Dalpremier: Selena Gomez — Slow Down
2013. június 04. 13:25
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline |
Hát,szerintem meg egészen borzalmas szám lett.A magyar jelentését nem tudom,de a nélkül is tudom,hogy valószínűleg nem sok tartalmat hordoz magában a dal.A Come&Get it még elmegy,de amint meghallottam élőben...Akárhogyis nézem Selena nem tud énekelni.
Ebben a számban meg kifejezetten irritáló hangja van.
Ebben a számban meg kifejezetten irritáló hangja van.
1 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.
2013. június 04. 13:28
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Ez is úgy erőlködik kábé, mint akinek vagy egy hónapja szorulása van. Nem fűztem hozzá túl sok reményt, hogy őszinte legyek, mert a Come&get it sem lett akkora szám, mint amekkorának be lett harangozva, bár azt is vigyorogva vártam magamban. Kapásból nem vagyok oda a dubstepnek nevezett "turmix zenéért", szóval mondhatni számomra nem dobott nagyot az, hogy ő egy másik igénytelen előadóból merített ihletet, Skrillex hatalmas zenei munkásságából. Megjegyzem, ha nem lenne keverőpult és számítógép, az a gyerek is csak egy átlagos valaki lenne. Bébi-dubstep? Hmmm... nekem ez is agyon áutótyúnozott igazi gépzenének hat, pedig szalonnának a karrierje elején azért a zenéhez közelebb álló szerzeményei voltak. Akkor sem volt nagy szám, de inkább ezerszer a Naturaly vagy melyik, mint ez. Nekem nem jött be, s tisztán érezni a felvételen is, hogy mennyit javítanak a hangján. Minap néztem egy fellépést a Come&get it számával kapcsolatban, és amit tud... hát harmatos libakaki. Az eredeti hangjának köze sincs ehhez a valamihez. Különben ennyi erővel bárki lehet sztár, s bárki lehet hiperszuper énekesnő, mert ez nem nagy was ist. Unalmas, sablonos dalocska lett. Hihetetlen, hogy mivé vált a mai popipar. Szó szerint ontják magukból a moslékot. Ez nem zene, ez maximum zaj. Egy újabb dalocska, amire a fiatalok féktelenül tudnak diszkóban bulizgatni a pia és a drog mellett. A szövegét részletezzem? A silány lírai megjelenítésben ott bujkál a szexualitás és a bulizás... ismét. Borzasztó, hogy a sztárocskák csak erről tudnak énekelni. Tényleg ilyen válságban szenved mindenki, vagy csak ez az eladható manapság? Ha az utóbbi, akkor nem ártana elgondolkoznunk...
7 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
Pöttömke,
ViviOsztCshőő,
Nórii. SelFan.,
TheDanush,
Beckie,
Luckie
2013. június 04. 13:31
Eddig 3 zene került ki az albumról, ami mind teljesen más. De ez nem baj, mert egyébként mindhárom tökjó. Várom a többitt!!!!
2013. június 04. 13:33
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Jó lett már csak a klip hiányzik.
2013. június 04. 13:33
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline |
nekem nem tetszik.. de Come&get it sem a legjobb.. régi számait még meghallgattam..
Nórii. SelFan.
2013. június 04. 13:34
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4621 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline |
Ez egy nagy kalap...
Nórii. SelFan.
2013. június 04. 13:36
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Ez valami borzalom :S
2 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.,
TheDanush
2013. június 04. 13:40
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 556 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline |
Ez...Ez...pff borzasztó
2 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.,
TheDanush
2013. június 04. 13:43
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline |
Még egy tucat dallal bővültünk, köszönjük, Selena, hoztad a formádat Megemlíteném, hogy ez szarkazmus volt, mielőtt még valaki téves véleményeket alkotna rólam.
2013. június 04. 13:48
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline |
hát.....a szövege nagyon jó.....de ez a " bébi-dubstepet" stílus nekem nem jön be
2013. június 04. 13:48
sziliná gomezúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.02. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 195180 offline |
Sztem Nikka meg a többi kúva köcsög nek az az első dolga hogy megnézze Selena legújabb infóit és kifikázza azokat!Csak gratulálni tok!Nem azt mondom hogy ne alkossatok véleményt de még amikor az volt hogy bemutatták sel házát még akkor is ezt mondtátok:Miért nem jobban locsolta meg a füvet?Hogy van bőr a képeteken!
2013. június 04. 13:49
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline |
Pörgős.
Azért Skrillexnek jobb számai vannak. :DDD
Azért Skrillexnek jobb számai vannak. :DDD
2013. június 04. 13:53
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
1 perc 12 másodpercig bírtam. Esküszöm a zongorámra, hogy ez az eddigi legrosszabb dal, amit hallottam, komolyan. Ez nálam minőségtelenségben simán leelőzi a Baby című mesterművet Justin Bieber művészúrtól, vagy akár Rebeka Black művésznőtől a Friday nevezetű csodát. Még mindig nem értem, hogy lehet valami ennyire silány, hogy a szövegről ne is beszéljünk... A refrénben olyan mintha felakadt volna a lemez vagy nem is tudom. Selena ismét megmutatta, hogy milyen jó énekesnő vagyok ÉN, mert az biztos, hogy egy Celine Dion vagyok hozzá képest. Ha nem lenne autotune&playback Selena még az iskolában csücsülne. Az autotuneról jut eszembe, hogy ebben a dalban lévő énekhang és a valódi hangja között hatalmas távolság van. Láttam élő felvételeket koncerteken, és hát több mint kiábrándító. Nem tudom miért tartják Selenát őstehetségnek, mikor egy csirke szebben énekelne. Ami a videó alatti képet illeti, én úgy gondolom, hogy erősen ihletet vettek (khm...) Christina Aguilera tavaly ősszel megjenet lemezborítóiról. A betűtípus, az elhelyezés, a színek és árnyalatok... Mind ugyanaz mint Xtinánál. Az a bizonyos fekete-fehér stúdiófotó is elgondolkodtató. Egyébként Skrillex aztán tényleg nagy inspiráció... Mostmár legalább tudjuk, mi vezérelte, hogy ilyen ízléstelen moslékot adjon ki a keze közül.
7 felhasználónak tetszik:
Pöttömke,
Beyla,
ViviOsztCshőő,
Nórii. SelFan.,
TheDanush,
Beckie,
miss_areo
2013. június 04. 14:05
Nem nagyon tetszik, már a Come And Geti it se tetszett annyira, régebben sokkal jobb számai voltak.Régen imádtam és istenítettem, példaképem volt, de most kb nem bírom elviselni..
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni