Botrány! Arcon ütötte rajongóját Rihanna!
2013. június 19. 14:59
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Na bammeg, ezt is megéltük... ezt a nőt már sosem fogom megkedvelni.
2013. június 19. 15:02
Oké nálam most betelt a pohár, egy időben szerettem imádtam és mostanában is hallgattam a zenéjét, azt is elnéztem, hogy késik, de az, hogy fejbe veri a RAJONGÓJÁT aki semmi rosszat nem tette ellene!!! Sőt inkább abba kéne belegondolnia, hogy ezek a lányok/fiúk tették naggyá,bár szerintem egyre inkább zsugorodni fog ha így folytatja......bah......azért nagyot csalódtam benne az utóbbi időben...........
2013. június 19. 15:03
Ágika21 lehet nem tudom remélem úgy van ahogy te mondod......
2013. június 19. 15:04
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5824 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline |
Ha nem bírja el, hogy rajonganak érte és megfogják a kezét akkor jobb ha visszavonul énekesi pályájáról. Bár nem lehet pontsan tudni mi történt azért biztos más módja is lett volna a dolognak. Meg minek ment olyan közel a ranjongókhoz.
2013. június 19. 15:10
Gondoltam hogy ennek is agyára fog menni a hírnév ..
2013. június 19. 15:17
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline |
Csalódtam...Először is ha nem bírja,hogy hozzá érnek a rajongói (akik ugyanolyan emberek mint ő) akkor minek sétálgat ott köztük?!!??-.-" Gondolhatná,hogy megfogják a kezét vagy valami. Leprás volt szegény rajongó vagy mi?? Akkora bűn,ha 2 másodpercnél tovább fogta a kezét??!Ha neki ez akkora trauma akkor jobb ha visszavonul,mert az ilyen nem érdemli meg,hogy szeressék,hogy tiszteljék azt amit csinál. Ki az,aki ezek után példaképnek nevezné??? Szerettem őt régen,mára már nem kedvelem,csak a zenéjét. Ami belőle lett attól már rosszul vagyok.-.- Semmi sikert nem érdemelne ezek után,ha ennyibe nézi a rajongóit,pedig ha ők nem lennének,és ők nem szeretnék akkor ő sehol a büdös életbe nem tartana ott,ahol! És még ezt is semmibe veszi....-.-
Biztosan neki is nagyon jól esett,amikor élete párja is kékre zöldre verte...Bár jó oké,ez még nem volt olyan nagy ütés,de akkor is...Ez a véleményem...kész.
Biztosan neki is nagyon jól esett,amikor élete párja is kékre zöldre verte...Bár jó oké,ez még nem volt olyan nagy ütés,de akkor is...Ez a véleményem...kész.
2013. június 19. 15:21
Gratulálok neki. Nem az a megoldás, hogy megüti. Ráadásul elkésik a koncertről.....
2013. június 19. 15:21
Szerintem az édes mindegy , hogy hová csapott azzal a mikrofonnal. Egy kis tiszteletet ő is adhatna a rajongóinak . hisz ők tették naggyá. És eleve ott voltak az őrök, az ő dolguk hogy intézkedjenek !!
2013. június 19. 15:39
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline |
Mit képzel magáról???!! Az a rajongó a pénzét adja,hogy láthassa őt , és elviseli Rihanna fülsüketítő nyávogását és az a hála , hogy fejbe___ssza csak mert megérintette mint általában minden második rajongó??!!
Meg kéne verni még egyszer..
Meg kéne verni még egyszer..
2013. június 19. 15:40
pfff nem is mondok inkább semmit. amúgy látszik az arcán milyen élvezettel csinálja a koncertet. de akkor miért nem vonul vissza? vagy legalább csak egy kis időre. senkinek nem fog hiányozni
2013. június 19. 15:42
Oké, eddig próbáltam védeni, de ez már mindennek a teteje... Kedveltem Rihannát, de ez k*rvára túlzás amit csinál. Hogy van képe megütni azokat, akik ténylegesen naggyá tették? A rajongói nélkül sehol sem lenne, erre úgy bánik velük mint a kutyával. Én már nem vagyok kíváncsi erre a nőre...
2013. június 19. 15:43
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline |
Ez nem rosszkislány-imidzs, hanem ez bunkóság! Hogy csinálhatott ilyet? O.o
2013. június 19. 15:43
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
Az egy dolog, hogy teljesen kifordult magából, de a biztonságiak is léphettek volna elöbb. Elég erőszakosaka rajongók, bár valóban nem következik ebből, hogy Ririnek pofozkodnia kell.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni