Cigizésen kapták a One Direction tagjait
2013. június 18. 06:42
Zoe232677visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.14. Hozzászólás: 498 Csatolások: 0 Azonosító: 185994 offline |
Zayn eddig is cigizett. a többi képen nem éppen kivehető a kezükben tartott tárgy, tehát szerintem a feltételezésnek semmi alapja nincs, ameddig ők nem úgy nyilatkoznak.
2013. június 18. 07:49
TomposLuca97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.19. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 198173 offline |
jajjj gyerekek ez annyira nyilvánvaló hogy cigiznek..mért nem tudjátok bevallani magatoknak???
ahhh túl sok a Directioner
ahhh túl sok a Directioner
2013. június 18. 08:04
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
Az egyik,Zaynie eddig is dohányzott.A másik meg,hogy szerintem elmúltak 18 évesek,és el tudják dönteni,hogy mit akarnak csinálni.Különben is,attól mert 1x "rajtakapták" őket,még nem lettek bagósok.
2013. június 18. 09:12
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
Kit érdekel -.-" ? Aki Directioner így is fogja őket szeretni.
2013. június 18. 09:22
Komolyan mondom, hogy mindenkinek ez legyen a legnagyobb baja. Az meg, hogy még ilyen kézzel tapintható bizonyítékkal is őket védik egyesek az szánalmas. Be kéne már látni, hogy ők sem Istenek és követnek el hibákat. Amúgy ez még szerintem mindig elviselhetőbb, mint, hogy Justin drogozott.
2013. június 18. 09:23
Life.and.Happy: Egyetértek! Igazából én nem szeretem őket.
2013. június 18. 09:25
ezt szerintem senkit sem izgat!!! aki directioner az az is marad még ha a fiúk hülyeséget is csinálnak!! )))
2013. június 18. 09:35
Lisa2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 175495 offline |
„Kit érdekel, ha Louis és Zayn füveznek? Az ő életük. Mindenki felnő egyszer és kipróbál dolgokat”
Teljesen együtt értek ezzel a mondattal. Ugyanolyan srácok maradnak,mint ezelőtt. Ettől semmit nem változtak/változnak. Meg amúgy nem lehet kivenni,hogy mi van a srácok kezében,mert eléggé homályos kép készült. Legalábbis Niall-nél és Liam-nél nem látszik.
Teljesen együtt értek ezzel a mondattal. Ugyanolyan srácok maradnak,mint ezelőtt. Ettől semmit nem változtak/változnak. Meg amúgy nem lehet kivenni,hogy mi van a srácok kezében,mert eléggé homályos kép készült. Legalábbis Niall-nél és Liam-nél nem látszik.
2013. június 18. 09:42
Ne szabják már meg nekik hogy mit és hogyan csináljanak!Az ő életük,nem?
2013. június 18. 09:44
Simon Petraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 176708 offline |
Hát ja ők is fel nőnek azt csinálnak amit akarnak, csak ne legyen velük semmi baj!
2013. június 18. 09:52
Directionerek !!Fel kell fogjuk,hogy már nem az az 1D van akit meg ismertünk. És igen ő életük de had féltsük már őket.Lehet csak egyszeri alkalom volt de mindig így kezdődig egyszer majd mégegyszer mikor észreveszik már függök lesznek.Ez van ezt kell szertni és bár mennyire fáj meg "az nem cigi meg drog " AZ Bármennyire fáj ki mondani Zayn drogotik borzalmasan fogy lefelé és még a böjt nem kezdődtt el..de nem értem Pezz nem tud rá nézni a pasija dolgaira ? El hiszem hogy ott a Little Mix de akkor is nem foglalkozik Zaynel.
Minden estre Féltem őket ettől lassan szétcsúszik a One Diection
2013. június 18. 09:55
Viski Fanni 2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.15. Hozzászólás: 373 Csatolások: 0 Azonosító: 189750 offline |
eygszer mindenkinek ki kell próbálni:) ez várható volt..h ők is..
2013. június 18. 10:02
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Idézet (ReniDirectionerCulé @ 2013.06.17. 21:59)
Csak nézzétek meg Niall kezét...az PS!! Amúgy is. Mindenk iváltozik és rá fognak jönni, hogy ez rossz.. xx
Nem PS, ezek hivatalos képek. Egyébként nem tudom mennyi kép kell még Niall-ről, hogy elhiggyétek végre. Cigizik, kész, pont. Sőt elmondom, hogy nagy valószínűséggel láncdohányos is, hiszen nem hiszem, hogy 3 alkalommal gyújt és mind a 3x lekapják a paparazzik. Ez van, nem dől össze a világ.
Idézet (ancsa12 @ 2013.06.18. 09:52)
Directionerek !!Fel kell fogjuk,hogy már nem az az 1D van akit meg ismertünk. És igen ő életük de had féltsük már őket.Lehet csak egyszeri alkalom volt de mindig így kezdődig egyszer majd mégegyszer mikor észreveszik már függök lesznek.Ez van ezt kell szertni és bár mennyire fáj meg "az nem cigi meg drog " AZ Bármennyire fáj ki mondani Zayn drogotik borzalmasan fogy lefelé és még a böjt nem kezdődtt el..de nem értem Pezz nem tud rá nézni a pasija dolgaira ? El hiszem hogy ott a Little Mix de akkor is nem foglalkozik Zaynel.
Úristen, mekkora hülyeséget írtál. Azért nem ugyanaz a 1D, mert cigiznek? Ez semmit nem változtat rajtuk, maximum a jófiús imidzsüket vágták tönkre - bár nem hiszem, hogy valaha is azok lettek volna, inkább csak a menedzsment tukmálta rájuk. Honnan veszed, hogy Zayn drogozik? Attól, hogy dohányzik még nem feltétlen szív füves cigit. Ezekből a képekből nem derül ki. Perrie meg nem szabhatja meg Zaynnek, hogy mit csináljon. Foglalkozik vele, attól eltekintve, hogy neki is van egy saját bandája, de nem mondhatja meg neki, hogy tegye le a cigit.
1 felhasználónak tetszik:
Sugarbabes
2013. június 18. 10:03
Kriszti 1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.24. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 169980 offline |
Már épp panaszkodni akartam,hogy nem csináltak belőle cikket :DDD Nem kell felfújni a dolgokat,Louis elmondta h időnként rá gyújt,de az ő életük,nekünk nincs bele szólásunk Ha nekik ez jól esik akkor csinálják http://szerelem1latasra.blogger.hu/
2013. június 18. 10:14
ú, mekkora hír. nem csak ők próbálták már ki! és minek ebből ekkora ügyet csinálni?
2013. június 18. 10:17
Szerintem amíg nem illegális, amit művelnek, nem kellene vele ennyit foglalkoznunk. Mindenki kipróbálja, vagy éppen elkezdi egyszer.
2013. június 18. 10:22
na mivan a jókisfiúk már nem is olyan jók?!?!?!...... egyébként meg kit érdekel hogy cigiznek? más is cigizik és azt meg leszarják
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.