Az ének iskolája: íme a hat döntős
2013. június 09. 14:31
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline |
Lássuk csak kik is jutottak tovább:
Timi aki az emberek 90%-nak rondának tartja ,mint tudjuk ahhoz ,hogy "sztár" kell egy kis szépség is. Farkas Zsolti aki egy beképzelt majom és elég farsan "énekel".Szandi akinek pofazacskói vannak olyan mint egy hörcsög. És hát a hangja se valami fülbemászó. Barik Lacika akinek a fél családja nem is magyar. Rubay Laci aki cigány... persze ,hogy tovább kellet jutnia . Flórának nincs rossz hangja ,de nagyon fiatal és még sokat fog mutálodni a hangja :/ Nem kérek gyűlölködő válaszokat hisz nem nagyon érdekel ,ahogy a műsor sem
Timi aki az emberek 90%-nak rondának tartja ,mint tudjuk ahhoz ,hogy "sztár" kell egy kis szépség is. Farkas Zsolti aki egy beképzelt majom és elég farsan "énekel".Szandi akinek pofazacskói vannak olyan mint egy hörcsög. És hát a hangja se valami fülbemászó. Barik Lacika akinek a fél családja nem is magyar. Rubay Laci aki cigány... persze ,hogy tovább kellet jutnia . Flórának nincs rossz hangja ,de nagyon fiatal és még sokat fog mutálodni a hangja :/ Nem kérek gyűlölködő válaszokat hisz nem nagyon érdekel ,ahogy a műsor sem
2013. június 09. 14:47
Timinek eszméletlen hangja van Kurcz Szandival egyetemben!
2013. június 09. 14:52
zarryforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 200575 offline |
Gratulálok nekik de sajnálom hogy Marcella és Roli nem jutott be a döntőbe.
2013. június 09. 14:59
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline |
Hajrá Timi!
2013. június 09. 15:15
Gratulálok nekik. Bár azt hittem Marcella tovább jut.
2013. június 09. 15:15
Szerintem ez az egész műsor egy nagy baromság.Ez a műsor nem a gyermekekről szól,hanem a nézettségről és a pénzről.Én körülbelül láttam belőle 5 percet...
2013. június 09. 15:19
Még mindig hülyeségnek tartom a műsort, de azért mégis nézem. xD A döntősök közül a 6-ból csak 3 tud még énekelni, a többinek nem jön be a hangja. Lehet, hogy némelyik kisebb gyerek másoknak cuki, de Flóra szerintem nem cuki, hanem nagyon irritáló, és a hangja se tetszik. De ízlések és pofonok.
2013. június 09. 15:51
Gratulálok nekik, habár némelyikük továbbjutásával nem értek egyet. Arany Timi messze a legjobb, de nekem Szandi is szimpi és nagyon tetszik a hangja, úgyhogy kettejüknek drukkolok.
2013. június 09. 15:58
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline |
Gratulálok nekik. Bár némelyik gyerek továbbjutásával nem értek egyet, vitatkoznék. De a tanárok tudják, kik a jobbak. Én a TOP6-ból Arany Timinek szurkolok, mert ő a legjobb! De persze Kurcz Szandi is jó. Aki megérdemelte volna még a továbbjutást, az Venczli Alex. :$
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni