Idézet (holembo @ 2013.06.27. 14:45)
Milyen jól tudod a számok sorrendjét Ez már haladás. A kiadó írta, hogy 8 millió, nem én találom ki, mert nekem rohadt mindegy, hogy mennyi, ha tetszik az ami a korongon van. XDD igen elég nagy reklámot csináltak neki és valóban kicsit mást várt az ember, de hogy az MDNA jobb? D Nem volt olyan kritikus, aki jót írt volna róla. Nem is csodálom mert semmirevaló lemez . Te is véded madonnát, o.O Az, hogy ilyenekkel jössz, hogy rusnya. vagy travi... És? És akkor mivan? Mégis elérte a célját és gyakorlatilag bármit megtehet, ezzel szemben Rihanna, ... lehet, hogy szép, sőt nagyon is szép De soha nem lesz elismert és tekintélye sincs ... Mert ő ennyire képes, vagyis a producerei ennyire... fahangú? Sokkal jobban énekel mint Madonna, vagy Rihanna együttvéve Madonnának nem az éneklésben rejlik az ereje Rihannában meg semmi nem rejlik
Idézet
Milyen jól tudod a számok sorrendjét Ez már haladás.
Mire nem való az internet?
A kiadó hazudik, hidd el. A 7. héten már a Top 10-ben sem volt a BTW, szóval onnantól, pár tízezres heti eladással lehetetlenség 8 milliós lemezeladást produkálni. A kiadónak pedig muszáj valamit hazudnia. Nem hagyhatják, hogy napjaink legmegcsináltabb sztárocskája kudarcot valljon, miközben tízmilliók követik. Akkor is, ha ennek zöme kamukövető. Hidd el, hogy az Arpop is azért csúszik. Még rosszabbul járna, mint a a BTW. Végül nem lesz belőle semmi.
Idézet
Sokkal jobban énekel mint Madonna, vagy Rihanna együttvéve
- ez pedig már megint tényleg csak ízlés kérdése. Madonnának és Rihannának is gazdagabb, kifejezőbb hangja van, mint Gagának. Gaga a magas hangoknál ordít, nem tud hajlítani, rugalmatlan hangú, szóval fahang. Idézet
Madonnának nem az éneklésben rejlik az ereje
Naívabb vagy, mint gondoltam, ha azt hiszed Gagának igen. Inkább a plagizálásban, lopkodásban. Gaga meg sem közelíti azt a szintet, amit egy igazi énekesnő (Whitney, Mariah, Beyonce, Celine). Innentől befejeztem a veled való értelmetlen vitát. Maradj csak elvakult! Nem érdekelsz.