Maga Courtney Love adott engedélyt a rappernek, ami azért fura, mert Kurt Cobain özvegye korábban előszeretettel fenyegetett bárkit perrel, aki szóba hozta elhunyt férje zenekarát.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Nirvana egyik dalát dolgozza fel Jay-Z
2013. június 23. 20:44
2013. június 23. 20:45
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
erre nagyon kíváncsi leszek de ez a dal egy nagyon jó dal.egy tökéletes dal.és van egy olyan érzésem h Jay el fogja rontani.
2013. június 23. 20:48
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
ohh Istenem, ez remek hír, komolyan mondom: végig tiszta libabőr voltam és könnyezek még most is van jó oldala is, hogy Courtney nem ad engedélyt mindenkinek ilyesmire, hiszen nem mindenki képes hűen visszaadni, amit az én drágám megcsinált köszönet a cikkért, Courtneyy, bearanyoztad a napomat
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. június 23. 20:49
Na, erre kíváncsi leszek... Nem tudom elképzelni, hogy bárki is fel tudná dolgozni úgy, hogy az eredeti dal nagyszerűségének közelébe érhessen.
2013. június 23. 20:51
Egy ilyen ... rappernek mi köze van egy ilyen dalhoz?
Persze kíváncsi leszek hogy cseszi el a dalt....
Persze kíváncsi leszek hogy cseszi el a dalt....
2013. június 23. 20:59
Én a legtöbb esetben nem szeretem a feldolgozásokat, főleg, ha halott személyről van szó (mondjuk Kurt nem az egész Nirvana volt). Egy grunge stílusú dalból nem tudom, hogy Jay-Z mit tudna kihozni, hiszen még is más műfajban dolgozott a Nirvana és más műfajt képvisel ő is. Általában optimista vagyok, viszont ezzel kapcsolatban nincsenek jó előérzeteim.. hagyják már szegény dalt olyan stílusban, amilyenben megszületett, és ne tapossák szét a hagyatékokat.
2013. június 23. 21:29
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Atyaúristen! Hogy adhatta ez a nő áldását ilyesmire?? Ha a barátja, akkor sem. Egy rapperhez egyébként sem illik egy ilyen dalszöveg... Ez a dal csupa lázadás, düh. Egyébként az nem teljesen igaz hogy Courtney nem ad engedélyt semmire, hiszen pl. az Evanescence is feldolgozta a Heart Shaped Box dalát a Nirvanának. Mondjuk Amyék coverje legalább jó volt. Akkor gondolom ehhez is Courtney engedélye kellett.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.