Johnny Depp rajong Honey Boo Boo-ért
2013. július 08. 15:16
Én is nézem néha, és borzalmasan buta ember mindegyik. Főleg az anyuka! És még szépen is fejeztem ki magam!
2013. július 08. 15:56
Harry-Harruúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.03. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 177112 offline |
Jézusom... Honey Boo Boo?! isten bizony életemben nem hallotam erről de ahogy lelett írva... Jézusom ... Szegény kislány! Én hétévesen lettem elsős! Vagyis amíg neki tönkretették az életét hét évesen addig talán az enyémet "megmentették" a szüleim... hatalmas különbség! Jó lehet nem voltam szépség királynő, de szerintem ennyi idősen nem dícséretes hanem undorító... Ennek a kislánynak is tönkre ment az élete, kivéve ha valahogy jó irányba megy...
2013. július 08. 16:17
xdd A legjobban June-t és Pummkint imádom xdd azokon röhögök a legtöbbet xdd áááá
2013. július 08. 16:24
Én ki nem állhatom azt a műsort. Az egész család undorító, ráadásul egy kislányt már ilyen kis korban így elrontani.... na ehhez valóban tudás kell, pedig alapjáratom az egész família ostoba emberek sokasága! -.-"
2013. július 08. 16:35
Basszus!!! Az kritizálja őket, aki tud több mint 10 millió embert megnevettetni egyszerre!! -.-" Szánalmasak néhányan!! Különben is, aki nem szereti és azt hiszi, hogy elrontja a család Boo Boo-t az féltékeny! Rengetegszer volt a filmlisták élén!Mi van kritizálók, reklám van a Minimaxon vagy mi, hogy itt írtok csúnyákat?? Csak okosan!!
2013. július 08. 16:45
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
Szerintem vicces a sorozata, de amúgy undorító. ^^"
2013. július 08. 17:07
OneHundredMillionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.16. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 194145 offline |
kinek nincs valami cikis hóbortja??
2013. július 08. 17:45
Miért is gyártanának igényes műsorokat, ha egy raklap suttyóval is elszórakoztathatóak az emberek?
2013. július 08. 18:22
Én is szoktam néha nézni, szinte röhejes, milyen buták mindannyian.
2013. július 08. 18:27
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline |
Én inkább hányok attól a kis malactól. Ennyire gusztustalan családot még nem láttam soha. Az apának legalább van valamennyi esze.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.