze biztosan hasonlíthat a szemecskéje, vagy az orrocskája, esetleg az arcszerkezete, de érdekes, nekem először tizenkét évesen mondták azt, hogy tisztára úgy nézek ki, mint anyum, csak fiatalabb kiadásba. Én már láttam gyermekeket (nagyokat és egészen aprókat is), és egy három éves korban lévő gyermek feje csak éppen, hogy elkezd formálódni, s a vonások kiütközni.
Amíg nincs a dologról DNS teszt, addig szerintem is hanyagolható a dolog. Én meg ennyi erővel állíthatom azt magamról, hogy az édesanyám Angelina Jolie, az apám meg Brad Pitt, mert még lehetséges is vó'na.
2013. május 30. 21:34
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (Beyla @ 2013.05.30. 21:29)
Abszolút egyetértek! Nagy marhaság az, hogy egy gyermek teljes mértékben hasonlít egy felnőttre. Persze biztosan hasonlíthat a szemecskéje, vagy az orrocskája, esetleg az arcszerkezete, de érdekes, nekem először tizenkét évesen mondták azt, hogy tisztára úgy nézek ki, mint anyum, csak fiatalabb kiadásba. Én már láttam gyermekeket (nagyokat és egészen aprókat is), és egy három éves korban lévő gyermek feje csak éppen, hogy elkezd formálódni, s a vonások kiütközni.
Amíg nincs a dologról DNS teszt, addig szerintem is hanyagolható a dolog. Én meg ennyi erővel állíthatom azt magamról, hogy az édesanyám Angelina Jolie, az apám meg Brad Pitt, mert még lehetséges is vó'na.
Pontosan.
Egyszer olvastam egy cikket Benicio Del Toro kislányáról és az egyik képe alá oda volt írva, hogy tiszta apja. A gyerek olyan csúnya fancsali képet vágott, mint egy morcos vénember, de hogy az apjára nem hasonlított cseppet sem, az tuti. Ennyi erővel én is lehettem volna az apja.
Shiloh tényleg hasonlít Angelina Jolie-ra, de ő sem kétévesen volt az anyja kiköpött mása.
2013. május 30. 21:35
katie0123k2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 198598 offline |
Én már csak azt várom hogy megerősítsék hogy igaz ez a hír ! mna nagyot fogok nevetni !
2013. május 30. 21:44
én kinézem Justinból, hogy mindenkit meg akar döngetni, ezúttal azonban az a véleményem, hogy a csaj lehet nemnormális. csak azért mondom ezt, mert szemmel láthatóan nem gondolt bele abba, hogy gyakorlatilag azt állítja, hogy 21 évesen lefeküdt egy 15 éves gyerekkel. ezért simán adnak Amerikában vagy 10-15 évet.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.