Liam Gallagher sem csípi a One Directiont
2013. június 08. 16:25
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline |
Milyen igaza van!
2013. június 08. 16:27
Teljesen igaza van,de abban én is egyet értek,hogy mindenki foglalkozzon a saját ügyével.
2013. június 08. 17:19
Mrs.Malik00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 139 Csatolások: 63 Azonosító: 198827 offline |
Az One Direction úgy jó ahogy van! Nem kell változtatniuk semmin! Így tovább srácok!
1 felhasználónak tetszik:
WhiteRose.
2013. június 08. 17:21
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline |
Idézet (Candy_attack @ 2013.06.08. 15:57)
Egyszer Lady Gaga mondta:
"Úgy látszik divat lett a zeneiparban engem oltani, hogy a saját zenéd reklámozd. Magatokkal foglalkozzatok, én is azt teszem..."
Ezt akár a One Direction is mondhatná, mert mostanában mindenki betalálja őket. Mondjuk annak örülök, hogy a srácok szarnak az egészre, a saját életükkel törődnek és nem foglalkoznak a semmiitérő beszólásokkal.
"Úgy látszik divat lett a zeneiparban engem oltani, hogy a saját zenéd reklámozd. Magatokkal foglalkozzatok, én is azt teszem..."
Ezt akár a One Direction is mondhatná, mert mostanában mindenki betalálja őket. Mondjuk annak örülök, hogy a srácok szarnak az egészre, a saját életükkel törődnek és nem foglalkoznak a semmiitérő beszólásokkal.
Teljes mértékben egyet értek. Mindent összefoglaltál amit mondani szerettem volna. Mindenki foglalkozzon a maga b*zi zenéjével! Nem köteles senki sem One Directiont hallgatni.
Jolie_77
2013. június 08. 17:41
haverlaand |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.23. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3 Azonosító: 198458 offline |
Én sem csípem őket. DE! Én nem is nyilvánítom ki mindenkinek a véleményem. Nem basztatom őket. + Ezzel nem lett híresebb, csak még nyomibb. NEM kérte őt senki arra, hogy hallgassa, nézze és a véleményét mindenki magasról lesz*arja!
2013. június 08. 17:53
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline |
haverlaand vegre egy ertelmes ember
jó mondjuk én szeretem őket...de nem viszont nem őrült 'directioner' módon...és azt is baromira utalom h a sok nagyszájú embernek folyton őket kell szidnia...meg mi ez az ember?? szar a zezéjük-.- hát ez ilyen...szerintem nem szar..mert ritmusos zenéket csinálnak és azért tudnak énekelni..most az egy dolog hogy mindenkinek nem tetszhet...de tartsa meg a véleményét magának.
jó mondjuk én szeretem őket...de nem viszont nem őrült 'directioner' módon...és azt is baromira utalom h a sok nagyszájú embernek folyton őket kell szidnia...meg mi ez az ember?? szar a zezéjük-.- hát ez ilyen...szerintem nem szar..mert ritmusos zenéket csinálnak és azért tudnak énekelni..most az egy dolog hogy mindenkinek nem tetszhet...de tartsa meg a véleményét magának.
2013. június 08. 18:06
Ennyi.
2013. június 08. 18:08
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
haverlaand, egyet kell értenem veled, annyi kivétellel, hogy én szeretem a srácokat
2013. június 08. 18:20
Reniiiiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 202531 offline |
Nem értem hogy minek kell mindig belekötni a One Direction-ba. Ők úgy jók ahogy vannak. AKINEK NEM TETSZIK AZ NE NÉZZE ŐKET!!!! Hagyjátok már békén őket, már ígyis megváltoztak a sok rossz kritikától !!!!!!!
Zénnen magába az aki ilyet mer róluk írni !!!!!!
Zénnen magába az aki ilyet mer róluk írni !!!!!!
2013. június 08. 18:36
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline |
Candy_attack írta:
Teljes mértékben igazad van!!!
Teljes mértékben igazad van!!!
2013. június 08. 18:49
Tünde152új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 169502 offline |
~A vélemény olyan mint,a segglyuk,mindenkinek van de senki sem kíváncsi a másikéra~.
Pontosan ide illik ez az idézet,Liam elmondta a véleményét,de b*szki ki kérdezte és kit érdekel a véleménye ? -.-
Pontosan ide illik ez az idézet,Liam elmondta a véleményét,de b*szki ki kérdezte és kit érdekel a véleménye ? -.-
2013. június 08. 19:04
Jó De azért Gaga más mint az 1D.
2013. június 08. 19:22
Nem kéne ezt ennyire felfújni. Csak a véleményét mondta el, kész. Én bírom a 1D zenéjét, de ha más nem bírja, akkor jó, tiszteletben tartom a véleményét. Liam véleményét is.
2013. június 08. 19:40
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Azt hiszem valami ilyesmire számítottam, mikor megnyitottam a cikket. Az egydimenzsön rajongóinak 99,9%-a még életében nem hallott neves zenészről, és itt nem kizárólag Liamra gondolok, mivel aki több ideje van a szakmában azt a direksönerek levénemberezik. Milyen logika: aki nem kedveli az imádott fiúcskákat, az máris hülye bunkó! Ritkán mondok ilyet, de tudjátok, ez nagyon gáz, mivel ebben (is) megmutatkozik a műveltésgi szintetek, ez esetben az, hogy mennyire nincs. Majdnem kerek egy éve próbálok rájönni, hogy a One Direction miért vált ki ilyen reakciót a tinilányokból (azaz csak a szabadon befolyásolható fajtából). Olyan mintha kézzel-lábbal védenétek őket minden kritikától, és ez egy bizonyos fokig elfogadható, viszont amit ti csináltok unatkozásotokban és tanulnivaló hiányában, az már tragikus. Az együtteseket a zenéjük miatt szeretjük, nem a külső adottságaik miatt, legalábbis én ezt tartom ésszerűnek, de ugye kinek mi. Egyébként osztom Liam véleményét.
2013. június 08. 19:51
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
én bírom a 1D-t de mindenkinek más jön be
2013. június 08. 20:03
Fannii63új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 182234 offline |
Én bírom az 1D,és nem értem hogy mért mindenki velük foglalkozik mindenki lefújjolja őket és nem magával foglalkozik!!!Ez már röhejes mindenkitől mert biztos nagyobb az 1D-nek a népszerűsége mint a többi embernek,bandának a népszerűsége!!!Szerintem először mindenki foglalkozzon magával és ne másokkal!!!Amúgy meg az 1D-re bárki bármit mond én birom őket és senki sem fogja valakinek megmondani hogy kit szeressen!!!És bennük legalább van élet meg humor érzék nem mind egyeseknek!!!
2013. június 08. 20:07
directHúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.15. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 194104 offline |
MadHatter igazad van! Tényleg vannak ilyen directionerek. DE!!! nem mindneki. Én is szertem a fiúkat, Sőt! Vannak olyanok, köztük én is akik nem csak az Ő zenéjüket halgatják meg és nem véneberezik le őket!!!
Egyébként többször láttam, hogy One Direction-os cikkekhez írsz. Tudom, hogy ez egy szabad ország és azt csinálsz amit akarsz, de ha ennyire utálod a fiúkat akkor mért pocsékolod rájuk az idődet??
Egyébként többször láttam, hogy One Direction-os cikkekhez írsz. Tudom, hogy ez egy szabad ország és azt csinálsz amit akarsz, de ha ennyire utálod a fiúkat akkor mért pocsékolod rájuk az idődet??
2013. június 08. 20:14
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Idézet (directH @ 2013.06.08. 20:07)
MadHatter igazad van! Tényleg vannak ilyen directionerek. DE!!! nem mindneki. Én is szertem a fiúkat, Sőt! Vannak olyanok, köztük én is akik nem csak az Ő zenéjüket halgatják meg és nem véneberezik le őket!!!
Lehet, hogy te nem, de nézz végig a rajongók nagyrészén. Általánosítottam, de valóban vannak kivételek.
Ki mondta, hogy a One Direction miatt néztem meg?
Luckie
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.