Starity

Eltitkolt gyereke van Justin Biebernek?

2013. május 30. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Másodjára vádolják meg azzal a 19 éves énekest, hogy gyermeket nemzett anélkül, hogy tudna róla.

hirdetés
Eltitkolt gyereke van Justin Biebernek?

Egy 25 éves, nevét elhallgatni kérő rajongó állítja, Justin Biebertől – akiről 2011-ben már terjengtek pletykák, miszerint gyermeke van – esett teherbe egy egyéjszakás kaland után, 2010 februárjában.

A lány szerint Miamiban találkoztak, majd a Gansevoort South egyik hotelszobájában történt az eset, végül októberben kislánynak adott életet – természetesen Justin tudta nélkül. A babát meg szerette volna védeni a médiától, így eddig hallgatott. A lányhoz közel álló barátok pedig állítják: a gyerek kiköpött apja!

A publikált dokumentumokban egyébként szerepelnek a kinyomtatott SMS-üzenetek is, amelyeket elméletileg Justintól kapott, aki az egyikben megköszönte az együtt töltött éjszakát. Persze, az énekeshez közeli források szerint a nő teljesen zakkant, és nincs jobb időtöltése az unatkozásnál. Később szóvivője is megvédte az énekest: nyilatkozatában kijelentette, a híresztelések hamisak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek