Öt hónap telt el azóta, hogy az amerikai énekesnő és kedvese együtt mutatkoztak a nyilvánosság előtt. Miley nem beszél a magánéletéről – más témákban viszont nagyon is nyitott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus és Liam Hemsworth elválaszthatatlanok
2013. június 20. 11:27
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Hát mert aztán baromi boldognak tűnnek a képeken, valóban.
2013. június 20. 11:33
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Annyira látszik, hogy nem boldogok és nem a fotósok miatt. Régen látszódott rajtuk, hogy szerelmesek, ma meg, mint két idegen.
Oké, adjunk új esélyt, újrakezdés, ezt én is támogatom, de ha valami ennyire nem jó, nem értem minek erőltetni. Ráadásul Liam-nek pont nem egy ilyen nőre van szüksége, legalábbis szerintem ebben a testvérére ütött és remélem hamarosan ő is belátja.
Oké, adjunk új esélyt, újrakezdés, ezt én is támogatom, de ha valami ennyire nem jó, nem értem minek erőltetni. Ráadásul Liam-nek pont nem egy ilyen nőre van szüksége, legalábbis szerintem ebben a testvérére ütött és remélem hamarosan ő is belátja.
2013. június 20. 11:33
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline |
nagyon boldognak tünnek
2013. június 20. 11:36
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline |
Liam milyen szőrös. : DDDD
2013. június 20. 11:36
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Úgy mennek egymás mellett, mint két idegen.
Miley nyilatkozata a Molly-ról is érdekfeszítő. Kár, hogy kivágták a cikkemből, de azt mondta, hogy neki akcentusa van, és ha ő azt mondja, hogy Miley, akkor az Molly-nak hangzik.
Miley nyilatkozata a Molly-ról is érdekfeszítő. Kár, hogy kivágták a cikkemből, de azt mondta, hogy neki akcentusa van, és ha ő azt mondja, hogy Miley, akkor az Molly-nak hangzik.
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
2013. június 20. 11:40
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
számomra megdöbbentő, hogy ilyen természetességgel fogadja el a kábszereket...nekem ez nagyon nem szimpi felfogás...
2013. június 20. 11:45
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (LexiCobain @ 2013.06.20. 11:40)
számomra megdöbbentő, hogy ilyen természetességgel fogadja el a kábszereket...nekem ez nagyon nem szimpi felfogás...
Talán meg kellene néznie a Trainspottingot és a Rekviem egy álomért, hogy lássa, nemcsak az alkohol képes pusztításra.
2 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Lucky5
2013. június 20. 12:01
Elég érdekesen néz ki Liam...Ennek örülök hogy elválaszthatatlanok,de a marihuánás véleménye Mileynak... Mint a kettő ugyan olyan káros!
2013. június 20. 12:02
A kábítószer nem káros? Istenem,hát ez jó nagy hülyeség.Nagyon sajnálom hogy Miley-nak ez róla a véleménye.Egyáltalán nem jó amit csinál.Örülök hogy Liam-mel minden oké de akkor is aggódom Miles miatt.
2013. június 20. 12:07
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Szerintem ez egy nagyon buta kijelentés volt a részéről.Nem kéne ennyire leminősítenie a füvet,ugyanis közel sem annyira veszélytelen,mint ahogy ő állítja.Attól meg nem lesz "menő",h eljátssza,h az alkoholban és a kábítószerben is annyi tapasztalata van,h már összehasonlítást tud tenni a kettő között...
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
2013. június 20. 12:09
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3504 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Liam helyében én már rég kidobtam volna Mileyt. Ha tényleg el fogja venni feleségül akkor egy nagy idióta...
2013. június 20. 12:10
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline |
Én azért nem venném ilyen félvállról a marihuánát, szerintem ezerszer károsabb mint az alkohol, az alkohol kis mennyiségben még "egészséges" is, a marihuána minden mennyiségben ártalmas, én egy olyan kisvárosban élek, ahol minden második ember büszkén vállalja , hogy marihuána FÜGGŐ! (véleményem szerint ez undorító... )
És ,ha iszol egy kis alkoholt attól nem válsz függővé , a marihuána az már más tészta...-azt mondják, vagy az első vagy a második alkalomnál már függővé teszi az embert! Ebből a nyilatkozatból is látszik , hogy Miley már egyáltalán nem a régi imádott Hannah Montana, talán soha nem is volt!! Liamet sem értem, egy ilyen férfi egy ilyen nő mellett!!..
Ahogy Jolie_77 én is ajánlanám neki a Trainspottingot és a Rekviem egy álomért...
És ,ha iszol egy kis alkoholt attól nem válsz függővé , a marihuána az már más tészta...-azt mondják, vagy az első vagy a második alkalomnál már függővé teszi az embert! Ebből a nyilatkozatból is látszik , hogy Miley már egyáltalán nem a régi imádott Hannah Montana, talán soha nem is volt!! Liamet sem értem, egy ilyen férfi egy ilyen nő mellett!!..
Ahogy Jolie_77 én is ajánlanám neki a Trainspottingot és a Rekviem egy álomért...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.