Selena Gomez fejébe szállt a hírnév?
2013. július 06. 20:14
flowerGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 204134 offline |
Szerintemez Selena.Én tudtam ,hogy ez lesz.
2013. július 06. 21:33
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline |
Idézet (Bella99 @ 2013.07.05. 10:14)
Ez már pedig azért is érdekes, mert a cikkben úgy van megírva, mintha a rajongójának mondta volna. Mindegy. Én nem állok le vitatkozni, egy ilyen pitiáner dolog miatt. Mindenki azt hisz róla és ír, amit akar, elvégre szólás szabadságban élünk.
Igen, az nekem is feltűnt, hogy úgy van megírva, de miért hisz el mindenki mindent elsőre?! A dolog már eleve sántít, Selena természetéből kiindulva szinte lehetetlen, hogy egy rajongójának azt mondja, hogy gáz vagy! Nem mellesleg ha egy olyan sztár cikkéhez akarsz hozzászólni, akiről esetleg nem tudsz alapvető dolgokat, akkor kicsit figyelj oda, és nézd már meg azt az 1 videót! Na jóccakát.
2013. július 06. 23:57
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline |
Szintén egyetértek, Doma13.
2013. július 07. 00:35
Mrs.Malik00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 139 Csatolások: 63 Azonosító: 198827 offline |
Már régóta látszik, hogy nagyképű lett nagyon...régebben nagyon szerettem, de amióta meghallottam, hogy milyen az a hangja, amelyik nincsen totál kijavítva, bláá..a természetes hangja egy nulla / bocsánat Selenátorok /
2013. július 07. 11:05
Egyátalán nem itélem el ez miatt...mindenkinek van olyan napja, hogy senkiből se kér...főleg késő este rajongók meg paparazzók...na még mit nem...egyetértek Sellel
2013. július 07. 12:31
Patyó12Mrs. Lautner |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 1230 Csatolások: 10 Azonosító: 156581 offline |
Mindenkinek vannak/lehetnek rossz napjai, nekem is elegem lenne abból, hogy nincs magánéletem. Még szórakozni sem tud anélkül, hogy ne zavarnák és ez valóban kiakasztó. Habár, azért nem kellett volna azt mondania, hogy "Nem, mert gáz vagy", de szerintem nem a rajongójának mondta, mellesleg tökéletesen megértem!
2013. július 07. 14:16
selena fan vagyokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.03. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 195277 offline |
Az aki megírta ezt a cikket előbb elkellett volna gondolkoznia azon hogy milyen érzés lehet neki hogy sehova se mehet el anélkül hogy ne lesnék minden lépését.Tudom hogy a sztárságot választotta de azért gondoljon bele mennyire idegesítő lehet!Belőletek/Belőled is kb. ezt válaná ki hogy mindig követnek a paparazzik.Amúgy meg én úgy hallom hogy a paparazziknak mondta hiszen már előtte is emlegette hogy engedjék a kocsihoz!
Bocsi de nekem ez a véleményem..
Bocsi de nekem ez a véleményem..
2013. július 07. 16:09
escoriponoh you're princess?but i'm the QUEEN. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.07. Hozzászólás: 1194 Csatolások: 0 Azonosító: 177356 offline |
Nem, mert te gáz vagy. EZ MÉGIS MI? egy rajongónak ilyet mondani? úristen. a rajongók miatt lett híres.. annyira unszimpatikus ez a nő, hogy az valami hihetetlen. eltűnhetne már a süllyesztőbe.
2013. július 07. 17:09
BebeQueenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 201657 offline |
"selena fan vagyok"
Az, hogy a sztárságot választotta, még nem indok arra, hogy ilyen legyen. Akkor inkább ne mondott volna semmit, vagy egy "bocs, de nem" is jobb lett volna, de az, hogy gáz vagy? Persze, rossz lehet neki, meg minden, de tudta, hogy ez lesz. Aki a sztár életért áhítozik, annak ezzel is meg kell birkóznia.
Az, hogy a sztárságot választotta, még nem indok arra, hogy ilyen legyen. Akkor inkább ne mondott volna semmit, vagy egy "bocs, de nem" is jobb lett volna, de az, hogy gáz vagy? Persze, rossz lehet neki, meg minden, de tudta, hogy ez lesz. Aki a sztár életért áhítozik, annak ezzel is meg kell birkóznia.
2013. július 07. 17:10
abogika001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 204499 offline |
Énem így ismertem meg Selenát. Hogy lehetett ilyen bunkó egy rajongójával? 'Nem mert te gáz vagy.' Ilyet, hogy mondhat egy híres felnőtt nő? Biztos hogy valami gáz volt most az életében.
2013. július 07. 17:20
Katicaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 166381 offline |
Én nem vagyok őrült rajongója Selenának de szerintem mindenkinek lehet rossz kedve. Még a nem híres emberek is,akik egyébként kedvesek szoktak rosszkedvükben ilyeneket mondani. Én is ha nagyon ideges vagyok párszor már szóltam be embereknek durvákat pedig nem akartam. Szerintem ez még megbocsátható,senki sem szereti ha ezer vaku villog a fejéhez xD
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.