Liam Gallagher sem csípi a One Directiont
2013. június 12. 20:59
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline |
Idézet (Im Directioner @ 2013.06.09. 13:49)
Liam Gallagher én se szeretem ezt az embert irigy ,ogy neki nincs olyan sikere ,mint a 1D -nek -.-
Dear God! Please help her!
1 felhasználónak tetszik:
Mrs. Frankenstein
2013. június 14. 12:42
Récy98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2574 Csatolások: 99 Azonosító: 175977 offline |
Nem azért, de engem nem annyira zavar,lényeg,hogy én SZERETEM ŐKET!!
1 felhasználónak tetszik:
Mrs. Frankenstein
2013. június 15. 11:14
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline |
Nincs neki akkora sikere mint a One Directionnek??! Az év vicce!! :DDDDDDDDDDD
2013. június 15. 14:02
Bius03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 201132 offline |
Lehet neki nem tetszik de nekünk directionereknek igen!És sajnálom hogy nem tetszik neki,de akkor sem kéne olyat mondania a zenéjükre hogy szar!Mondjuk az jólesett hogy legalább Harry-re mondott néhány kedves szót.
2013. június 17. 15:20
Jó lenne ha az ilyen vén trottyok "legendák"békén hagynák a fiúkat!!Nincs beleszólási joguk,sem az hogy ítélkezzenek felettük!!Jók vagytok srácok,nyugi!♥
2013. június 18. 01:44
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline |
Már megint más kell, hogy felvilágosítson, henna10000! Az általad vén trottynak nevezett LEGENDÁK (!!!) hidd el, többet tudnak a szakmáról, mint a fiúk. Az még oké, ha magadban a fiúkat szereted, de ne adj hangot annak, hogy mást hogy utálsz. Annyira szeretem, amikor a fanok össze-vissza beszélnek (persze, nem tudják pontosan, miről) és csak azért, hogy biznyítsák, a szerelmük bandája igenis jó, mindenki mást lehordanak. -tisztelet a kevés kivételnek.
De azért felteszem a kérdést: Van bármi fogalmad arról, ki az a Liam Gallagher? Nem? Milyen meglepő...
De azért felteszem a kérdést: Van bármi fogalmad arról, ki az a Liam Gallagher? Nem? Milyen meglepő...
2013. június 18. 19:52
noncsi8horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 203083 offline |
szerintem mindenkinek meg lehet a saját véleménye...csak ne nyilvánítsa így meg magát hagyja a véleményét a száján belül...ja és már megint Harry(nincs vele semmi bajom..sőt nagyon i szeretem)...hol van Liam,Zayn,Louis és Niall..ők nem élik bele magukat...Istenem hát Niall írja a mostani dalokat és mégis Harry éli bele jobban magát?...vagy,hogy van ez?
2013. június 19. 21:55
Mrs.Tomoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 193305 offline |
Hát én nagyon tisztelem Liam-et, de ez most egy kicsit rosszul esett...Harry (mindig Harry) éli bele magát legjobban, holott Niall írja a dalokat például...:/ Na mindegy, mindenkinek van kedvenc zenei stílusa vagy ilyesmi, de ez már fura...
2013. június 19. 23:13
KF-Petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.07. Hozzászólás: 474 Csatolások: 0 Azonosító: 177332 offline |
persze mindenkinek meg van a saját véleménye. De tartsa meg magának mert senkit nem érdekel! Botrányt kavar csak, vagy egyszerűen megbántja a rajongókat vagy a fiúkat. Én se kezdem el ócsárolni a másik kedvencét, ha ő azt szereti, de akkor ő se tegye. Meg egyébként sem hiszem, hogy Liamnek lenne való ez a zene, olyan mintha a mamám hallgatná és mondaná, hogy rossz, teljesen máshol vannak ők mint mi.
2013. június 19. 23:40
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
El sem tudnám képzelni a napjaimat zenehallgatás nélkül. Én ezen akadtam fenn.
"De elmondom, mit szeretek. Azt a Bruno Mars-dalt, azt a balladát, na, az kib*szottul jó.” Ezt jól megmondta.
Az 1D-ről szólva...szerezzen akkora hírnevet, mint az övék és zsebeljen be annyi díjat, amit ők az eddigi rövid karrierjük során megszereztek és akkor nyissa szóra a száját!
"De elmondom, mit szeretek. Azt a Bruno Mars-dalt, azt a balladát, na, az kib*szottul jó.” Ezt jól megmondta.
Az 1D-ről szólva...szerezzen akkora hírnevet, mint az övék és zsebeljen be annyi díjat, amit ők az eddigi rövid karrierjük során megszereztek és akkor nyissa szóra a száját!
2013. június 20. 13:29
Szabó Szabina Anitaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.20. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 204068 offline |
Ha valakinek nem tetszik egy zene, akkor nem tetszik. De attól még nem kell azt mondani rá, hogy sz*r. Megnézném, hogy ő ilyen zenét tudna írni. Nem kéne mindent kritizálni, ami nem tetszik. Senki sem egyforma, de legalább mindenkiben lehetne annyi önérzet, hogy amit nem szeret, azzal nem foglalkozik, nem mondja, hogy sz*r, b*zi, kétszínű meg ilyeneket. Ezzel elég sok mindenkit meg lehet bántani, pedig az 1D senkinek sem ártott...
2013. június 28. 19:41
Töpörtyűvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 203364 offline |
nagyon gázak vagytok, 1D rajongók! jujj, vkibántotta a szent és sérthetetlen 1D-t? Halál reá!
nyomi hülyék vagytok , de azért liamnek sem túl szép a beszéde, 1szer ki kéne mosni a száját
nyomi hülyék vagytok , de azért liamnek sem túl szép a beszéde, 1szer ki kéne mosni a száját
2013. július 11. 22:31
medeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.11. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 205891 offline |
Gyerekek majd ha a kedvenc fiúkáitok 20 év múlva ilyen koncerteket adnak (megjegyzem ahhoz a zenére is rá kéne gyúrni) majd lesz miről csevegnünk addig meg tessék szépen megadni a tiszteletet az ilyen vén trottyoknak
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.