Az NBC nemrég úgy döntött, hogy mégis idényt tart a Hannibal második évadára, annak ellenére, hogy korábban úgy tudtuk, nem folytatódik a sorozat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mégis folytatódik a Hannibal
2013. június 04. 10:55
|
|
stargatelostúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.27. Hozzászólás: 42 Csatolások: 137 Azonosító: 26290 offline
|
Te jó ég...
1. Az NBC soha nem kaszálta a sorozatot, csak vártak a döntéssel.
2. Nem ősszel fog folytatódni, hanem jövőre, tavasszal, ugyanígy 13 résszel.
3. Ugyanolyan a költségvetése, mint az átlagsorozatoknak, csak koprodukcióban készült, így az amerikai csatoránank nincs benne annyi pénze. Ennek, és a sok pozitív kritikai visszhangnak köszönheti a brendelést.
3. Ugyanolyan a költségvetése, mint az átlagsorozatoknak, csak koprodukcióban készült, így az amerikai csatoránank nincs benne annyi pénze. Ennek, és a sok pozitív kritikai visszhangnak köszönheti a brendelést.
2013. június 04. 11:25
|
|
Carolineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 131194 offline
|
Én is úgy gondolom hogy helyesen döntöttek hogy lesz egy újabb évada majd!
Ez a sorozat megérdemel még egy évadot sőt lehet hogy többet is!Nekem nagyon tetszik a képi világ és persze Hugh Dancy és Mads Mikkelsen alakítása!És főleg mikor Hannibal megkérdezi hogy "Ki éhes?"
2013. június 04. 13:25
Idézet (stargatelost @ 2013.06.04. 10:55)
Te jó ég...
Igazából felmerült a dolog, hogy nem folytatják, mert jó pár hónapig nem dőlt el a sorozat sorsa. Főleg úgy, hogy sok amerikai városban levették a műsorról az erőszakossága miatt.
2013. június 04. 16:44
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Nagyon helyes, szerintem baromi jó sorozat.
2013. június 04. 18:47
|
|
babybogyo95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 93901 offline
|
A sorozat nem túl jó, de Mads Mikkelsen-t nagyon megkomáltam Hannibal szerepében, szóval örülök hogy folytatódik.
2013. június 04. 21:40
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Nekem nagyon bejön a sorozat, örülök hogy lesz folytatás!
Hugh and Mads <33
2013. július 10. 17:01
|
|
Mizorechanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 197510 offline
|
Azért!!!! Bár sajnos csak nagyon sokára :/ De nem baj, mert imádom Mads Mikkelsent és Hugh Dancyt is <333
2013. július 12. 12:56
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Mi az a,hogy ha a második évad jobban teljesít?Nem a sorozat hibája,hogy sok hülye gyereknek a szájába kell rágni a dolgokat ez pedig nem az.
A második évadnak örülök,nemrégiben láttam az elsőt ami nagyon megfogott.Igazi remekmű.Művészi és pont eléggé véres,a párbeszédek pedig egyszerűek mégis zseniálisak.Eredeti szinkron és a magyar is egyaránt jó,ami ritkaság mostanság a sorozatoknál. A szereplőkről nem si beszélve.Mads,Hugh és a többi színész előtt is le a kalappal.
A második évadnak örülök,nemrégiben láttam az elsőt ami nagyon megfogott.Igazi remekmű.Művészi és pont eléggé véres,a párbeszédek pedig egyszerűek mégis zseniálisak.Eredeti szinkron és a magyar is egyaránt jó,ami ritkaság mostanság a sorozatoknál. A szereplőkről nem si beszélve.Mads,Hugh és a többi színész előtt is le a kalappal.
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

2 felhasználónak tetszik: