Drogok és táncoslányok — így bulizik Justin Bieber
2013. június 15. 09:08
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline |
Justin Bieber na ő az az énekes akit egyáltalán nem kedvelek egy dalát sem tudom végig hallgatni.
És nem lepődtem meg ezen a híren hiszen mindegyik híresség él ilyen életet ez az életükkel jár együtt na meg persze a hírnévvel is.
És nem lepődtem meg ezen a híren hiszen mindegyik híresség él ilyen életet ez az életükkel jár együtt na meg persze a hírnévvel is.
2013. június 15. 09:18
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Idézet (wrestlingfan @ 2013.06.14. 22:15)
Nos leginkább neki egy jó nagy atyai pofon kellene, egyáltalán van apja?
Továbbá nem lett volna szabad ott hagyni az iskolát. Tudom, hogy az amcsiknál már az érettségi is legalább akkora népünnepély, mint Európában a diplomaosztó, de ettől függetlenűl jótt tett volna neki, hallot volna egy-két szentenciát. Nem hiszem, hogy az amcsi tanárok szarok lettek volna, és ebből kiindúlva, biztos kapott volna egy kis jellem formálást. Ottlik Géza a kőszegi katonai alreáliskola növendéke volt, megutálta a hadsereget, de valószínűleg nem lett volna belőle (olyan jó) író, ha az a iskola nem adott volna neki egy olyan lökést. Biebernek is egy lökés kellet volna.
Aztán ott van a managere és a lemezkiadója és még szponzorok, ezek mind olyan rövid pórázon tudnák tartani, ha akarnák. Gondoljatok bele a Nike gondol egyet, őt ne reklámozza egy sutyó mert akkor a vásárlókhoz az a üzenet jut el, hogy ha Nike cipőt veszel, akkor te is igazi sutyó lehetsz. És ezért bontanák a szerződést, zsebből kifizetnék az elállást Bieber meg ott maradna hoppon pár millával kevesebb bevétellel. Szóval lehetne őt rendszabályozni, de szarnak a fejére nagyívben. Írtátok, hogy milyen barátai vannak, elmondanám, hogy akik körbe veszik őt, azok nem a barátai, azok még a híresek is csak érdekből vannak, mindenkinek jól esik egy sztár mellet fotózkodni, még egy másik sztárnak is. Az igazi barátai azok a középiskolás osztály társai lennének, nem ezek. Szerintem az a probléma, hogy nem igazán találkozik a saját korosztályából olyanokkal, akik kritikával mernének élni vele szemben.
Ilyen rövid időn belül ilyen nagyott zuhanni is tudni kell, szóval nyílván nem annyira tehetségtelen a gyerek.
Továbbá nem lett volna szabad ott hagyni az iskolát. Tudom, hogy az amcsiknál már az érettségi is legalább akkora népünnepély, mint Európában a diplomaosztó, de ettől függetlenűl jótt tett volna neki, hallot volna egy-két szentenciát. Nem hiszem, hogy az amcsi tanárok szarok lettek volna, és ebből kiindúlva, biztos kapott volna egy kis jellem formálást. Ottlik Géza a kőszegi katonai alreáliskola növendéke volt, megutálta a hadsereget, de valószínűleg nem lett volna belőle (olyan jó) író, ha az a iskola nem adott volna neki egy olyan lökést. Biebernek is egy lökés kellet volna.
Aztán ott van a managere és a lemezkiadója és még szponzorok, ezek mind olyan rövid pórázon tudnák tartani, ha akarnák. Gondoljatok bele a Nike gondol egyet, őt ne reklámozza egy sutyó mert akkor a vásárlókhoz az a üzenet jut el, hogy ha Nike cipőt veszel, akkor te is igazi sutyó lehetsz. És ezért bontanák a szerződést, zsebből kifizetnék az elállást Bieber meg ott maradna hoppon pár millával kevesebb bevétellel. Szóval lehetne őt rendszabályozni, de szarnak a fejére nagyívben. Írtátok, hogy milyen barátai vannak, elmondanám, hogy akik körbe veszik őt, azok nem a barátai, azok még a híresek is csak érdekből vannak, mindenkinek jól esik egy sztár mellet fotózkodni, még egy másik sztárnak is. Az igazi barátai azok a középiskolás osztály társai lennének, nem ezek. Szerintem az a probléma, hogy nem igazán találkozik a saját korosztályából olyanokkal, akik kritikával mernének élni vele szemben.
Ilyen rövid időn belül ilyen nagyott zuhanni is tudni kell, szóval nyílván nem annyira tehetségtelen a gyerek.
Ha magamból indulok ki,akkor sajnos a korosztályával is lennének problémái.Nekem nemegy "barátom" dugott az orrom alá füvet és más egyebet egy-egy buli alkalmával...szóval erről ennyit.DE azt nem állítom,h ne találna egy-két normális barátot maga mellé,akit tényleg érdekelné hogy mi van vele.
Az atyai pofon lehet jót tenne neki,viszont a szülei nagyon règen elváltak,az apját meg azóta eddig többet láttam twitteren mint az ő közelében.Nem azt mondom,h nem foglalkozik vele semmit,de nem hiszem,h hívogatja őt minden este,h lefeküdt-e már aludni..
Tènyleg az lehet a baj,h senki nem foglalkozik vele igazán,és mindenki csak érdekből tartózkodik a közelében.De "mi" igazából csak külső szemlélők vagyunk,mondhatunk véleményt,de attól a helyzet sajnos vagy sem,ugyanaz marad..
2013. június 15. 09:23
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline |
wrestlingfan teljesen egyetértek!
2013. június 15. 09:26
és aztán?! mert más amerikai celeb nem így bulizik, nem értem miért kell így felkapni azt hogy Bieber drogozik, rajta kívül még úgy 1000 másik sztár is ugyan így éli az életét.
2013. június 15. 09:27
AnnaHuongvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.04. Hozzászólás: 475 Csatolások: 0 Azonosító: 157434 offline |
Lehet h olcsak nagyzol el a "Kevi gyerek", de lehet hogy Justin tagadja le. Na itt en sem tudom ki a hunyo! :/ de ha o megteheti akkor masoknak mi koze h o a SAJAT hazaban mit csinal a SAJAT bulijan. Nem?
2013. június 15. 09:34
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline |
Ügyes vagy Justin, csak így tovább..
2013. június 15. 09:35
nagyleona98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 426 Csatolások: 17 Azonosító: 173989 offline |
ursitenneeeeeeeeeeeeeem elég.....
2013. június 15. 09:42
sztárániavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 189013 offline |
ahogy gondolja justin azt csinálamit szeretne csak aza baj hogy rossz példát mutat másoknak azon kivul az aki egyszer drogozik az örökre drogos lesz nem birom justint sőt ki nem állhatom de sajnálom ot hogy idáig jutott ez nagyon veszélyes
2013. június 15. 09:56
Phannievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 468 Csatolások: 31 Azonosító: 141911 offline |
ha így tagadja,úgy tagadja és azt állítja,hogy semmi ilyen nincs a bulijain,minek titoktartási papírt aláírni.Ez az egyik.A másik,hogy szegény gyerek egyre mélyebbre süllyed,a végén mindenki el fog fordulni tőle.Változtatni kéne Bieberke.
2013. június 15. 09:57
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline |
ez kell neki a normális élet helyett?gratulálok...
2013. június 15. 10:01
Steffanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 66 Csatolások: 1 Azonosító: 158917 offline |
NEM igaz... utálom a TMZ-t egy sz*ar kavaró az egész... de persze nem csak a TMZ...
As long as you hate him,you won't be better,you won't be stronger,you won't be cool, he will be famous,he will be slaying,you will be poor.
As long as you hate him,you won't be better,you won't be stronger,you won't be cool, he will be famous,he will be slaying,you will be poor.
2013. június 15. 10:09
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1466 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline |
ja persze az egyik jo barátja köpnébe hagyk máár
2013. június 15. 10:11
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
Perszee.."Jó barát"..Ezt már ismerjük..
2013. június 15. 10:11
rozi12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 0 Azonosító: 199480 offline |
Szerintetek ez a "kisfiú" felfogja egyáltalán, hogy mi történik vele?! Néhány embernél az a legnagyobb gond, hogy felelősségteljes felnőttként tekintitek...pedig még nagyon nem az. Szerencsétlen tizenévesen belecsöppent ebbe az egészbe és azt sem tudja hol van. Mindenki azzal bántja, hogy m*leg. Szegény túl vanm egy szakításon, amit végignézett a sajtó és egy perc nyugta sincs. A kétségbeesésén nem tudok meglepődni...
2013. június 15. 10:13
Az ő élete...Úgy rakja tönkre magát,ahogy akarja..De én akkor se hiszem el ezt..Ha tényleg a barátja lenne Justinnak akkor nem mondta volna ezt..kamu........
2013. június 15. 10:13
dessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 112 Csatolások: 40 Azonosító: 171405 offline |
"Kidrauhlwifey
szállatok már le Justinról! kezdtek olyanok lenni mint a TMZ...hogyha ennyi kamu dolgot írtok és EGYSZER majd egy igazit is, senki nem fogja elhinni;) ezvan. #bocsinembocsi"
Nemtudtam, hogy te ismered Justin Bierbert, hogy ennyire fújod mit csinál ő a házában...
szállatok már le Justinról! kezdtek olyanok lenni mint a TMZ...hogyha ennyi kamu dolgot írtok és EGYSZER majd egy igazit is, senki nem fogja elhinni;) ezvan. #bocsinembocsi"
Nemtudtam, hogy te ismered Justin Bierbert, hogy ennyire fújod mit csinál ő a házában...
2 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning,
Pink Carnation
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.