Starity

A Nirvana egyik dalát dolgozza fel Jay-Z

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. június 23. 23:53 #41
- törölt felhasználó -    
Janet7 meghajolo.gif tulajdonképp mindent elmondtál amit én is gondoltam,mimt már említettem is fölösleges előre szídni egy olyan dalt ami még meg sem jelent, inkább mi Nirvana rajongók legyünk büszkék,hogy Kurt művészetét mai napig,rengeteg stílusban ismerik el,és inspirálódnak belőle!
1 felhasználónak tetszik: janet7
2013. június 24. 00:42 #42
sharkey
sharkey

Státusztake me down to the paradise city...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 797
Csatolások: 0
Azonosító: 131792
Remek. Csak ez hiányzott az életemből...
2013. június 24. 08:15 #43
luluuu
luluuu
visszatérő vendég

StátuszI belive,that we all fall down sometimes.
Hozzászólás: 413
Azonosító: 195771
Idézet (BieneMaja @ 2013.06.23. 23:06)
Kedves "Szélhámos". aki 'lenullázta' Jay-Z -t ő sem épp így gondolta, szerintem. Szívem, Jay-Z  rapper nem rockzenész, és az, hogy lop ez szöveget-függetlenül attól, hogy engedélyt kapott rá- olcsó dolog és a Nirvana egy legenda, a számaik legendása, nem lehet bele-beletúrni. mert biztosan rossz lesz a vége. hidd el nekem.

*pár hónappal később*

- Mi a kedvenc számod?
- Jay-Z - Smells Like Teen Spirit heart.gif
- Az igazából egy Nirvana feldolgozás sleep.gif
-Mi az a Nirvana? ohmy.gif

Na,kb így fog elsülni ..
4 felhasználónak tetszik: Pöttömke, MadHatter, hellorl, Jody
2013. június 24. 08:50 #44
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
@luluuu teljesen egyetértek!
1 felhasználónak tetszik: luluuu
2013. június 24. 09:36 #45
- törölt felhasználó -    
luluuu biggrin.gif Igen,körülbelül....Én egyszer pont ugyanezt játszottam le a hugommal,és borzasztóan kiborított! A folorida Good feeling-re (ami egyébként Etta James feldolgozás) közölte,hogy az az eredeti,mire én mondtam-nem szívem ez csak egy feldolgozás...Mire ő közölte-Ez híresebb,Etta James-t senki se ismeri! Na ezután a mondat után eldurrant az agyam!
Tényleg ennyi a baj valójában a feldolgozásokkal,hogy a mostani fiatalság ezt fogja az eredetiként kezelni.../Tisztelet a kivételnek/
2 felhasználónak tetszik: luluuu, janet7
2013. június 24. 09:43 #46
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
Most mit kell ezen hisztizni? Ha nem tetszik a feldolgozás, majd nem hallgatjátok, majd hallgatjátok az eredetit. Inkább örülnétek, mert mindenki jól jár, az eredeti szerzők is bőven kapják majd a jogdíjat és az eredeti verzió is vissza fog jönni a köztudatba, előre látom, hogy Jay Z sikere után a Nirvana szám is visszamászik a slágerlistákra.

Mellesleg Jay Z-t meg ne senkizzük már le, mikor egy Hip-Hop legenda, plusz eszméletlen producer. Courtney sem véletlenül ment ebbe bele, ő az RnB királya.
1 felhasználónak tetszik: hellorl
2013. június 24. 10:14 #47
luluuu
luluuu
visszatérő vendég

Idézet (Candy_attack @ 2013.06.24. 09:43)
Most mit kell ezen hisztizni? Ha nem tetszik a feldolgozás, majd nem hallgatjátok, majd hallgatjátok az eredetit. Inkább örülnétek, mert mindenki jól jár, az eredeti szerzők is bőven kapják majd a jogdíjat és az eredeti verzió is vissza fog jönni a köztudatba, előre látom, hogy Jay Z sikere után a Nirvana szám is visszamászik a slágerlistákra.
Mellesleg Jay Z-t meg ne senkizzük már le, mikor egy Hip-Hop legenda, plusz eszméletlen producer. Courtney sem véletlenül ment ebbe bele, ő az RnB királya.

Semmi szükségünk arra,hogy meggyalázzák a Nirvana-t ..Én amúgy is utálom a rappet,előre tudom,hogy utálni fogom. A Smells Like Teen Spirit egy Nirvana dal,egy rock himnusz,úgy volt tökéletes és hamisíthatatlan,ahogy a Nirvana előadta.DzséjZí féle nyikhaj pedig nem hinném,hogy ki tud hozni belőle valami értékelhetőt.Már most fáj tőle a fejem..
1 felhasználónak tetszik: Jolie_77
2013. június 24. 10:29 #48
luluuu
luluuu
visszatérő vendég

Idézet (GoKendra @ 2013.06.24. 09:36)
luluuu biggrin.gif Igen,körülbelül..Én egyszer pont ugyanezt játszottam le a hugommal,és borzasztóan kiborított! A folorida Good feeling-re (ami egyébként Etta James feldolgozás) közölte,hogy az az eredeti,mire én mondtam-nem szívem ez csak egy feldolgozás...Mire ő közölte-Ez híresebb,Etta James-t senki se ismeri! Na ezután a mondat után eldurrant az agyam!
Tényleg ennyi a baj valójában a feldolgozásokkal,hogy a mostani fiatalság ezt fogja az eredetiként kezelni.../Tisztelet a kivételnek/

Én meg hallgattam egy rockdalt,már nem is emlékszem melyiket,egyik barátnőm meg kikapcsolta (!),és betette valamelyik feldolgozást valami DJ-től (!!),hogy ez mennyivel jobb. Hát ,mondanom sem kell,mekkora f@s volt.

Egyébként az én barátaim minden zenét meghallgatnak,minden DJt,meg diszkós tuctuc-okat,meg rappet, miközben Nirvanát,GN'R-t meg metált is hallgatnak biggrin.gif
2013. június 24. 10:30 #49
luluuu
luluuu
visszatérő vendég

Idézet (meyah_ @ 2013.06.24. 08:50)
@luluuu teljesen egyetértek!

Köszönöm ! smileeee.gif
2013. június 24. 10:34 #50
- törölt felhasználó -    
Szerintem ehhez a dalhoz nem kellene hosszá nyúlni,de azt csinálnak amit akarnak.
2013. június 24. 10:35 #51
VictorieLeon01
VictorieLeon01
unikornis♥

Státuszoff
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 368
Azonosító: 172377
luluuu teljesen egyetértek!
2013. június 24. 11:58 #52
strawberryy
strawberryy

StátuszParis is not a city, it's a world
Hozzászólás: 945
Csatolások: 1
Azonosító: 201136
Nem értem, hogy az ilyen nagyszerű dalokat miért kell mindenkinek feldolgoznia, aztán a többi hülye aki ezt a feldolgozást hallgatja, ezt se tudja ki az eredeti előadó...
2013. június 24. 12:24 #53
hellorl
hellorl
alksldjskd
Hozzászólás: 1577
Csatolások: 82
Azonosító: 129677
Majd ha kijön a teljes dal, akkor lehetne véleményt alkotni a dalról, így csak üres puffogás az egész. Az eredeti dal, az eredeti előadótól mindig is jobb lesz, efelől semmi kétségem nincs... de Jay-Z szerintem pont nem az az ember, aki elront dolgokat. biggrin.gif Nem kell rajongani érte, de azért ő még mindig a legjobbak között van. Össze sem hasonlítható a mai előadókkal. Fura, mert én általában szeretem, ha két össze nem illő műfajból raknak össze egy dalt, én kíváncsian várom.
Jöjjön már a július 4-e, hogy hallhassam az albumot. Pharrell, Swizz és Timbo dolgozik egyszerre az albumon, szóval így végképp nem hiszem azt, hogy tönkretennék a Nirvana művét. Külön-külön is ahwww, de így négyen zseniális munkát adnak ki, tudom.
1 felhasználónak tetszik: janet7
2013. június 24. 12:39 #54
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Jó gyerekek, azért nem kéne úgy tenni, mintha a Nirvana valami alig ismert, underrated valami lenne, főleg a Smells Like... Nagyon kő alatt élőnek kell lenni ahhoz, hogy az a bizonyos párbeszéd létrejöhessen biggrin.gif Ha akad is ilyen, csak röhögnek rajtuk és semmiképp nem ez a többség.
2013. június 24. 14:06 #55
kis_zsú
kis_zsú

Státusz"Minél jobban nézel ki, annál többet látsz be." Victor Ward
Hozzászólás: 845
Azonosító: 131186
Jay-Z a közelébe sem ér a Nirvanának. Szerintem ez hülye ötlet, ha lenne esze, akkor maga mondaná azt, hogy nem csinálja meg.
2013. június 24. 14:22 #56
- törölt felhasználó -    
Ritka ugyan, de azért volt és van rá példa, hogy az átdolgozás sokkal jobban sikerül és ismertebb lesz, mint az eredeti dal. Vegyük csak például az I Will Always Love You c. dalt, amit az emberiség aligha nem 98%-a Whitney Houstonhoz köt, pedig ez a dal egy 73-as Dolly Parton dal, amely még a maga korában sem volt sem sláger, sem siker. Whitney tette klasszikussá, vagy a Badfinger féle Whitout You, amelyet Mariah Carey hangja koronázott meg. Amíg meg sem jelent a dal, addig kár fanyalogni. Jay-Z egyáltalán nem divatrapper, csak aki nem élt a 90's években az, sz*rt se tud róla. Nem is említhető egy lapon a mostani bohócokkal, hadarógépekkel. A Nirvana is dolgozott át dalokat, csak hát ugye a Nirvana az Nirvana és őt szentek és sérthetetlenek. Nehogy már csorba essen a legendán! dry.gif
1 felhasználónak tetszik: hellorl
2013. június 24. 16:14 #57
CrainRock
CrainRock
visszatérő vendég

StátuszUnd wenn mir nachts die Sonne scheint ist niemand da der mit mir weint.
Hozzászólás: 124
Azonosító: 189653
Nirvana az egyik kedvenc zenekarom..
Remélem komolyan gondolta, hogy feldolgozza.
2013. június 24. 17:51 #58
beatrixee
beatrixee
visszatérő vendég
Hozzászólás: 100
Azonosító: 192443
Érdekes lesz biztosan ,várom már:)
2013. június 24. 18:53 #59
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
Hát persze, hogy a Smells Like Teen Spirit, olyan érzésem van néha, mintha csak ez az egy száma lett volna a Nirvananak. Pfff 110.gif A feldolgozások többnyire balul sülnek el, pláne ha nem egy kategóriába sorolható a két előadó. Meglátjuk mit kezd egy rapper, egy rock dallal.
2013. június 24. 19:20 #60
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3095
Azonosító: 123383
Norah: Mivel én írtam, hogy Jay Z divatrapper, így reagálnék arra, amit írtál. Éltem a kilencvenes években, mivel a nyolcvanas évek közepén születtem, így tudom, hogy miről vakerálok. 1996 óta napi szinten foglalkoztam a rappel, ugyanis Tupac Shakur és Notorius B.I.G halála akkora figyelemfelkeltés volt számomra, hogy felfedeztem magamnak a műfajt. Na, ők rapperek voltak, életre halálra. Szóval elhiheted, hogy Jay Z-t is ismerem a kilencvenes évek vége óta és igenis divatrapper. Kanye West és ő kezet rázhatnak, nem véletlenül oly' nagy barátok. Divatrapper továbbá 50 Cent, Snopp Lion, Puff "P.Diddy" Daddy is. Elbújhatnak Dr.Dre mögött. Jay Z az utóbbi években producerkedik inkább, de néha azért ránk ömleszti a mocskot, nehogy elfogyjon a sok semmivel megkeresett dollár milliárd. Igen, a Nirvana is dolgozott fel számokat, de nem csinált belőlük műfaj idegen kreálmányt. Egy csipet pluszt adott az amúgy fergeteges David Bowie számhoz is. A Nirvana nem szent, szó sincs róla. Ellenben az, amit művelt a nagyságos Jay Z úr a lentebb említett előadók dalaival az nonszensz. Ja, és halkan jegyzem meg, hogy Kurt és Amy is a 27-es klub tagja( biztosan nem reklámfogás, csupa véletlen az ilyen biggrin.gif), tehát halott...kezdek félni, hogy ezek után a The Doors jön. 110.gif
1 felhasználónak tetszik: Jolie_77
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Jay-Z Jay-Z 1310.