Megjelent Selena Gomez és Ethan Hawke közös filmjének, a Getawaynek az előzetese.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent a Getaway előzetese
2013. június 06. 12:00
2013. június 06. 12:15
|
|
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline
|
Már nagyon bárom ^.^ Érdekesnek látszik !!!!
2013. június 06. 13:53
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
nagyon várom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
2013. június 06. 14:10
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
Selena bepattan a kocsiba a babapofijával és szigorúan ráhunyorít egy pisztollyal a kezében Ethan Hawke-ra, mert kell neki a járgány
Gomez a kapucnis utonálló
Nem vígjáték gyerekek, nagggyon komoly
Ez a Disney-fröccsentés tényleg kellett ehhez a mozihoz?
Mert még plázacicaként, partipicsaként oké, szendergő tiniszerelmesként rendben, DE mint fegyveres autótolvaj
Gomez a kapucnis utonálló
Nem vígjáték gyerekek, nagggyon komoly
Ez a Disney-fröccsentés tényleg kellett ehhez a mozihoz?
Mert még plázacicaként, partipicsaként oké, szendergő tiniszerelmesként rendben, DE mint fegyveres autótolvaj
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. június 06. 14:40
|
|
Samanthavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 443 Csatolások: 0 Azonosító: 200812 offline
|
jó filmnek ígérkezik
már várom, szerintem megfogom nézni
de amúgy ez a menekülés meg ilyen vagány sport kocsival száguldózik olyan Halálos iramban beütése van
SZERINTEM
2013. június 06. 14:45
maga a film nem tűnik rossznak, de Selena, mint fegyveres gépjárműtolvaj
nem áll jól neki, és nem hiteles.
2013. június 06. 14:59
|
|
sztárcsaj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 520 Csatolások: 1 Azonosító: 131831 offline
|
Sohasem szerettem túlzottan ezeket az autós-üldözős-zsarus-minden felrobban típusú filmeket.... Selenának tényleg nem a legjobb ez a szerep,szerintem más hitelesebben adta volna elő..
2013. június 06. 15:22
Érdekes film, nekem tetszik a bemutató alapján. Mondjuk nem Selena miatt tartom érdekesnek az biztos. Maga a sztori is tetszik. Kíváncsi vagyok, amint kijön magyar szinkronnal azonnal megnézem.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.