Dalpremier: Miley Cyrus - We Can't Stop
2013. június 03. 23:24
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline |
Nekem nem tetszik...:|
2013. június 04. 05:06
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline |
nem a legjobb -.-"
2013. június 04. 06:30
Ami nem megy, egyáltalán nem kéne erőltetni... régen, úgy ahogy, kedveltem Miley-t. Külsőre is szimpatikus volt, a dalai a hallgatható és szerethető kategóriába tartoztak. De olyan szinten próbálja meg elhitetni mindenkivel, hogy ő felnőtt, nincs szüksége senkire és egyedül is fent tud maradni a zeneiparban, hogy nem hiszem, hogy van, aki tényleg komolyan is veszi. Nem tud semmi olyat alkotni évek óta, amit érdemes hallgatni vagy nem sérti a fülemet. A pop műfajnak meg szerintem egyébként sem az a lényege, hogy érzelmeket közöljön, sokkal inkább a szórakoztatásra való, de ez nem azt jelenti, hogy nem is kell semmiről szóljon a szöveg és kötelessége felénekelni valami értelmetlen vackot. Nem mondom, hogy csalódtam benne, mert túlságosan nem is szerettem sosem, és egyébként sem hittem, hogy jót még valaha is ki fog tudni adni a kezei közül. Bukta, Mileykám...
2013. június 04. 11:34
jj jennyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.16. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 187783 offline |
ÉN valami pörgősebbre számítottam de szerintem jó szám sokszor meg kell hallgatni és ki se megy e fejedből XD nálma most is az szól IMÁDOOOOOOOOM WE CAN'T STOP <3 AKINEK MEG NEM TETSZIK NE HALLGASA xd
2013. június 04. 11:53
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Beyla:
Gagát mi az Istennek kellett már megint belekeverni? De igazad van, ne említsük Gagát és Kylie-t egy napon, Kylie a 80-as években lett felfedezve, ahol a pop zene úgy nézett ki, hogy mindent a menedzsment irányított, ők döntötték el, mit énekeljenek a sztárok, hogy nézzenek ki, mit csináljanak és hogyan, Kylie is így lett megalkotva, csak a pofiját meg a hangját adta a munkához, sőt először csak egyslágeres előadónak szánták. Hangilag meg nem egy nagy eresztés, 1-2 oktávon tud énekelni, szóval szerintem ne kezd el a Gaga vs. Kylie témát, mert elveszted... =)
Gagát mi az Istennek kellett már megint belekeverni? De igazad van, ne említsük Gagát és Kylie-t egy napon, Kylie a 80-as években lett felfedezve, ahol a pop zene úgy nézett ki, hogy mindent a menedzsment irányított, ők döntötték el, mit énekeljenek a sztárok, hogy nézzenek ki, mit csináljanak és hogyan, Kylie is így lett megalkotva, csak a pofiját meg a hangját adta a munkához, sőt először csak egyslágeres előadónak szánták. Hangilag meg nem egy nagy eresztés, 1-2 oktávon tud énekelni, szóval szerintem ne kezd el a Gaga vs. Kylie témát, mert elveszted... =)
2013. június 04. 11:59
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Candy_attack @ 2013.06.04. 11:53)
Beyla:
Nem tudom, én nem hoztam fel sem lédi gágát, sem Kylie-t, úgyhogy az ehhez fűzött gondolataidat gondolom holembo barátunknak szántad. Én általában az adott témához szoktam hozzászólni, sőt. ha visszaolvasod a második oldalon lévő hozzászólásomat, összvissz a cikkben szereplő dalt és énekesnőt veséztem ki, aztán jött újabban a kötözködés, mert anno tettem egy megjegyzést egy másik celebre egy másik cikk alatt. Én nekem Kylie-ról teljesen más a véleményem, persze én az összes koncert felvételét láttam és úgy gondolom, hogy egy-két oktávnál milliószor többet tud. Úgyhogy azt hiszem rajongó társadnak üzend meg, hogy hagyja már a búsba ezt a témát, mert, ha rajtam múlik, akkor hidd el, nem fogom felhozni, hisz az előbb sem én kezdtem el ezt az egészet. Nincs időm és energiám ilyeneken vitatkozni. Ámen!
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2013. június 04. 13:12
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline |
Nem nagyon jön be nekem... Szerintem a régi zenéi sokkal jobbak voltak. Szerintem sose fogom megszokni, jobban mondva megszeretni Miley új kinézetét, új stílusát.
2013. június 04. 13:32
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline |
Nekem nagyon tetszik.. kb ilyenre számítottam, szeretem az új stílusát:D
2013. június 04. 14:30
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Beyla @ 2013.06.04. 11:59)
Nem tudom, én nem hoztam fel sem lédi gágát, sem Kylie-t, úgyhogy az ehhez fűzött gondolataidat gondolom holembo barátunknak szántad. Én általában az adott témához szoktam hozzászólni, sőt. ha visszaolvasod a második oldalon lévő hozzászólásomat, összvissz a cikkben szereplő dalt és énekesnőt veséztem ki, aztán jött újabban a kötözködés, mert anno tettem egy megjegyzést egy másik celebre egy másik cikk alatt. Én nekem Kylie-ról teljesen más a véleményem, persze én az összes koncert felvételét láttam és úgy gondolom, hogy egy-két oktávnál milliószor többet tud. Úgyhogy azt hiszem rajongó társadnak üzend meg, hogy hagyja már a búsba ezt a témát, mert, ha rajtam múlik, akkor hidd el, nem fogom felhozni, hisz az előbb sem én kezdtem el ezt az egészet. Nincs időm és energiám ilyeneken vitatkozni. Ámen!
Nem volt abban semmi sértő, amit leírtál. Véleményed volt, normálisan megfogalmazva. De hát te is tudod, hogy egyesek mennyire be tudnak rágni, ha valami rosszat hallanak. Én csupán figyelmeztettem mindenkit, hogy durva beszólogatás esetén az illetőt (illetőket) elküldöm pihenni. Nem szeretném, hogy szívrohamot kapjanak idegességükben
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. június 04. 14:38
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Selena Slow Down c. dalát a többség leszólta, de ez a dal egész jó lett? Utálom a rikácsolását és a pöszézésnek tűnő "éneklését". Ettől a daltól idegrohamot tudnék kapni, a fejem is megfájdult auu
2013. június 04. 14:41
sellylove99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 192 Csatolások: 1439 Azonosító: 158501 offline |
pörgősebbre számítottam, de nagyon tetszik. már várom a klipet.
2013. június 04. 14:44
DamonAndElenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 179846 offline |
Szerintem százszor jobb lett Selena tuc tuc dalától.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni