Július 4-e a Függetlenség Napja az Egyesült Államokban, tehát ünnepnap és természetesen amerikai születésű sztárjaink sem felejtették el megünnepelni hazájuk születésnapját. Most bemutatunk nektek néhány sztárt a rengeteg közül, akik pihentek vagy valami különlegeset csináltak ezen a napon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Így ünnepelték a sztárok július 4-ét
2013. július 06. 22:14
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline |
1 felhasználónak tetszik:
mano20
2013. július 06. 22:19
Yunoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.06. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 205422 offline |
Nem vagyok oda az Amerikaiakért... de legalább ők tiszteletben tartják a saját ünnepüket. Nálunk meg cikinek számít még kokárdát is hordani a nemzeti ünnepen. Ha jól tudom, még meg is késeltek valakit azért, mert hordott az ünnepség alkalmából. Mert ha Magyarországon valaki meg meri ünnepelni a magyar ünnepet, azt már nácinak titulálják (Y)
2013. július 06. 22:34
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
minddel szívesen lógtam volna
2013. július 06. 23:04
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Én is gondoltam rá, hogy írok egy ilyen cikket. Vanessa hableányos képe nagyon klassz! Bellán meg mindig kiakadok, hogy miért mániája tíz évvel idősebbnek kinézni. Nagyon szép lány, de az a cipő tuti nem 15 éveseknek való...
2013. július 06. 23:29
Remélem nem én vagyok az egyetlen aki már kezdi (megint) unni Selena és Justinka szerelmi kapcsolatát, mert ebből most már szappanopera is lehetne. Akkor most már tényleg döntsék el, hogy mit akarnak, ha csak érdekkapcsolat a karrierjük miatt, akkor tartsák ahhoz magukat, ha meg tényleg szeretik egymást, akkor vállalják már fel, mert ebbe már mindenki kezd nagyon beleunni.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni