Liam Gallagher sem csípi a One Directiont
2013. június 08. 13:05
sztárszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 594 Csatolások: 1 Azonosító: 194369 offline |
Mindenki azt gondol róluk, amit akar, aki utálja őket azok ezt gondolja róluk, akik nem azok ezeket a szavakat meg sem hallják!!!!! Mellesleg 1D
2013. június 08. 13:06
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Idézet (boginiki1D @ 2013.06.08. 13:02)
13 éves vagyok, tini. Directioner és minden áron megvédem őket, még akkor is ha mondjuk apukám mond rájuk valamit, mert én tiszta szívből szeretem őket. Ennyit erről.-.-
Jéézusom... Ez most komoly? Még szüleid előtt is hamarabb jön ez az 5 nyikhaj? Fel nem tudom fogni még a gondolatát sem,hogy valaki ennyire megszállott legyen, ráadásul egy olyan kis divat bandával, akikre pár év múlva a kutya sem fog emlékezni.
2013. június 08. 13:08
BESTfansvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 197983 offline |
Nos én mindig is bénának tartottam az Oasist mégse montam róluk semmit.Ez hülye vénember mért nem tudta befogni azt a ronda pofáját ??? tartsa meg a véleményét a többi kivénült f*szinak akiket érdekli ! De egy dologban igaza volt Bruno Mars tényleg állati jó
2013. június 08. 13:08
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
én szeretem az 1D-t és nem értek egyet vele
2013. június 08. 13:15
HorvathSaciúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 176713 offline |
Szeretem az Oasis-t meg az 1D-t is! De ez azért kmm bunkó volt! Szar az anyád!
2013. június 08. 13:16
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline |
Istenem elegem van abbol hogy vannak más zenészek és le szarozzák a szintén zenész társukat ez már szánalmas mert finggom sincs hogy ki ez a pasi de neki nem szoltak be az 1D-sek erre ő meg köpköd rájuk. szánalmas hogy azért mert ők most a leghíresebb fiúbanda ezért támadni kell a "kollégájuknak" ez az ember úgy ahogy van szánalmas pancser ha ilyen szintre képes lesüllyedni ez egy ócska húzás volt de kellenek ilyen paraszt görények mert ha nem lennének akkor nem lenne hogy mi hajtsa a fiúkat én imádom őket mert ők értelmesek és mert jók a számaik
2013. június 08. 13:21
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline |
az a legszomorúbb, hogy nem tudjátok, hogy ki ez az ember, pedig illene, ha már akkora tudósok vagytok és ami a 1D illeti... áh inkább nem mondok semmit... nem akarom, hogy letiltsanak verbális sértések miatt
2013. június 08. 13:23
És akkor mi van, ha nem szereti? Ez most olyan, mindha kiírták volna, hogy pl.Liam Gallagher nem szereti a spenótot. Mindenkinek más az ízlése, ezért most nem kell hanyatt esni.
2013. június 08. 13:27
1D fanok vs. antik, 256851. menet.
2013. június 08. 13:29
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline |
Kedves Doddy White:
1, elég szánalmas és szomorú, hogy nem ismered az Oasist, ezzel más nálad jóval értelmesebb ember nem dicsekedne.
2, miért ne mondhatná el a véleményét az egyik zenész a másik zenészről? attól, hogy a te drága One Direction-öd nem szól be olyan nagy neveknek, mint Liam Gallagher, mert tudja, hogy ők már azért értek el "valamit" a szakmában, attól más még nyugodtan elmondhatja, és el is mondja róluk a véleményét
3, nem azért köpködnek rájuk mert ők ebben az évben a legfelkapottabb tinibanda, hanem, mert a zenéjük... enyhén szólva nem jön be nekik.
4, (ezt üzenem minden gyökérnek, aki sértegeti az 1D-nél jóval híresebb, tehetségesebb embereket) ha nem tudsz értelmes hozzászólást írni, csak ocsmányul szidsz valakit akit nem is ismersz, akkor inkább fogd be, húzd be füled farkad, és meg ne merj nyikkanni!
1, elég szánalmas és szomorú, hogy nem ismered az Oasist, ezzel más nálad jóval értelmesebb ember nem dicsekedne.
2, miért ne mondhatná el a véleményét az egyik zenész a másik zenészről? attól, hogy a te drága One Direction-öd nem szól be olyan nagy neveknek, mint Liam Gallagher, mert tudja, hogy ők már azért értek el "valamit" a szakmában, attól más még nyugodtan elmondhatja, és el is mondja róluk a véleményét
3, nem azért köpködnek rájuk mert ők ebben az évben a legfelkapottabb tinibanda, hanem, mert a zenéjük... enyhén szólva nem jön be nekik.
4, (ezt üzenem minden gyökérnek, aki sértegeti az 1D-nél jóval híresebb, tehetségesebb embereket) ha nem tudsz értelmes hozzászólást írni, csak ocsmányul szidsz valakit akit nem is ismersz, akkor inkább fogd be, húzd be füled farkad, és meg ne merj nyikkanni!
2013. június 08. 13:30
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Na, most jönnek az értelmesebbnél értelmesebb hozzászólások, hogy "azt sem tudom ki ez" meg "a van dájreksön tehetségesebb" és a többi ilyen hülyeség. Liam-nek is lehet véleménye, meg is mondhatja és ennyi. Szerinte szar a zenéjük (szerintem is) és kész. Bruno szerintem is ott van a szeren, de vajon melyik balladája tetszett meg Liam-nek?
2 felhasználónak tetszik:
Pöttömke,
Alison Lerman
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Az megint ízlés dolga, ki milyen zenét szeret. A 1D minden tagja igenis tehetséges énekes, az, hogy nem olyan zenét csinálnak, ami neki bejönne, nem jelenti azt, hogy szar lenne. Én pl az Oasis-t nem szerettem soha, a hangzásuk és a stílusuk nekem túl elvont és unalmas, mégsem szarozom le őket, mert elismerem a tehetségüket.
Viszont elég szomorú, mikor felnőtt, érett, 40 év körüli zenészek viselkednek úgy, mint a 16 éves utálkozó tinisunák. Ráadásul nem értem, hogy egy előadó minek támadja a kollégáit, mikor ugyanarra a szerelemre tették fel az életüket: a zenélésre, ráadásul példát is kéne mutatnia. És most nem csak a 1D-t akarom védeni, lehet, hogy ha olyannak szólt volna be, akit én sem bírok, jót röhögök rajta, de akkor is meg lenne róla a véleményem. Az ilyen kommentárok inkább amatőr szintűek, mint profihoz méltók...
Viszont elég szomorú, mikor felnőtt, érett, 40 év körüli zenészek viselkednek úgy, mint a 16 éves utálkozó tinisunák. Ráadásul nem értem, hogy egy előadó minek támadja a kollégáit, mikor ugyanarra a szerelemre tették fel az életüket: a zenélésre, ráadásul példát is kéne mutatnia. És most nem csak a 1D-t akarom védeni, lehet, hogy ha olyannak szólt volna be, akit én sem bírok, jót röhögök rajta, de akkor is meg lenne róla a véleményem. Az ilyen kommentárok inkább amatőr szintűek, mint profihoz méltók...
hazza08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 674 Csatolások: 0 Azonosító: 197566 offline |
Szerintem ha az 1D nem cikizi őt akkor szerintem nem illik cikizni a másikat. Ha meg nem tetszik neki a zenéjük nem kell hallgatni! Meg ha ugyanarra a munkára vállalkoztak hogy mindannyian zenészek akkor miért kell piszkálódni egymással? Szerintem pont támogatni kéne a másikat.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.