Így ünnepelt Ariana Grande
2013. június 27. 20:58
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Egyre gyakrabban van cikk Ari-ról aminek örülök. Még többet!!! Az viszont furcsa, hogy Harry Potter-re épült a buli Ez olyan mint az Ottalvós buli című filmben, amikor katicabogaras partyt akartak csapni. Azt tudom, hogy Ariana Harry Potter rajongó, de akkor is...már 20 éves. Már én is kinőttem belőle. (jó, én nem is voltam olyan nagy rajongó, meg nem is láttam mindegyik részét, de na). Azért elég sokat is költhettek a bulira, főleg, hogy még tűzijátékot is kapott. Irigylem. Nekem sose volt egy bulim se megtartva. De azért örülök, hogy jól érezte magát. Megérdemli.
2013. június 27. 21:00
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Happy B-day!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
2013. június 27. 21:05
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline |
Nagyon boldogot neki
2013. június 27. 21:12
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline |
Boldogat neki:)
2013. június 27. 21:30
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
boldog szülinapot utólag is
2013. június 27. 21:39
"...de sajnos Victoria Justice most épp turnézik, így nem tudott részt venni az ünneplésen, Avan Jogia pedig épp forgat, viszont mindketten felköszöntötték Arianét Twitteren és ajándékot is küldtek neki."
Viszonyuk ismeretében szerintem Vicky akkor se ment volna el, ha nem turnézna. Avan pedig valóban felköszöntötte - ahogy Nettie-t is - de Vickytől semmi ilyet nem láttam és nem is csodálom, Ari nemrégiben megint beszólt neki Twitteren. Ezenkívül emlékszem Vicky szülinapjára: mindenki kitörő örömmel köszöntötte Twitteren, Ari viszont csak jóformán odavetett valamilyen köszöntést, inkább kötelességből.
Nagyon szomorú, hogy ide jutott a viszonyuk, mert gyakorlatilag mindenki jóban van mindenkivel - V mint Viktóriások egymással és az iCarly-sokkal is - csak ők ketten nem.
Viszonyuk ismeretében szerintem Vicky akkor se ment volna el, ha nem turnézna. Avan pedig valóban felköszöntötte - ahogy Nettie-t is - de Vickytől semmi ilyet nem láttam és nem is csodálom, Ari nemrégiben megint beszólt neki Twitteren. Ezenkívül emlékszem Vicky szülinapjára: mindenki kitörő örömmel köszöntötte Twitteren, Ari viszont csak jóformán odavetett valamilyen köszöntést, inkább kötelességből.
Nagyon szomorú, hogy ide jutott a viszonyuk, mert gyakorlatilag mindenki jóban van mindenkivel - V mint Viktóriások egymással és az iCarly-sokkal is - csak ők ketten nem.
2013. június 27. 22:23
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
Boldog volt a szülinapja, úgy látszik! ^^♥
2013. június 27. 22:26
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Utólag is boldog születésnapot Ariana-nak. :]
Kapcsolódó sztárok
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Nagyon cukik együtt.
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Az SMS-ek szerint a színésznő hívta oda, amikor szoptatott.
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Még tovább bonyolódik az ügy.
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Új frizurával kapták lencsevégre.
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Posztolt a dráma után a modell.
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Meglepő dolgot árult el az énekesnő.