Magyarország legnépszerűbb ifjúsági lapja, a BRAVO idén 21. alkalommal adta át a BRAVO OTTO díjakat. Június 8-án a WestEnd City Center Millennium Tetőkertjében rendezték meg a magyar zenei élet népszerű díjátadó gáláját.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lezajlott az idei Bravo OTTO
2013. június 09. 09:50
2013. június 09. 09:50
Hát én nem Oláh Gergőnek adtam volna,de ők tudják....
2013. június 09. 09:53
![]() |
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 ![]() |
Hát megint nem kell kifejtenem, hogy mennyire gáz ez az egész Bravo OTTO... Olly Murs az egyetlen értékelhető, őt nagyon szeretem. De, hogy az év felfedezettje? 2009-től aktív

2013. június 09. 09:54
Sajnos néztem , a végén az a Soerii & Poolek kiverte nálam a biztosítékot....
2013. június 09. 09:56
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2745 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
Te jó ég, csak ratyik szavaztak meg 10 éves kislányok?
mindjárt hányok

semmit nem ért, egyszerűen nem bírtam végig nézni,, és amikor gigi jött fel a második díjért h jajj hát ezek után mit mondjak.... sokat ért az egész, komolyan nincs értelme megrendezni sem, vagy sokkal nagyobb kreativitást is fektethetnének bele, sztem szörnyű úgy ahogy van
Ezt nem hiszem el,megint az 1D nyert? Ilyen nincs.Azért Justin-nak,és Olly-nak örülök.

2013. június 09. 09:57
Meglátszik, hogy 12 évesek szavaznak a shitawards jelöltekre.
Btw Gigi komolyan leggingben ment el? Úristen ...
Btw Gigi komolyan leggingben ment el? Úristen ...
2013. június 09. 10:05
![]() |
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 ![]() |
A magyarok közül szerintem idén egész jók nyertek.Márcsak annak is örülök,hogy végre nem SP meg Fluor nyertek.Caramelnek különösen örülök,én is neki adtam volna az Idol-díjat.A külföldiek közül Rihannának és Olly Mursnak örülök.A One direction és Justin Bieber inkább no comment.
2013. június 09. 10:11
![]() |
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3097 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 ![]() |
Radics Gigi kezében miért van két díj, ha csak egyet nyert?
Bravo Idol Caramel? Ez most kamion?
Ebben a kategóriában Ákosnak kellene örökösen díjat nyernie, hisz a nyolcvaneas évek végétől- kilencvenes évek elejétől ott van a szeren. Radicsot megint sikerült felöltöztetni, úgy néz ki, mintha terhes lenne.
Emlékszem,hogy ez a díjátadó( a hazai és a német egyaránt) ért valamit, volt ezer kategória, ezer díjazott... Egyedül Majkáéknak tudok gratulálni, a Belehalok valóban ért egy év dala díjat. A magyar gyér felhozatalból szemezgetve mindenképp kiemelkedő.

2013. június 09. 10:14
![]() |
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 ![]() |
Az év külföldi dala és együttese!!!!
De örülök ennek
De örülök ennek

Kapcsolódó sztárok

18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
20 millió dollárnak kell búcsút intenie.

El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
Végül a szerep Kristen Stewartnál landolt.

EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
Először adott interjút Kate Cassidy.

Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Tegnap volt az első meghallgatás.

Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Ha lehetne, kimaradna a botrányából.

Egyszerűen lélegzetelállító volt! Blue Ivy Carter túlragyogta édesanyját, Beyoncét a Grammy-gálán
Egyszerűen lélegzetelállító volt! Blue Ivy Carter túlragyogta édesanyját, Beyoncét a Grammy-gálán
Még csak 13 éves, de valóságos díva!

Kiderült, hogy becézi Zendaya családja Tom Hollandet
Kiderült, hogy becézi Zendaya családja Tom Hollandet
Persze, hogy van beceneve!

A szex az oka mindennek! Khloe Kardashian azért akar csinos lenni, hogy megfektessék
A szex az oka mindennek! Khloe Kardashian azért akar csinos lenni, hogy megfektessék
A férfiaknak akar tetszeni és folyamatos megfelelési kényszer dolgozik benne.