Majdnem két évvel a visszatérésük bejelentése után tegnap délután végre megérkezett a trió új dala, amely a Flatline címet kapta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Mutya, Keisha, Siobhan - Flatline
2013. július 05. 16:55
![]() |
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 ![]() |
Annyira jó hallani az eredeti triót, nem a teljesen új, fake csajokat. Mindig is Keisha volt a legszimpatikusabb. A dal nem igazán tetszik, egy egyszerű popdal, de attól örülök, hogy visszatértek.

2013. július 05. 17:08
![]() |
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 ![]() |
nem hallottam róluk még de nem nagyon jött át nekem ez a dal :SS
2013. július 05. 17:27
![]() |
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 ![]() |
Orulok hogy az eredetiek ujra osszealltak. Bar amikor en rajongtam ertuk regebben akkor Heidi volt bent Siobhan helyett. Nekem mindig is Mutya volt kedvencem es amkor o kiszallt mar nem is voltam a bandanak olyan nagy rajongoja. De most ujra itt vannak es orulok.
A szam nekem tetszik. Kicsit lagy lett de kezdetnek nem rossz. Alig varom a tobbi dalukat. (:

2013. július 05. 18:05
Aki nem ismeri őket, miért irja le ide? Kit érdekel? Ezzel csak magadat égeted le. Sugababes elég ismert lánybanda, igaz mostanság nem hallani felőlük, de régebben megannyi mega-giga slágert és albumot dobtak piacra. Könnyed popdalocskáik voltak. Szerettem őket hallgatni mostanság is nosztalgiaként. Örülök én is az eredeti felállásnak. Álmomban se mertem volna gondolni, hogy ők újra együtt 3-an nyomatják majd.
2013. július 05. 18:31
![]() |
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 ![]() |
Nem tudom miért akkor szó az eredeti trió!
Én csak egy közös klipjüket ismerek és az sem túl populáris szám!
Szerintem Heidi sokkal inkább sugababe mint siobhán! Mutya még oké, mert ő több ideig volt jelen, de miután ő kilépett még mindig jó számokat dobtak össze, de ez most nekem nem tetszik!
Én csak egy közös klipjüket ismerek és az sem túl populáris szám!
Szerintem Heidi sokkal inkább sugababe mint siobhán! Mutya még oké, mert ő több ideig volt jelen, de miután ő kilépett még mindig jó számokat dobtak össze, de ez most nekem nem tetszik!
2013. július 05. 19:22
![]() |
etisz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 0 Azonosító: 166751 ![]() |
sewenteen egyetértek! Ha nekem azt mondják Sugababes, nem Siobhán jut eszembe, mint harmadik tag, hanem Heidi.
A számról annyit, hogy hallgatható, meg egész jó, de nem fogok cigánykereket hányni tőle.
A számról annyit, hogy hallgatható, meg egész jó, de nem fogok cigánykereket hányni tőle.

Kibékültek: Kristen Stewart együtt szülinapozott Robert Pattinsonnal
Kibékültek: Kristen Stewart együtt szülinapozott Robert Pattinsonnal
Barátság maradt köztük.

Sofia Vergara plasztikai műtétet csináltatott? - sokak szerint nagyon másként néz ki
Sofia Vergara plasztikai műtétet csináltatott? - sokak szerint nagyon másként néz ki
Rajongói szerint kés alá feküdt.

Timothée Chalamet kissé felháborodott, amikor Kylie Jennerről kérdezték
Timothée Chalamet kissé felháborodott, amikor Kylie Jennerről kérdezték
Szeretne magánéletet.

Paris Hiltonnak megszületett a második gyermeke - kiderült a neve is
Paris Hiltonnak megszületett a második gyermeke - kiderült a neve is
Titokban ismét bővült a családjuk.

Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Kiderült, kit tart tökéletesnek a szerepre.

Így érez Brad Pitt a fia posztjával kapcsolatban
Így érez Brad Pitt a fia posztjával kapcsolatban
Kiderült, hogy reagált.

Blackpink a Buckingham-palotában: csodaszép estélyikben ragyogtak a lányok!
Blackpink a Buckingham-palotában: csodaszép estélyikben ragyogtak a lányok!
Bevették a palotát a Blackpink tagjai.