Az amerikai énekesnőt ezúttal egy vallási közösség támadja: véleményük szerint Taylor Swift egy r*banc és bojkottálni fogják a koncertjét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Baptista templom támadja Taylor Swiftet
2013. június 29. 11:42
Nem igaz,hogy nem lehet már békén hagyni!
Őt magát nem szeretem,csak a dalait,de ez a sok kritizálás már nagyon idegesít. Végre békén hagyhatnák már.
Amiket meg ezek írtak róla...hát pfff...
Senki ne is csodálkozzon,ha 1x összeomlik vagy még rosszabb.
Őt magát nem szeretem,csak a dalait,de ez a sok kritizálás már nagyon idegesít. Végre békén hagyhatnák már.
Amiket meg ezek írtak róla...hát pfff...
Senki ne is csodálkozzon,ha 1x összeomlik vagy még rosszabb.
2013. június 29. 11:43
Teljesen igazuk van abban, hogy előadja a szentet, aztán meg minden másnap új pasija van.
Szánalmas a csaj.
2013. június 29. 11:43
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Oké, nekem sem a kedvencem, de ez azért túlzás. Vannak nála sokkal rosszabb példaképek úgymond.
2013. június 29. 11:45
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Miért piszkálják állandóan??????????????????
o.O
2013. június 29. 11:48
|
|
Fannii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 723 Csatolások: 653 Azonosító: 187982 offline
|
Mekkora hülyeség. Egy baptista szervezet mért használ olyan szavakat, hogy r*banc?! És ahogy Taylorról meg az apjáról beszélnek az is undorító. Miért kell valakit a magánélete miatt ennyire utálni, mikor senkinek semmi köze sincs hozzá? Ez a szervezet is csak így akart a médiában figyelmet kapni, hogy Taylort alázza.
2013. június 29. 11:49
Oké. Nekem sem a kedvencem a csaj, de attól miért kell rá ilyet mondani? Már én unom, hogy folyton támadják! :/
2013. június 29. 11:50
|
|
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline
|
szerintem ez szánalmas, hogy egy templomi közösség így vélekedik valakiről
2013. június 29. 11:54
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
A twitterén koncerttel kapcsolatos dolgokat ír ki, megköszöni a közönségnek és a meglepetésvendégeknek, hogy ott voltak. Személyes képeket szokott feltenni, vagy random hülyeségeket ír ki, mint például Az a pillanat, amikor veszel egy ollót és próbálod kinyitni, de nem tudod, mert NINCS OLLÓD. De amúgy az üzenetei nagyjából 90%-ában a macskájáról beszél és tesz közzé képeket. Tényleg a r#banckodást népszerűsíti.
2013. június 29. 11:56
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
má le lehetne szállni róla -.- én se szeretem annyira de nemértem mért kell mindigy csesztetni -.-
2013. június 29. 11:56
|
|
Beba13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.02. Hozzászólás: 1828 Csatolások: 11103 Azonosító: 119256 offline
|
Nem szeretem őt, de ez már tényleg sok. Szerintem pont, hogy alapból nem viselkedik r*bancként, hanem jókislányként, ami képmutatás ahhoz képest, amilyen valójában lehet, de ezért már tényleg ne b*szogassák.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Itt a bizonyíték a románcra.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.

0 felhasználónak tetszik: