Selena Gomez fejébe szállt a hírnév?
2013. július 04. 08:16
Brittany0417új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 194980 offline |
A cikk írója teljesen elsajátította az angol nyelv sajátosságait és sikeresen értelmezte a videó lényegét. Csak gratulálni tudok hozzá! De az a durva, hogy ezt a cikket a starity jóvá is hagyta!
2013. július 04. 08:18
Wercsikee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 768 Csatolások: 10 Azonosító: 138428 offline |
1. kivancsi vagyok hanyan neztek meg a videot es utanna irtak kommentet.. 2. nem vagyok nagy angolos de meg en is lattam hogy selena a fotosnak mondta hogy you suck. 3.a cikk irojanak meg csak gratula kb olyan szinten lehet mint a paparazzok..
2013. július 04. 08:21
csalódtam Selenában. amúgy mindegy, kinek szólt be ilyen stílusban, ha én mondanék ilyesmit bárkinek, apán már nyakon vágott volna.
ami pedig a "milyen idegesítő lehet már fotósokkal a nyakadban"-t illeti, ez a hírnév ára, ha nem képes ezzel együtt élni, vonuljon vissza, és vállaljon civil melót.
ami pedig a "milyen idegesítő lehet már fotósokkal a nyakadban"-t illeti, ez a hírnév ára, ha nem képes ezzel együtt élni, vonuljon vissza, és vállaljon civil melót.
2013. július 04. 08:22
" Nem, nem mert gáz vagy " , úh ha nekem mondta volna... mondtam volna viszonzásul pár szót
attól függetlenül , hogy én szeretem Selena-t
remélem most nem kezd el ő is botrányokat halmozni mint más sztárok
attól függetlenül , hogy én szeretem Selena-t
remélem most nem kezd el ő is botrányokat halmozni mint más sztárok
2013. július 04. 08:25
megnéztem a videót, nem viselkedett botrányosan csak szimplán fáradt, kimerült volt. nem kelt ki magából és nem hallottam hogy azt mondta volna akármelyik rajongójának is hogy gáz vagy. (volt ott egyáltalán egy is?)
ellenben a fotósok sokszor kérték, hogy nézzen rájuk, forduljon feléjük, stb és erre válaszolta mielőtt beszállt volna a limuba hogy "you suck!" szívás! (megcsesztétek!)
ellenben a fotósok sokszor kérték, hogy nézzen rájuk, forduljon feléjük, stb és erre válaszolta mielőtt beszállt volna a limuba hogy "you suck!" szívás! (megcsesztétek!)
2013. július 04. 08:28
PrettyLittleLiarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 202504 offline |
ez nagyon nagy bunkóság volt.. csalódtam benne. Fogadjunk hogy most ezzel pár rajongóját el is vesztette!
2013. július 04. 08:30
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline |
Remélem, most csak fáradt volt, és ez csak egy olyan "baki" féle volt
2013. július 04. 08:32
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline |
A paparazzik még a bkv ellenőröknél is alacsonyabb színvonalat képviselnek ezt most is bebizonyították. Szegény Sel menne a kocsijához, nem hagyják békén majd azt a beszólást amit nekik intézett úgy adják elő mintha azt egy rajongónak mondta volna. Gusztustalan.
2013. július 04. 08:39
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Fogalmam sincs, ez miért volt. Neki is lehet rossz kedve, meg van az esélye, hogy most is éppen ilyen kedvében találták. De ezt a "Nem, mert gáz vagy" mondat bizonytalanná tesz. Én abban sem lennék biztos, hogy mondta, mostanában mindenki mindent állít. Vagy lehet tényleg elszállt egy kicsit magától, vagy fogalmam sincs.... Hát Selena ha már nem vagy világtehetség, legalább botrányos se legyél.
2013. július 04. 08:40
szandy2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 193635 offline |
ne haragudjon már világ mert ez baromi nagy baromság mert én már találkoztam selenával és velem tök normális volt igen lehet hogy most sokan azt hiszik hogy hazudok pedig nem a lényag az hogy biztos hogy hazugság mondani bármit lehet inkább mutasson egy videot
2013. július 04. 08:41
Selly11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 119 Csatolások: 1 Azonosító: 204768 offline |
Én szerintem fáradt volt.(remélem) Én nagyon szeretem Selenát..de ez a beszólás.MIlyen rossz érzés lehetett annak a rajóngónak.Még most sem hiszek a szememnek hogy ezt mondta .De talán már idegesíti ez az állandó fotósáradat,de ő választotta ezt
2013. július 04. 08:48
zsofiacsehvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 198811 offline |
Szerintem csak nagyon fáradz volt.
2013. július 04. 09:16
SsciorLuv, te vajon hogy viselkednél ha mindenhova fotósok követnének???
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.