Az amerikaiak nem értik a Little Mix-et
2013. június 11. 17:44
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
A kutyafáját, de bonyolult nevük van Értem én, hogy van eltérés a két nyelv között, nem is kevés, de a mix, az mix, ennek azért olyan sok jelentése nincs.
2 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Sugarbabes
2013. június 11. 17:52
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline |
Az a lényeg, hogy kézzel-lábbal elmutogatják egymásnak. A saját anyanyelvét nem értik. Tudom, hogy vannak különbségek, de azért ez kemény.
2013. június 11. 17:54
Nem tudom hogy nem értik meg! Lassú a felfogásuk! ..
2013. június 11. 17:55
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (PinkBarbie @ 2013.06.11. 17:34)
A briteket én se igazán értem meg, de az amerikaiak simán. Főleg Jade-nek van olyan különleges akcentusa, mert Jesy-t, Perrie-t és Leigh Anne-t megértem néha, de Jade-et egyáltalán nem. Annyira másképp ejtik ki a szavakat néha, hogy egy alap mondatot se értek meg tőlük.
Én egyszer néztem tőlük interjút és szerintem érthetően beszéltek benne. Azért fura, hogy valaki a british angolt nem érti meg, holott az a könnyebb. Mindent kiejtenek, nem hadarnak, sőt sokkal inkább orrhangon beszélnek baromi lassan. Hosszú nyelvtanulás árán kemény melóval néha napján még nekem is probléma adódik az amerikai angollal, mert hadarnak, elharapják a szavakat meg állandóan rövidítenek. Sokszor nekem a felirat segédlet szokott lenni és csak akkor nézek rá, ha muszáj. A Csillagkapu Atlantisz nézése alatt nagyon sok mindent megértettem, de amikor McKay elkezdte a szak blablabláját, abból egy fikarcnyit sem értettem, s olyan WTF?! fejet vágtam. Persze, vannak különböző akcentusok, és furcsa, hogy pont az amerikai nem érti, de ez már szerintem szőrszálhasogatás a javából, mert a mix az mix bárhogyan is nézzük. Egyedül a kiejtésük más, valamint néha egy-két betűvel térnek el - pl. color és colour, vagy pár szó, mint a falls és az autumn (ősz). Aki tényleg beszéli az angolt, úgy gondolom, hogy az amerikai okozhat nehézséget, mert hihetetlen gyorsan elhadarják a dolgokat. Megértem a britet, az ausztrált és a skót akcentust is, de az írrel is elég jó viszonyban vagyok. Természetesen, ha valaki átmegy tájszólásba azt már az ember nehezebben bogozza ki, de alapvetően a british angolt egy kezdő angolos is könnyen meg tudja érteni.
2 felhasználónak tetszik:
Sugarbabes,
Pöttömke
2013. június 11. 17:56
selena-lowe-alice írta:
Nem tudom hogy nem értik meg! Lassú a felfogásuk!
Tudod milyen nehéz a britek-et megérteni?
Nem tudom hogy nem értik meg! Lassú a felfogásuk!
Tudod milyen nehéz a britek-et megérteni?
2013. június 11. 17:57
szegényeknek de nehéz sorsuk van. örüljenek hogy ez a legnagyobb bajuk
2013. június 11. 17:58
Kicsit érdekes,bár ez az akcentus teszi.Valóban olyan gyorsan beszélnek hogy nem érteni néha mit mondanak.De a briteknél ez szokás.(ha jól tudom.) A lányok nagyon édesek egyébként.
2013. június 11. 17:59
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline |
Mondjuk ez előfordulhat
Nekem személy szerint a brit angolt tanították, de mégis jobban megértem az amerikait, hiába hadarnak és harapják le a szó végét-én is pont ugyan úgy beszélek.
)
Nekem személy szerint a brit angolt tanították, de mégis jobban megértem az amerikait, hiába hadarnak és harapják le a szó végét-én is pont ugyan úgy beszélek.
)
2013. június 11. 17:59
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline |
Centii
Hát azért nem annyira. Nekem nem anyanyelvem az angol, és megértem őket.
2013. június 11. 18:01
boginiki1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.11. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 195844 offline |
Viviii99
akkor hagyják az USA-t a francba és jöjjenek Magyarországra ! <3
Vivi egyetértek D<3
akkor hagyják az USA-t a francba és jöjjenek Magyarországra ! <3
Vivi egyetértek D<3
2013. június 11. 18:01
Kellemetlen lehet. selena-lowe-alice nem lassúak,csak kicsit különbözik a kettő!
2013. június 11. 18:02
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
gyakoroljatok sokat csajok
2013. június 11. 18:06
Weronycaaa_69 írta:
De jó szeretnék a te helyedben lenni mert én 6 hónapja lakok London-ban és néha vagy 20x visszakérdezek
De jó szeretnék a te helyedben lenni mert én 6 hónapja lakok London-ban és néha vagy 20x visszakérdezek
2013. június 11. 18:10
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline |
Hát az amerikai angol egy kicsit másabb de azért nem két különböző nyelv, szóval meg lehet érteni, szerintem. De ez legyen a legkisebb gondjuk, különben meg egy idő után fel lehet ismerni, hogy mit is akartak mondani, meg a rajongók előbb-utóbb megszokják a beszédstílusukat.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.