Az ének iskolája: íme a hat döntős
2013. június 09. 16:31
Leesett az állam, amikor megtudtam, hogy kik jutnak tovább a döntőbe. Flórának semmi helye nincs ott, helyette egyértelműen Marcellának kellett volna továbbjutni. Sokkal érdekesebb hangja van, és egyéniség! . (sajnálom, hogy ő nem jutott tovább)
2013. június 09. 16:39
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Nekem ez a műsor nem tetszik eléggé gáz.
2013. június 09. 16:40
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1790 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Az a 2 cigány bejutott a döntőbe? Gratula szép kis országunk van, nyaljuk csak a cigók seggét!
2013. június 09. 17:29
PinkLili_12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 194981 offline |
Nagyon sajnálom, hogy Marcella nem jutott tovább, szerintem neki nagyon jó hangja van, és egy külön egyéniség. A továbbjutottak közül pedig Timinek szurkolok, ő neki legalább tényleg van hangja, és legalább már nincs a "pónikkal játszok" korban.
2013. június 09. 17:33
AryaXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.02. Hozzászólás: 709 Csatolások: 9 Azonosító: 146499 offline |
Nem nézem a műsort, egyetlen részt láttam belőle: Szandi valami heavy-metál-féle stílusban énekel egy régi klasszikust, és Hajós örömében ugrál. Teljesen lenyűgözött, szurkolok neki!
2013. június 09. 17:40
A kis Flóra hogy örült
Nem tudom mit kell cigányozni. Bírom, hogy ti mindenkit jobban befogattok, csak az cigány ne legyen. Azért gondolkozzatok már el azon, hogy ez nektek hogy esne. Undorító fajgyűlölők ! Ők is ugyanúgy MAGYAROK, mert itt születtek. Nem kell őket kinézni. Ti primitív szemetek! GYŰLÖLÖM A FAJGYŰLÖLŐKET!! Ők is emberek mint ti PARASZTOK is.
Egyébként meg láttam a reklámot, és nagyon erős lesz a párbaj. Mindenki nagyon jó lesz!
Nem tudom mit kell cigányozni. Bírom, hogy ti mindenkit jobban befogattok, csak az cigány ne legyen. Azért gondolkozzatok már el azon, hogy ez nektek hogy esne. Undorító fajgyűlölők ! Ők is ugyanúgy MAGYAROK, mert itt születtek. Nem kell őket kinézni. Ti primitív szemetek! GYŰLÖLÖM A FAJGYŰLÖLŐKET!! Ők is emberek mint ti PARASZTOK is.
Egyébként meg láttam a reklámot, és nagyon erős lesz a párbaj. Mindenki nagyon jó lesz!
2 felhasználónak tetszik:
Pöttömke,
Sally Sparrow
2013. június 09. 17:54
Hollywoodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 179378 offline |
Nem azért de némelyik gyerek jobban énekel mint egyes felnőtt énekesek , kurcz szandi nagyon tehetséges és különleges hangja van! A tanárok is nagyon jól lettek kiválasztva. Szerintem nagyon jó műsor ! Jobb mint a csillag születik vagy az x-faktor.!
2013. június 09. 18:03
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline |
Nem tartottam sok értelmét a műsornak,viszont kellemeset csalódtam,mert nagyon tehetségesek a gyerekek. Kb. ezzel a hattal egyet értek talán ők voltak a legjobbak,és állítom,hogy itt sokkal jobb hangja van mondjuk ki az összes gyereknek,mint azoknak akik megnyerik a Megasztárt,X-faktort,és már most gyerekként jobbak mint egy-egy itthoni "énekes".
Azoktól a kommentektől hányok,akik itt cigányoznak...és ha azok,akkor is mi van? Nem abból a fajtából származnak akik mindent pazarolnak,látszik rajtuk,hogy szépen élnek stb,stb.
Sokan mondják,hogy egy év múlva már nem lesznek itt ők sehol sem,hát mondjuk lehet nem,most pillanatnyilag túl sztárolják őket.De! Szerintem innen nem egy gyerekről fogunk itt pár év múlva hallani!
Azoktól a kommentektől hányok,akik itt cigányoznak...és ha azok,akkor is mi van? Nem abból a fajtából származnak akik mindent pazarolnak,látszik rajtuk,hogy szépen élnek stb,stb.
Sokan mondják,hogy egy év múlva már nem lesznek itt ők sehol sem,hát mondjuk lehet nem,most pillanatnyilag túl sztárolják őket.De! Szerintem innen nem egy gyerekről fogunk itt pár év múlva hallani!
2 felhasználónak tetszik:
Pöttömke,
Sally Sparrow
2013. június 09. 18:25
Marcellát nem értem, miért nem jutott tovább, hiszen sokkal jobban énekelt mint az egyik "kiválasztott"
2013. június 09. 19:56
Hát valakit szerettem volna a továbbjutók közt látni: <3 ROLI <3, Marcella, Izsó Bogi, Kedvesemesszemüveges kisfiú. (nem tom, hogy hívják)
Akit nem szerettem volna ott látni:Rubay Laci, Kurcz Szandi
Akit nem szerettem volna ott látni:Rubay Laci, Kurcz Szandi
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.