Rihanna újabb botrányos fotót töltött fel magáról
2013. június 28. 13:06
Dorcii1215új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.31. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 188771 offline |
Ennek elmentek otthonról! Az biztos Xd :/
2013. június 28. 13:10
Nem mutat jó példát a rajongóinak. Elhiszem hogy ez az egyik hobbija, de közhirré tenni azért sok(k).
2013. június 28. 13:25
Egyre szánalmasabb,lassan bíbör szintjére zuhan(már ott is van).
2013. június 28. 13:26
Ezt minek tölti fel? Hogy lássa mindenki milyen hülye? Nem csodálkoznék ha lecsökkenne a rajongó tábora.
2013. június 28. 13:29
Izé12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 470 Csatolások: 60 Azonosító: 188801 offline |
Bisztos vagyok benne, h itt Starityn nincs eggyetlen olyan ember sem aki direkt csinál baromságokat a hec kedvéért .Sőt, teljes meggyőződésem, h ezen az oldalon csak VIP-s, előkellő, etikettet betaró emberek vannak akik teljes felháborodással nézik h Rihanna hülyül 2 füvescuccal és 2 öngyújtóval. Komolyan mindenki olyat ír mintha ez a mai világban olyan ritka dolog lenne, h az ember füvezik, cigizik, drogozik...stb. Egyeseken nagyon látszódnak a felfogási nehézségek.
2013. június 28. 13:38
Nem értem mi oka van arra, hogy ezt tegye magával, de legalább ne mutatná ezt a rajongóinak. -.-" Remélem nincs olyan hülye, aki követendő példaként tekint rá.
2013. június 28. 13:40
Rihanna már fényévekre jár attól a szótól hogy példakép. Egyre csak lejjebb és lejjebb süllyed, amikor már azt hisszük hogy ennél mélyebb és ocsmányabb dolgot nem tehet, mindig jön egy még nagyobb ökörséggel. De egyébként meg, magasról tenni kéne rá, hogy hogyan tolja el ilyen fitatalon az életét. Biztos feltűnési viszketegsége van + unatkozik. Legrosszabb párosítás! Azt hisszük, hogy sok esetben az ész a kor előrehaladtával jön meg, nos, azért van egy-két ember, aki erre erősen rácáfol...
2013. június 28. 13:40
Nagyon értelmes lett ő is, már nem tudja mire költeni a pénzét.
2013. június 28. 13:43
Az a saját privát dolga,hogy jointot szív, nem a mi dolgunk. De hogy erre még büszke is ?
2013. június 28. 13:43
Rihanna hangját szeretem, de a viselkedését gyűlölöm. és még ezzel ,,menőzik" is, és képeket tölt fel magáról. annyira h*lye
2013. június 28. 13:45
csak ökörködött. ha meg akarná gyújtani őket, nem fél méterre tartaná a cigitől az öngyújtót. egyébként még ha el is szívta, semmi illegálisat nem csinált, aki meg ezeken a képeken felbuzdulva áll neki füvezni, az kérjen két atyai pofont valamelyik hozzátartozójától. ennyi.
2013. június 28. 13:46
lázadóvirágszálúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.27. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 204615 offline |
Ez a kép már régóta fent van az instagramján! Igazából nagyon szomorú vagyok hogy ilyeneket csinál,szerintem jobban teszi ha lemond a nagy álmáról : a szülésről!!!!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.