Anya lett Kim Kardashian
2013. június 15. 22:58
Gratulálok Kiminek! A Világ egyiklegédesebb kislánya lehet!
2013. június 15. 23:00
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Gratulálok!!!!!!
2013. június 15. 23:00
|
|
DianxxHoranúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.15. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 203805 offline
|
Gratulálok nekik
2013. június 15. 23:12
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Gratulálok nekik
2013. június 15. 23:15
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
Gratulálok nekik és sok egészséget a picinek!
Legalább ebben az esetben vissza lehetne fogni a rossz indulatból meg negatív kommentekből, bmien is Kim vagy Kanye mindketten nagyon várták a kicsit és biztos rengeteg szeretet fog majd kapni, legyenek boldogok:)
Legalább ebben az esetben vissza lehetne fogni a rossz indulatból meg negatív kommentekből, bmien is Kim vagy Kanye mindketten nagyon várták a kicsit és biztos rengeteg szeretet fog majd kapni, legyenek boldogok:)
2013. június 15. 23:44
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
A negativ kommentekhez meg annyit fűznék,hozzá, hogy UNDORITO!!!! Majd megtudjátok TI, ha GYEREKEIEK lesznek és azt mondják majd - "Szegény baba" !!! Mindenki szégyellje magát,aki ócsárolja Kim-ék boldogáságát!
1 felhasználónak tetszik:
Jal
2013. június 16. 00:06
Na biztos örömét leli abban, hogy már megszülte, mivel a súlya fontosabb szinte mint a saját gyermeke. Már szegény babát is megértem. Kipottyant inkább korábban, mert már túl szűk volt ott neki, mivel az anyja mindenáron beleakarta magát panirozni a szűk cuccaiba. Előre sajnálom a sorsát. Remélem ő nem lesz "teljesen egészséges" mint az anyja. : D
2013. június 16. 00:38
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Idézet (LaTasha @ 2013.06.15. 23:44)
A negativ kommentekhez meg annyit fűznék,hozzá, hogy UNDORITO!! Majd megtudjátok TI, ha GYEREKEIEK lesznek és azt mondják majd - "Szegény baba" !!! Mindenki szégyellje magát,aki ócsárolja Kim-ék boldogáságát!
Szerintem pedig inkább ez a nő az undorító, meg a drágalátos párja. Egy normális életvitelű, szerény nőre nyilvánvalóan nem érkeznének ilyen jellegű hozzászólások. Kim egy ingyenélő celeb, valószínűleg a baba eléggé el lesz kényeztetve és semmit se fog tanulni, sem pedig dolgozni élete során. Amilyen szülei vannak... hát maradjunk annyiban, hogy én tényleg sajnálom a picit.
2013. június 16. 00:51
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Gratulálok nekik itt egypár hozzászólóval ellentétben.
2013. június 16. 02:17
|
anna28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.07. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 203345 offline
|
gusztustalan és ostoba kommentek..nem a most megszületett baba jövőjét illetve a szüleit kell leszólni,hanem tükörbe nézni..undorító,komolyan undorító,amit egyesek csinálnak, én sem Kimet sem Kanyet nem szeretem,de ilyet,hogy egy kisbabát meg a szüleit,akik várták a babát így leszólni, na ez az undorító, nem is értem..ti normálisak vagytok?de most komolyan?! mert kétlem..szerintem egy 32 éves nő el tudja dönteni,hogy akar e gyereket vagy sem és mérlegelni tudja azt is,hogy fel tudja e nevelni vagy sem..nem ők a hülyék meg az ostobák,hanem azok,akik ilyeneket írnak...gratulálok, megszólunk másokat közben magunkba kellene inkább nézni..
2013. június 16. 02:58
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
olvasgattam a kommenteket , mert megakadt a szemem az előttem hozzászóló véleményén...... -Ezek az gusztustalan kommentek ?? o.O hát én szoktam látni igazán sértő hosszászólásokat (külföldi oldalakon főleg), amiket olyan személyeknek szánnak akik nem érdemlik meg, ilyen az internet
ez a 2 ember 1000x undorítóbb mint az összes gusztustalan, rágalmazó komment a világon , - szerény véleményem szerint.
ez a 2 ember 1000x undorítóbb mint az összes gusztustalan, rágalmazó komment a világon , - szerény véleményem szerint.
2013. június 16. 03:02
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
meg még szülni sem tud normálisan, úgy hogy ne legyen belőle nagy sztori, a dátummal is kamuzott, más oldalakon azt olvastam korábban született a gyerek, meg hogy milyen sürgős eset volt -.- -.- pont vele történik ez
2013. június 16. 07:58
én megértem Kimet, hogy hazudott arról, hogy mikor fog születni a pici, hisz csak megóvni szeretné!!!
komolyan ember!, te örülnél neki, ha rögtön egy halom fotós üldözne miközben épp szülsz??
gratula a picihez, biztos nagyon cuki
komolyan ember!, te örülnél neki, ha rögtön egy halom fotós üldözne miközben épp szülsz??
gratula a picihez, biztos nagyon cuki
2013. június 16. 07:58
|
|
bettus7857új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.17. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 125248 offline
|
Szánalmas amit egyes emberek itt művelnek. Egyikőtök sem ismeri őket és nem tudhatjátok hogy valójában milyen emberek. A média általában mindent felfúj és mindent rosszabbnak állít be, mint amilyen valójában. Nem értem, hogy hogyan jut valakinek olyat írni, hogy reméli nem lesz egészséges a gyerek. Bármilyenek is a szülők ilyet akkor sem kéne írni. Inkább azok a szánalmasak akik az ilyen negatív kommenteket írták. Jó lenne ha kicsit az emberek magukba néznének és visszavennének a nagy arcukból. Ha nem tetszik nem kell kommentekni. Az meg, hogy a dátummal kamuzott szerintem teljesen elnézhető és megérthető. Szerintem senki sem akarna egy csomó fotóst miközben éppen szül. Elöször képzeljétek bele magatokat az ő helyzetükbe és csak utána írjatok bármit is, mert nektek az átlagos életetekkel marha könnyű ilyet írni...
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.