Mindannyiunk számára nagyon fontos a megfelelő fogápolás, hiszen egy ragyogó mosoly máris szebbé teheti a napunkat! Cikkünkben adunk néhány ötletet, hogyan érdemes fogunkat rendben tartani és mire kell vigyázni!
A teljes cikkhez kattints ide!
Így ápold a fogaidat!
2013. július 01. 16:34
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2013. július 01. 16:37
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
köszi a hasznos cikket
2013. július 01. 16:41
Meg kell mondjam, tényleg nagyon hasznos ez a cikk.
2013. július 01. 16:44
|
|
L.Kicsilánykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 176720 offline
|
nem igazán szeretem a sajtot csak amikor olvadt
2013. július 01. 17:14
|
|
Taylor Swift Fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 204959 offline
|
Jó cikk lett!
2013. július 01. 17:18
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Wow
ismét nagyon jó cikk lett Lexi-től
Nekem most nyáron kell mennem a fogorvoshoz, mert veszik ki egy fogam...
Nagyon félek.
Én a fehérítést már próbáltam itthon szódabikarbónával de nekem nem hatott. Legalább is nem láttam semmi változást. Egyszer pedig véletlen megdörzsöltem az ínyem a szódabikarbónás fogkefével és azóta nagyon érzékeny egy helyen.
Nekem most nyáron kell mennem a fogorvoshoz, mert veszik ki egy fogam...
Én a fehérítést már próbáltam itthon szódabikarbónával de nekem nem hatott. Legalább is nem láttam semmi változást. Egyszer pedig véletlen megdörzsöltem az ínyem a szódabikarbónás fogkefével és azóta nagyon érzékeny egy helyen.
2013. július 01. 17:21
|
|
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline
|
Köszönet a cikkért. Ezekre általában odafigyelek, de a sajtról nem tudtam... De most már tudom.
2013. július 01. 17:36
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Nem tudom, ki-milyen fogorvoshoz jár, de nekünk anno az iskolai fogászatok alkalmával mindig elmondták az alapvető dolgokat a fogmosással kapcsolatban. Ha pedig valamit rosszul tudott valaki, kijavították... (manapság ez nem divat?)
Nyilván minden étkezés után ajánlatos LENNE, de még ha lehetőségünk is lenne rá, hogy minden evés/ivás után fogat mossunk, az sem lenne egészséges. Ugyanis a túl gyakori fogtisztítás is ugyanúgy káros...
Ez az íny-mosás nem biztos, hogy jó ötlet, mert ha megsérül az íny, akkor eltart egy darabig, mire begyógyul, ráadásul evés-iváskor a szájban lévő sebnek sem használ a sok kajamaradék például. Szóval csak óvatosan az ínnyel. Ha már, akkor inkább érdemes TISZTA KÉZZEL, mondjuk egy mutatóujjal végigsimítani a fogkrémet az ínyen az érzékenyebb területeken.
Én úgy tudtam, hogy 5 perc a helyes fogmosási idő, a 3 perc is kevésnek számít. Mondjuk 1-2 percnél tovább átlagban senki se nagyon szokott fogat pucolni, az tény...
Ami a különféle típusú fogkeféket illeti: a fogorvos pénzért lehet, hogy azt mondja a reklámban, hogy jobb a hajlítható nyakú, meg a recés sörtéjű, de az egyszerű, mezei fogorvos megmondja a tutit: egyszerű reklámfogás az egész, semmivel nem jobb, mint a sima sörtéjű kefe, sőt. Bizonyos esetekben még rosszabb is. A lényeg az alapos tisztításon van és nem a fogkefén.
Szájvíz: itt megemlíteném, hogy akik szondaveszélyben lehetnek, ne alkoholosat használjanak, mert bejelez az alkoholmérő, és az piszok kínos perceket szerezhet...
Fogkefét tudtommal havonta ajánlott cserélni - persze ezt sem mindenki engedheti meg magának.
Bizony: a fluoridos fogkrém a jó fogkrém, amiben nincs fluorid, az nem ér egy kalap guánót se.
A szódabikarbóna valamiért nálam sem működik, de állítólag tényleg fehérít - egyeseknél. Viszont jól írta előttem valaki: ezt sem szabad túlzásba vinni, mert káros a fogzománcra.
Konkrétan fogmosás után mindent, ami savas, kerülni kell. Ezt a fogdoki is mindig el szokta mesélni. Furcsállom, hogy ez bárkinek is újdonság volt.
Nyilván minden étkezés után ajánlatos LENNE, de még ha lehetőségünk is lenne rá, hogy minden evés/ivás után fogat mossunk, az sem lenne egészséges. Ugyanis a túl gyakori fogtisztítás is ugyanúgy káros...
Ez az íny-mosás nem biztos, hogy jó ötlet, mert ha megsérül az íny, akkor eltart egy darabig, mire begyógyul, ráadásul evés-iváskor a szájban lévő sebnek sem használ a sok kajamaradék például. Szóval csak óvatosan az ínnyel. Ha már, akkor inkább érdemes TISZTA KÉZZEL, mondjuk egy mutatóujjal végigsimítani a fogkrémet az ínyen az érzékenyebb területeken.
Én úgy tudtam, hogy 5 perc a helyes fogmosási idő, a 3 perc is kevésnek számít. Mondjuk 1-2 percnél tovább átlagban senki se nagyon szokott fogat pucolni, az tény...
Ami a különféle típusú fogkeféket illeti: a fogorvos pénzért lehet, hogy azt mondja a reklámban, hogy jobb a hajlítható nyakú, meg a recés sörtéjű, de az egyszerű, mezei fogorvos megmondja a tutit: egyszerű reklámfogás az egész, semmivel nem jobb, mint a sima sörtéjű kefe, sőt. Bizonyos esetekben még rosszabb is. A lényeg az alapos tisztításon van és nem a fogkefén.
Szájvíz: itt megemlíteném, hogy akik szondaveszélyben lehetnek, ne alkoholosat használjanak, mert bejelez az alkoholmérő, és az piszok kínos perceket szerezhet...
Fogkefét tudtommal havonta ajánlott cserélni - persze ezt sem mindenki engedheti meg magának.
Bizony: a fluoridos fogkrém a jó fogkrém, amiben nincs fluorid, az nem ér egy kalap guánót se.
A szódabikarbóna valamiért nálam sem működik, de állítólag tényleg fehérít - egyeseknél. Viszont jól írta előttem valaki: ezt sem szabad túlzásba vinni, mert káros a fogzománcra.
Konkrétan fogmosás után mindent, ami savas, kerülni kell. Ezt a fogdoki is mindig el szokta mesélni. Furcsállom, hogy ez bárkinek is újdonság volt.
2013. július 01. 18:03
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
jó cikk
megfogadom
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Kéz a kézben videózták le Jacob Elordit és Kendall Jennert
Tokióban jártak együtt.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.

0 felhasználónak tetszik: