Victoria Justice igazán szerencsésnek mondhatja magát: színésznőként és énekesnőként is sokszor megcsillogtatta már tehetségét, de még a stílusa is majdnem mindig kifogástalan, de természetesen ő is elkövet egy-két stílusbakit. Vessünk egy pillantást most az ő ruhatárára!
A teljes cikkhez kattints ide!
A legszebb és legrosszabb ruhákban - Victoria Justice
2013. június 04. 16:35
A "legrosszabb ruhák" közül szerintem az első kettő jóó *o*
2013. június 04. 16:45
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline |
Az utolsó képen olyan furi a cipője.....
De alap nagyon csinos sok képen
De alap nagyon csinos sok képen
2013. június 04. 16:45
A jók közül mind nagyon tetszik, a 2013-as Kid's Choice Awards-os ruhája gyönyörű, ezen az eseményen volt a legszebb. A rosszak közül a Wildfox Fashion Week Presentation-on felhasznált ruhája nem rossz, csak a sminkje van ott elrontva szerintem. Az utolsó három meg nagyon nem tetszik, főleg az utolsó nem.
2013. június 04. 16:47
szerintem mindenben gyönyörű, még ha szemeteszsákba tekeri magát, akkor is. egyszerűen annyira jó az alakja és az arca is, hogy semmivel nem lehet elrontani.
2013. június 04. 16:51
bidókavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 358 Csatolások: 238 Azonosító: 144733 offline |
Hát a legrosszabb ruhák között egy kettő van ami tetszik de azok tényleg nem olyan jók :/ viszont a legszebb ruhákban nagyon szép *-* Bár az a kékes színű az nem annyira tetszik, de ott maga a ruha nem
2013. június 04. 16:53
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Valójában én sem vagyok oda túlzottan a csajért, hiszen ahogyan tinisztáraink többsége, ő maga is a mai pénzcsinálás hulladéka, ám valóban nagyon csinos leányzó. Szerintem is egész korrektek a ruhák, bár van egy-kettő, ami tényleg gázul néz ki. Egyedül azt sajnálom, hogy 19-20 éves korára ő maga is a koravének csoportját gazdagítja, hiszen lazán kinéz 25-30 évesnek. Kissé kiélt feje van, ami az ő részéről a későbbiekben hátrány lesz, s nem éppen előny. Ettől eltekintve bájos és csinos.
2013. június 04. 16:58
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline |
Ő valahogy mindenben gyönyörű *-* A korallszínű Aldo magassarkú olyan jó *O*
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.