ilyesmire számítottam tőle
tetszik az új stílusa és a szövege is jó lett
Dalpremier: Miley Cyrus - We Can't Stop
2013. június 03. 18:04
2013. június 03. 18:10
Kövezzetek meg légyszíves, de nekem roh@dtul tetszik.
2013. június 03. 18:14
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Ostoba szöveg, géphang, kínlódó "éneklés", nyúlós, unalmas "zene". Vajon mennyit dolgoztak ezen a szemeten?
A "Can't be tamed" legalább ritmusos volt, jól lehet rá táncolni.
A "Can't be tamed" legalább ritmusos volt, jól lehet rá táncolni.
2 felhasználónak tetszik:
Sugarbabes,
Elody
2013. június 03. 18:17
TomposLuca97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.19. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 198173 offline |
jóóóó lett <3333333333333333333333333
2013. június 03. 18:21
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Idézet (holembo @ 2013.06.03. 18:08)
Köszönjük, hogy ismét megosztottad velünk a gondolataidat, csak az a baj, ha ezt valaki leírja Kylie Minogue száma alá, egyből írod vissza a zenei analfabétizmusáról szóló tanmesédet, kioktatod, hogy nincs tisztában mit tett le az asztalra a zenész... lehet, hogy ez egy bugyuta szám és biztos, hogy a rádióban is csak hajnali 4 fele fogják játszani, hogy csak a félálomban lévő kamionosok hallják, de ugyanolyan pocsék számot csinált az előbb említett nő, de itt sokan kikérték maguknak, hogy, hogyan lehet így leírni egy ekkora énekest... Ugyanúgy mint akárki mást.
Úristen.. Ilyen "értelmes" hozzászólásokra 2 szavas mondatot is kár pocsékolni, nemhogy egy miniregényt...
De amúgy igazad van holembo. Ha valaki lejár egy énekest akkor az mindenkinek be akarja magyarázni, hogy igenis neki van igaza, meg hogy minden pontosan úgy van ahogy ő leírja. De ellentétes esetben már rögtön elkezd puffogni és megint jön a szokásos hülye duma és a kioktatás és stb..
2013. június 03. 18:22
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline |
Nekem nagyon tetszik, fantasztikus lett
2013. június 03. 18:22
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Csak nekem tűnik nagyon Rihannásnak? Elég gagyi...
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2013. június 03. 18:27
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline |
*sóhaj* pont ettől féltem. Miley-nak van hangja, viszont manapság szinte mindenkinek az a fontos, hogy valami népszerű limonádé dalt alkossanak, amiket majd a bulikban is felhasználhatnak, nem pedig az, hogy igazi, mély benyomást keltő dalokat készítsenek. Sajnálom, hogy Demi után ő is beállt a tuc-tuc dalokat éneklők mellé.
2013. június 03. 18:34
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (holembo @ 2013.06.03. 18:08)
Köszönjük, hogy ismét megosztottad velünk a gondolataidat, csak az a baj, ha ezt valaki leírja Kylie Minogue száma alá, egyből írod vissza a zenei analfabétizmusáról szóló tanmesédet, kioktatod, hogy nincs tisztában mit tett le az asztalra a zenész... lehet, hogy ez egy bugyuta szám és biztos, hogy a rádióban is csak hajnali 4 fele fogják játszani, hogy csak a félálomban lévő kamionosok hallják, de ugyanolyan pocsék számot csinált az előbb említett nő, de itt sokan kikérték maguknak, hogy, hogyan lehet így leírni egy ekkora énekest... Ugyanúgy mint akárki mást.
Látom fájt, amit lédi gágára írtam. A továbbiakban pedig a cikkhez szólj hozzá, ne pedig az én kritikáimra pocsékold a sok szabadidődet. Ha a továbbiakban is kötözködsz, akkor szólok egy moderátornak, hogy tegyen helyre. Ez a véleményem, és nem fogom magamba tartani, mert neked vagy másoknak nem tetszik. Szabad országban élünk, ez egy fórum, ha nem tetszik, nemhogy reagálni, de még elolvasni sem kell. Bár minek is mondom ezt, valószínűleg az intelligenciád mélyen a béka horizontján van. Kímélj meg minket a továbbiakban az okoskodós szövegeidtől, mert okosabbnak nem fogsz tűnni tőle, sőt pont az ellenkezője bizonyosodik be. Azért jó érzés, hogy ennyit foglalkozol velem. Tetszem tán neked?
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2013. június 03. 18:43
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Idézet (Beyla @ 2013.06.03. 18:34)
Látom fájt, amit lédi gágára írtam. A továbbiakban pedig a cikkhez szólj hozzá, ne pedig az én kritikáimra pocsékold a sok szabadidődet. Ha a továbbiakban is kötözködsz, akkor szólok egy moderátornak, hogy tegyen helyre. Ez a véleményem, és nem fogom magamba tartani, mert neked vagy másoknak nem tetszik. Szabad országban élünk, ez egy fórum, ha nem tetszik, nemhogy reagálni, de még elolvasni sem kell. Bár minek is mondom ezt, valószínűleg az intelligenciád mélyen a béka horizontján van. Kímélj meg minket a továbbiakban az okoskodós szövegeidtől, mert okosabbnak nem fogsz tűnni tőle, sőt pont az ellenkezője bizonyosodik be. Azért jó érzés, hogy ennyit foglalkozol velem. Tetszem tán neked?
"Kímélj meg minket a továbbiakban az okoskodós szövegeidtől"
Bennünk Smilerekben is valami hasonló gondolat fogalmazódott meg a "kritikádat" olvasva...
2013. június 03. 18:46
Gondoltam, valami nem túl erős számmal lepi meg a rajongókat. Miley nagyon lazára vette a zenélést. Ettől a daltól több telik ki tőle. Nem lett rossz, de azért vannak ettől sokkal jobb zenéi is.. Azért még mindig reménykedek, hogy az új albuma tartalmazni fog, ettől szinvonalsabb számokat is.
2013. június 03. 18:49
Szerintem egész jó, hallgatható dal. A Snoop-pal közös dalnál mindenképpen jobb.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.