A Nirvana egyik dalát dolgozza fel Jay-Z
2013. június 23. 23:53
Janet7 tulajdonképp mindent elmondtál amit én is gondoltam,mimt már említettem is fölösleges előre szídni egy olyan dalt ami még meg sem jelent, inkább mi Nirvana rajongók legyünk büszkék,hogy Kurt művészetét mai napig,rengeteg stílusban ismerik el,és inspirálódnak belőle!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. június 24. 08:15
luluuuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 413 Csatolások: 0 Azonosító: 195771 offline |
Idézet (BieneMaja @ 2013.06.23. 23:06)
Kedves "Szélhámos". aki 'lenullázta' Jay-Z -t ő sem épp így gondolta, szerintem. Szívem, Jay-Z rapper nem rockzenész, és az, hogy lop ez szöveget-függetlenül attól, hogy engedélyt kapott rá- olcsó dolog és a Nirvana egy legenda, a számaik legendása, nem lehet bele-beletúrni. mert biztosan rossz lesz a vége. hidd el nekem.
*pár hónappal később*
- Mi a kedvenc számod?
- Jay-Z - Smells Like Teen Spirit
- Az igazából egy Nirvana feldolgozás
-Mi az a Nirvana?
Na,kb így fog elsülni ..
2013. június 24. 09:36
luluuu Igen,körülbelül....Én egyszer pont ugyanezt játszottam le a hugommal,és borzasztóan kiborított! A folorida Good feeling-re (ami egyébként Etta James feldolgozás) közölte,hogy az az eredeti,mire én mondtam-nem szívem ez csak egy feldolgozás...Mire ő közölte-Ez híresebb,Etta James-t senki se ismeri! Na ezután a mondat után eldurrant az agyam!
Tényleg ennyi a baj valójában a feldolgozásokkal,hogy a mostani fiatalság ezt fogja az eredetiként kezelni.../Tisztelet a kivételnek/
Tényleg ennyi a baj valójában a feldolgozásokkal,hogy a mostani fiatalság ezt fogja az eredetiként kezelni.../Tisztelet a kivételnek/
2013. június 24. 09:43
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Most mit kell ezen hisztizni? Ha nem tetszik a feldolgozás, majd nem hallgatjátok, majd hallgatjátok az eredetit. Inkább örülnétek, mert mindenki jól jár, az eredeti szerzők is bőven kapják majd a jogdíjat és az eredeti verzió is vissza fog jönni a köztudatba, előre látom, hogy Jay Z sikere után a Nirvana szám is visszamászik a slágerlistákra.
Mellesleg Jay Z-t meg ne senkizzük már le, mikor egy Hip-Hop legenda, plusz eszméletlen producer. Courtney sem véletlenül ment ebbe bele, ő az RnB királya.
Mellesleg Jay Z-t meg ne senkizzük már le, mikor egy Hip-Hop legenda, plusz eszméletlen producer. Courtney sem véletlenül ment ebbe bele, ő az RnB királya.
hellorl
2013. június 24. 10:14
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 413 Csatolások: 0 Azonosító: 195771 offline |
Idézet (Candy_attack @ 2013.06.24. 09:43)
Most mit kell ezen hisztizni? Ha nem tetszik a feldolgozás, majd nem hallgatjátok, majd hallgatjátok az eredetit. Inkább örülnétek, mert mindenki jól jár, az eredeti szerzők is bőven kapják majd a jogdíjat és az eredeti verzió is vissza fog jönni a köztudatba, előre látom, hogy Jay Z sikere után a Nirvana szám is visszamászik a slágerlistákra.
Semmi szükségünk arra,hogy meggyalázzák a Nirvana-t ..Én amúgy is utálom a rappet,előre tudom,hogy utálni fogom. A Smells Like Teen Spirit egy Nirvana dal,egy rock himnusz,úgy volt tökéletes és hamisíthatatlan,ahogy a Nirvana előadta.DzséjZí féle nyikhaj pedig nem hinném,hogy ki tud hozni belőle valami értékelhetőt.Már most fáj tőle a fejem..
Jolie_77
2013. június 24. 10:29
Idézet (GoKendra @ 2013.06.24. 09:36)
luluuu Igen,körülbelül..Én egyszer pont ugyanezt játszottam le a hugommal,és borzasztóan kiborított! A folorida Good feeling-re (ami egyébként Etta James feldolgozás) közölte,hogy az az eredeti,mire én mondtam-nem szívem ez csak egy feldolgozás...Mire ő közölte-Ez híresebb,Etta James-t senki se ismeri! Na ezután a mondat után eldurrant az agyam!
Én meg hallgattam egy rockdalt,már nem is emlékszem melyiket,egyik barátnőm meg kikapcsolta (!),és betette valamelyik feldolgozást valami DJ-től (!!),hogy ez mennyivel jobb. Hát ,mondanom sem kell,mekkora f@s volt.
Egyébként az én barátaim minden zenét meghallgatnak,minden DJt,meg diszkós tuctuc-okat,meg rappet, miközben Nirvanát,GN'R-t meg metált is hallgatnak
2013. június 24. 10:34
Szerintem ehhez a dalhoz nem kellene hosszá nyúlni,de azt csinálnak amit akarnak.
2013. június 24. 10:35
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline |
luluuu teljesen egyetértek!
luluuu
2013. június 24. 11:58
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline |
Nem értem, hogy az ilyen nagyszerű dalokat miért kell mindenkinek feldolgoznia, aztán a többi hülye aki ezt a feldolgozást hallgatja, ezt se tudja ki az eredeti előadó...
luluuu
2013. június 24. 12:24
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline |
Majd ha kijön a teljes dal, akkor lehetne véleményt alkotni a dalról, így csak üres puffogás az egész. Az eredeti dal, az eredeti előadótól mindig is jobb lesz, efelől semmi kétségem nincs... de Jay-Z szerintem pont nem az az ember, aki elront dolgokat. Nem kell rajongani érte, de azért ő még mindig a legjobbak között van. Össze sem hasonlítható a mai előadókkal. Fura, mert én általában szeretem, ha két össze nem illő műfajból raknak össze egy dalt, én kíváncsian várom.
Jöjjön már a július 4-e, hogy hallhassam az albumot. Pharrell, Swizz és Timbo dolgozik egyszerre az albumon, szóval így végképp nem hiszem azt, hogy tönkretennék a Nirvana művét. Külön-külön is ahwww, de így négyen zseniális munkát adnak ki, tudom.
Jöjjön már a július 4-e, hogy hallhassam az albumot. Pharrell, Swizz és Timbo dolgozik egyszerre az albumon, szóval így végképp nem hiszem azt, hogy tönkretennék a Nirvana művét. Külön-külön is ahwww, de így négyen zseniális munkát adnak ki, tudom.
janet7
2013. június 24. 12:39
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Jó gyerekek, azért nem kéne úgy tenni, mintha a Nirvana valami alig ismert, underrated valami lenne, főleg a Smells Like... Nagyon kő alatt élőnek kell lenni ahhoz, hogy az a bizonyos párbeszéd létrejöhessen Ha akad is ilyen, csak röhögnek rajtuk és semmiképp nem ez a többség.
2013. június 24. 14:22
Ritka ugyan, de azért volt és van rá példa, hogy az átdolgozás sokkal jobban sikerül és ismertebb lesz, mint az eredeti dal. Vegyük csak például az I Will Always Love You c. dalt, amit az emberiség aligha nem 98%-a Whitney Houstonhoz köt, pedig ez a dal egy 73-as Dolly Parton dal, amely még a maga korában sem volt sem sláger, sem siker. Whitney tette klasszikussá, vagy a Badfinger féle Whitout You, amelyet Mariah Carey hangja koronázott meg. Amíg meg sem jelent a dal, addig kár fanyalogni. Jay-Z egyáltalán nem divatrapper, csak aki nem élt a 90's években az, sz*rt se tud róla. Nem is említhető egy lapon a mostani bohócokkal, hadarógépekkel. A Nirvana is dolgozott át dalokat, csak hát ugye a Nirvana az Nirvana és őt szentek és sérthetetlenek. Nehogy már csorba essen a legendán!
hellorl
2013. június 24. 18:53
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline |
Hát persze, hogy a Smells Like Teen Spirit, olyan érzésem van néha, mintha csak ez az egy száma lett volna a Nirvananak. Pfff A feldolgozások többnyire balul sülnek el, pláne ha nem egy kategóriába sorolható a két előadó. Meglátjuk mit kezd egy rapper, egy rock dallal.
2013. június 24. 19:20
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Norah: Mivel én írtam, hogy Jay Z divatrapper, így reagálnék arra, amit írtál. Éltem a kilencvenes években, mivel a nyolcvanas évek közepén születtem, így tudom, hogy miről vakerálok. 1996 óta napi szinten foglalkoztam a rappel, ugyanis Tupac Shakur és Notorius B.I.G halála akkora figyelemfelkeltés volt számomra, hogy felfedeztem magamnak a műfajt. Na, ők rapperek voltak, életre halálra. Szóval elhiheted, hogy Jay Z-t is ismerem a kilencvenes évek vége óta és igenis divatrapper. Kanye West és ő kezet rázhatnak, nem véletlenül oly' nagy barátok. Divatrapper továbbá 50 Cent, Snopp Lion, Puff "P.Diddy" Daddy is. Elbújhatnak Dr.Dre mögött. Jay Z az utóbbi években producerkedik inkább, de néha azért ránk ömleszti a mocskot, nehogy elfogyjon a sok semmivel megkeresett dollár milliárd. Igen, a Nirvana is dolgozott fel számokat, de nem csinált belőlük műfaj idegen kreálmányt. Egy csipet pluszt adott az amúgy fergeteges David Bowie számhoz is. A Nirvana nem szent, szó sincs róla. Ellenben az, amit művelt a nagyságos Jay Z úr a lentebb említett előadók dalaival az nonszensz. Ja, és halkan jegyzem meg, hogy Kurt és Amy is a 27-es klub tagja( biztosan nem reklámfogás, csupa véletlen az ilyen ), tehát halott...kezdek félni, hogy ezek után a The Doors jön.
Jolie_77
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.