Az amerikai énekesnő-színésznő kedden lépett fel Jimmy Kimmel műsorában, hogy a legújabb kislemezét népszerűsítse – bugyiban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus bugyiban ment Jimmy Kimmelhez
2013. június 26. 22:10
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4621 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline |
Szerintem nagyon szép volt, és csodás a hangja élőben is
1 felhasználónak tetszik:
Average Girl
2013. június 26. 22:12
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline |
Van még ennél lejjebb?
2013. június 26. 22:15
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Jesszus most miért kell megint a feszültséget csinálni az itteni emberek között??? Na de mind1...
Amúgy meg Miley már többször is viselt olyan fajta (vagy hasonló) alsót... És szerintem semmi gond sincs vele
Amúgy meg nagyon szuperül adta elő a dalokat.. Már hiányzott, hogy élőben halhassam..
Amúgy meg Miley már többször is viselt olyan fajta (vagy hasonló) alsót... És szerintem semmi gond sincs vele
Amúgy meg nagyon szuperül adta elő a dalokat.. Már hiányzott, hogy élőben halhassam..
2013. június 26. 22:16
Szégyelheti magát! Annyira erőltetett már nála ez az erotikusnak, szexisnek hiszem magam imidzs. Valaki már aztán igazán felvilágosíthatnán, ha már semmi önkritikája nincs, hogy nem szexi látszatot kelt, hanem egy ízléstelen, rosszerkölcsű, feslett nőcskéjét. Ha tehetséges lenne, nem kellene bugyiban flangálnia és rendellenesen kelletnie magát a klipjeiben csak azért, hogy felfigyeljenek rá.
2013. június 26. 22:16
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Értjük, hogy felnőtt már, de azért nem kell ennyire lejjebb adnia, átvitt értelemben és konkrétan szó szerint is! Egyébként nem tetszik az új stílusa! :/
Beyla
2013. június 26. 22:18
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline |
Undormány lett ebből a csajból
2013. június 26. 22:18
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline |
Miley már egyre lejjebb zuhan, tehetséges énekesnő, régen nagyon szerettem, a zenéje se rossz, de a viselkedése...hát én megértem, hogy leakarja vetni magáról a Disney-s énjét, de azt nem csak így lehet.
2013. június 26. 22:24
Idézet (Mester Diána @ 2013.06.26. 22:24)
Ez akkor hülyeség.. nem bugyiba ment, hanem egy rövid nadrág..igaz nagyon rövid volt de ennyi.. és akkor mivan?
Az, hogy Mileyt a Disney miatt igen is szeretik az ilyen 8 - 10 éves fiatalok, akiknek ez nem jó példa. Felőlem anyaszült meztelenül is mehetett volna, lassan 16 éves fejjel lesz*rom, hogy mivel hívja fel magára a figyelmet, de szerintem egy gyereket nem kell erre buzdítani. És oké, most jöhet, hogy pont a Disneyt akarja elfeledtetni, meg hogy nem 8 éves rajongói legyenek, de szerintem ezt csak olyan mondja, aki nem képes belátni, hogy Miley süllyed. Félreértések elkerülése végett mondom, én szeretem őt, de a viselkedése egyre inkább átfordul a szánalom kategóriába.
Idézet (Baybee @ 2013.06.26. 22:34)
Néha szellőztetni is kell
Elismerem, ez most nagyon jó volt.
Beyla
2013. június 26. 22:24
Mester Diánaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 154630 offline |
Ez akkor hülyeség.. nem bugyiba ment, hanem egy rövid nadrág..igaz nagyon rövid volt de ennyi.. és akkor mivan?
Average Girl
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.